Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان مدنی، مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، در گفت‌وگو با ایکنا؛ به تشریح خدمات بهزیستی به زائران پیاده‌روی اربعین پرداخت و با اشاره به حضور گسترده زائران معلول در پیاده‌روی اربعین، گفت: اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه برای چهارمین سال متوالی دو موکب در مسیر تردد زائران اربعین جهت ارائه خدمات تخصصی به گروه‌های هدف بهزیستی برپا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: موکب حضرت علی اصغر(ع) را در کرمانشاه راه‌اندازی کرده‌ایم تا زائران هم در مسیر رفت و هم در مسیر بازگشت بتوانند از این موکب خدمات دریافت کنند. در این موکب خدمات توانبخشی شامل تعمیر ویلچر، واکر، عصا، کالسکه، سمعک و ... ارائه می‌شود. ستاد گمشدگان و بخش راهنمای ناشنوایان نیز برپاست تا به زائرانی که به مرز خسروی می‌روند خدمات ارائه دهند.

مدنی از حضور اورژانس اجتماعی(123) برای ارائه مشاوره تخصصی به زائران، برپایی غرفه فرهنگی و پرسمان دینی، برپایی غرفه آثار دستی مددجویان تحت پوشش بهزیستی، سرویس بهداشتی، حمام، پذیرایی و ... در موکب شماره دو بهزیستی استان کرمانشاه در شهرستان قصر شیرین نیز سخن گفت و اعلام کرد: تمامی گروه‌های هدف بهزیستی که از مرز خسروی تردد می‌کنند می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی از مراجعه تعداد زیادی از مددجویان بهزیستی به این موکب‌ها در مرز خسروی خبر داد و گفت: علی‌رغم اینکه استان کرمانشاه نزدیک مرز عراق است اما در ایام عادی سال زائران باید هزینه زیادی برای سفر پرداخت کنند و از آنجایی که مددجویان بهزیستی جزء اقشار کم‌درآمد و نیازمند جامعه هستند، اربعین را برای تشرف به عتبات انتخاب می‌کنند.

وی خواستار توجه بیشتر به مسئله مناسب‌سازی مسیرهای منتهی به مرزها، پایانه‌ها و موکب‌ها برای حضور معلولان در مراسم اربعین شد و گفت: همه گروه‌های هدف بهزیستی از نابینایان و ناشنوایان گرفته تا افراد ویلچرنشین در مراسم اربعین حاضر هستند. زائر نابینایی داشتیم که در مسیر اربعین عصای ویژه او شکسته بود و برای دریافت عصا به ما مراجعه کرد. بنابراین با توجه به اینکه مسیرهای تردد زائران اربعین در حال ساخت و ساز است، باید مسئله مناسب‌سازی در این ساخت و سازها رعایت شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خدمات بهزیستی موکب های اربعین استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع

در سفر حج تمتع به همراه داشتن برخی وسایل ضروری و حائز اهمیت است که در این مطلب فهرستی از آنها به زائران پیشنهاد می‌شود. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امسال 87 هزار و 550 زائر حج در قالب 622 کاروان، از 23 اردیبهشت ماه عازم سرزمین وحی خواهند شد که در این بین بیش از 15 هزار زائر از استان تهران در قالب 62 کاروان مدینه قبل و 44 کاروان مدینه بعد است.

زائران پیش از عزیمت به این سفر معنوی در کلاس‌های آموزشی شرکت خواهند کرد و بسیاری از نکات لازم به آنها گوشزد خواهد شد اما از آنجایی که سفر زائران حدود یک به طول می‌انجامد، همراه داشتن برخی وسایل اهمیت زیادی دارد از این رو پیشنهاد می‌شود برای بهره‌مندی از آنها از فهرست زیر استفاده کنند.

1. پتوی مسافرتی یا ملحفه

2. قمقمه آب

3.  شارژر موبایل به همراه دوشاخه برق به پریز سه‌راه

4. کلاه معمولی یا آفتابگیر و چتر

5. دمپایی روباز پلاستیکی

6. کتانی یا کفش راحتی

7. کیسه سنگ ریزه

8. تسبیح هفت عددی برای طواف

9. قیچی کوچک تاشو و ناخن‌گیر

10. ماشین اصلاح یا ژیلت

11. نخ، سوزن و سنجاق

12. ماسک بدون دوخت (پرسی)

13. دستمال مرطوب

14. سوابق پزشکی

15. داروها همراه با نسخه انگلیسی

16. گذرنامه و کارت شناسایی

17. کیف دوشی

18. مقداری آجیل  و خشکبار

19. لباس خنک و راحت به تعداد کافی

20. جوراب سفید

21. کرم‌های ضروری یا ضدآفتاب

22. عینک اضافه و بند عینک

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

به گزارش تسنیم، سال گذشته عملیات اعزام زائران حدود 28 روز به طول انجامید، اما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش مسئولان سازمان حج و زیارت بر این است که 2 روز از عملیات رفت و 2 روز از عملیات بازگشت کاهش یابد بنابراین اگر سال گذشته مدت زمان اعزام 43 روز بود سال جاری به 39 روز خواهد رسید.

همچنین اگر میانگین سفر 35 روز بوده احتمالا در سال جاری به 32 روز کاهش می‌یابد البته ممکن است سفر یک زائر 30 روز و زائر دیگر 35 روز به طول بینجامد در عین حال اگر فردی به دلایل خاصی مجبور به کاهش بیشتر مدت سفر باشد، شرایط را برایش فراهم می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • اعلام آمادگی ۳ هزار و ۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • اعلام آمادگی ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی