Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@02:07:25 GMT

خطر فرونشست زمین در کمین گلشن

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۳۸۷۱

خطر فرونشست زمین در کمین گلشن

شهردار گلشن گفت: در برخی از خانه‌هایی که در حریم قنوات ساخته شده گودال‌هایی براثر فرونشست زمین ایجاد شده که هرچند تاکنون خسارتی را دربر نداشته، اما نباید از پیامدهای احتمالی آن‌ها غافل شویم.

حسنعلی رضایی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا از دهاقان با بیان اینکه هرگونه ساخت و ساز در حریم قنوات غیر مجاز است و خسارت‌هایی را دربر دارد، اظهار کرد: قنواتی که زیر شهر قرار دارد یک خطر خاموش است که شهروندان را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد خانه‌های این شهر در حریم قنوات قرار گرفته است،تاکید کرد: در برخی از خانه‌هایی که در حریم قنوات ساخته شده گودال‌هایی براثر فرونشست زمین ایجاد شده که هرچند تاکنون خسارتی را دربر نداشته، اما نباید از پیامدهای احتمالی آن‌ها غافل شویم.

شهردار گلشن با اشاره به احداث جاده جدید روستایی در محور قصرچم-دولت‌آباد، تصریح کرد: با احداث این جاده بار ترافیکی بر روی قنوات زیر شهر بیشتر شده و احتمال بروز خسارت‌ها هم بیشتر خواهد شد، این در حالیست که مالکان قنوات نیز توانایی ترمیم آن‌ها را ندارند.

رضایی نیاز به احداث کمربندی جهت اتصال این راه روستایی را از مهم‌ترین خواسته‌های شهروندان برشمرد و گفت: با احداث این کمربندی آسیب‌های احتمالی به قنوات و زیرساخت‌های شهر نیز کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه برای مقابله با سیلاب، سیل‌بندی در جنوب شرقی شهر احداث شده است، اظهار کرد: برای آزادسازی باغ‌هایی که در حریم قنوات قرار گرفته ۶۰ اصله نهال جابجا شده است، اما لازم است مدیریت منابع آب شهرستان اقدامات لازم را در خصوص آزادسازی حریم رودخانه عبوری از شهر گلشن انجام دهد.

کد خبر 393184

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت بحران گلشن فرونشست زمین شهرضا سمیرم دهاقان سیلاب شهرهاي ايران کلانشهر شهروند حقوق شهروندی مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان آب‌ها به درون قنوات هدایت نمی‌شوند

 ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد با بیان این که در اجرای طرح هدایت آب‌های سطحی، ادعای انتقال روان آب‌ها به قنوات متروکه بی پایه و اساس است، اظهار کرد: سه مقصد نهایی و خروجی برای این کانال‌ها طراحی شده و به هیچ وجه در اجرای این طرح، آب‌های جمع آوری شده به درون قنوات هدایت نمی‌شود.

وی با اشاره به این که کانال‌ها و تأسیسات دفع آب‌های سطحی ایجاد شده توسط شهرداری بر اساس بررسی‌های کارشناسی ایجاد شده است، توضیح داد: این کانال ها، روان آب‌های شهر یزد را به سه مقصد مسیل مرکزی شهر، محدوده آبخوان سیل بند شاهدیه واقع در جنوب شهر شاهدیه و آبخوان مجاور بوستان محیطی کویر واقع در بلوار نصر هدایت می‌کنند.

وی افزود: اجرای طرح هدایت آب‌های سطحی در سال جاری متوقف نشده است و این طرح در بلوار جمهوری اسلامی، بلوار نصر و بلوار آزادگان در دستور کار شهرداری بوده و در حال اجرا می‌باشد.

شهردار یزد با تأکید مجدد بر اینکه در اجرای طرح دفع آب‌های سطحی، روان آب‌ها به هیچ عنوان به قنوات متروکه هدایت نمی‌شود، اعلام کرد: تمام تلاش‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد در اجرای این طرح، پیشگیری از مسدود شدن مسیر‌های اصلی شهر، احیای مسیل مرکزی و هدایت آب‌های باران به سفره‌های زیرزمینی به صورت امن می‌باشد تا فضایی شاداب برای شهروندان به دور از مشکلات ناشی از آبگرفتگی به وجود آید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • واقعیت فرونشست زمین در دریاچه مهارلو از دریچه دوربین مهر؛
  • روان آب‌ها به درون قنوات هدایت نمی‌شوند
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد