Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:27:50 GMT

ایمن‌سازی طیور بومی شازند علیه نیوکاسل کلید خورد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۳۱۳۸

ایمن‌سازی طیور بومی شازند علیه نیوکاسل کلید خورد

«رضا معینی‌مقدم» روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ۲۰ هزار طیور بومی روستاهای شهرستان شازند در جریان این طرح علیه بیماری نیوکاسل ایمن سازی می‌شوند.

وی ادامه داد: نیوکاسل از جمله بیماری‌های ویروسی در طیور است که شیوع آن تلفات شدید و خسارات اقتصادی بسیاری را در مرغداری‌های صنعتی ایجاد می‌کندو طیور بومی آلوده به‌عنوان مخزن بیماری عمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه دامپزشکی شازند از واکسیناسیون ۴۸۰ هزار راس دام سبک و سنگین از مهرماه سال گذشته تاکنون در این شهرستان خبر داد و گفت: این دام‌ها علیه انواع بیماری‌های دامی مشترک بین انسان و دام از جمله تب مالت، شاربن، لمپی اسکین، تب برفکی و طاعون نشخوارکنندگان با همکاری بخش خصوصی و دولتی ایمن‌سازی شدند.

معینی‌مقدم خاطرنشان کرد: تست سل و بروسلوز در این مدت بر روی ۹۷۱ راس دام سنگین در دامداری های صنعتی و نیمه صنعتی شهرستان شازند انجام شد که موردی از این بیماری ها در این واحدها مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: تست مشمشه نیز در این مدت بر روی ۵۸ راس اسب در شهرستان شازند انجام شد که مورد مثبتی از این بیماری در شهرستان گزارش نشده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شازند افزود: ۱۰ هزار و ۸۱۸ کیلوگرم برآورده خام غیر بهداشتی از جمله گوشت قرمز، گوشت سفید، ماهی و آلایش دام و طیور در جریان ۹ هزار و ۶۵۳ مورد بازدید از مراکز عرضه و نگهداری فرآورد های خام دامی در سطح شهرستان کشف و با دستور مقام قضایی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

معینی‌مقدم گفت: ۷۱ پرونده تخلفات بهداشتی افراد و مراکز متخلف در این مدت به مراجع قضایی ارجاع شده است.

وی ادامه داد: مجوز بهداشتی ۲ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۸۹۳ قطعه جوجه گوشتی یک روزه، هشت میلیون و ۳۹۶ هزار قطعه تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا وارداتی و تعداد ۲۲۵ هزار قطعه بچه ماهی در این مدت در شهرستان شازند صادر شده است.

یک واحد مرکز مایه‌کوبی، ۲ داروخانه دامپزشکی، ۲ واحد درمانگاه تمام وقت، ۲ دامپزشک نیمه وقت، یک کشتارگاه صنعتی طیور و ۲ کشتارگاه دام زیر نظر شبکه دامپزشکی شهرستان شازند فعال است.

۱۳۰ هزار راس گوسفند و بز، ۱۲ هزار راس گاو و گوساله، ۶۱ واحد پرورش طیور صنعتی مجاز، ۱۶۵ واحد زنبورستان با ظرفیت ۱۹ هزار و ۱۳۲ فروند کندوی زنبور عسل، ۲۹ واحد استخر پروش و پنج واحد آبزیان در شهرستان شازند وجود دارد و این شهرستان دارای ۲۲۵ واحد تولید، عرضه و نگهداری فراورده‌های خام دامی، یک کارخانه فرآوری شیر و سه ایستگاه جمع‌آوری شیر است.

۱۹۵۵/۶۰۱۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شازند واکسیناسیون دامپزشکی طیور بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۳۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید. خبرنگاران آخرین خودرو هم گزارشی ویدیویی از نسخه نهایی شاهین پلاس به عنوان برادر فنی P۹۰ پارس خودرو تهیه کرده اند که در بخش زیر قابل تماشا است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902888

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد