Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،حجت‌الاسلام اله‌نور کریمی‌تبار روز دوشنبه در نشست ستاد اربعین مرز مهران با حضور رئیس ستاد مرکزی اربعین اظهار داشت: با توجه به ازدحام جمعیت عظیمی در یک نقطه باید در تبلیغ مسائل فرهنگی بیشتر برنامه‌ریزی شود چرا که مسائل فرهنگی باری بر زمین مانده است و نیازمند تشکیل ستاد فرهنگی اربعین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخورد بعضی از زائران در کشور همسایه بازخورد منفی دارد، افزود: نحوه برخورد و تعامل برخی از زائران برای دریافت خدمات‌رسانی نامناسب است و در این زمینه توجیه نشده‌اند که باید با تشکیل ستاد فرهنگی اربعین این مشکلات حل شود.

امام جمعه ایلام یادآور شد: زائران ما باید هوشیار باشند چرا که در برابر تهاجم فرهنگی قرار داریم و دشمن در حال وارد کردن بیشترین آسیب برای دین‌زدایی است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار گفت: این شور و شعور حسینی مردم را به صحنه می‌آورد و تهاجم دشمن را خنثی می‌کند و ایران را هر ساله میزبان زائرانی می‌کند که از کشورها و فرهنگ‌های مختلف وارد ایران می‌شوند.

وی تاکید کرد: آموزش و تبلیغ مسائل فرهنگی باید استمرار یابد و برای ارتباط بیشتر زائران با خداوند باید هزینه ای صرف شود چرا که در این زمینه متولی وجود ندارد.

امام جمعه ایلام افزود: استان ایلام معبر زائران امام حسین(ع) است و باید زیرساخت‌های مناسب فراهم شود اما مسائل فرهنگی نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است که باید به آن توجه شود.

 حجت‌الاسلام لطفی گفت: وقتی نهضت امام حسین(ع) یک نهضت فرهنگی و آگاهی‌بخشی به دنیاست تشکیل ستاد اربعین در این راستا چشمگیر می‌شود.

وی بر لزوم تشکیل ستاد فرهنگی اربعین تاکید کرد و افزود: گروه‌هایی که سواره و پیاده وارد می شوند تا زمانی که از استان ما خارج ‌ی شوند یک جمعیت سیار هستند و هیچ‌کس هم متولی این کار نیست.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: اگر هم در این زمینه کاری در سطح کشور انجام شده است به عنوان کسی که در استان مسئولیت دارم نسبت به آن بی اطلاع هستم.

حجت الاسلام تاکید کرد: اگر بخواهیم در مسائل فرهنگی تاثیرگذار باشیم تشکیل ستاد فرهنگی اربعین بسیار ارزشمند و راه گشا است.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام گفت: تامین آب، غذا و اسکان دغدغه‌ای است که همه مردم ما برای فراهم کردن آن بسیج می‌شوند که جای قدردانی دارد.

 وی از تلاش استاندار ایلام و شورای تامین ستاد اربعین قدردانی کرد و گفت: مسئولان در شهر مهران به طور شبانه روزی برای رفع مشکلات فعالیت می‌کنند و امیدواریم همانگونه که تاکنون مشکل خاصی نداشتیم در مسیر بازگشت نیز زائران به سلامت به شهرهایشان بازگردند.

به گزارش ایرنا، بنابر اعلام رئیس ستاد مرکزی اربعین تاکنون بیش از ۶۰ درصد از مجموع زائران اربعین امسال از مرز بین المللی مهران تردد داشته اند.

شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بین‌المللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.

پیش بینی می شود در ایام اربعین امسال ۷۰ درصد از مجموع زائران مرز مهران را برای تردد انتخاب کنند و هم اکنون به طور معمول در این ایام روزانه بیش از ۲۰۰ هزار نفر از مرز مهران راهی عتبات عالیات می شوند.

۷۰۸۱/۶۰۳۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام ستاد اربعین مرز مهران اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، امروز نشست روسای ستاد‌های عتبات عالیات شهرستان‌های استان در روستای مهموئی بیرجند برگزار شد تا در آن برنامه‌های این ستاد‌ها در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شود.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در این مراسم گفت: تعهد مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات در سال ۱۴۰۲، ۱۷۰ درصد محقق شده است.
جوینده افزود: هر نفر ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعهد داشته اند در حالی که ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان محقق شده که نشان از عشق و ارادت مردمان استان به اهل بیت (ع) است و این رقم قطعا در سال ۱۴۰۳ افزایش خواهد یافت.
با اشاره به اینکه روستای مهمویی روستای نمونه کشور در کمک به بازسازی عتبات عالیات است گفت: بطور میانگین هر نفر از مردم این روستای ۷۵۰ نفری در سال گذشته ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده اند که یک رکورد است.
صالحی مسئول استان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور هم با اشاره به ارادت مردم ایران به اهل بیت (ع) گفت: در این بین مردم خراسان جنوبی سرآمد کشورند که نشان ولایت مداری مردمان این استان است.
در این مراسم از ستاد‌های برتر عتبات عالیات استان نیز تجلیل شد.
همچنین عصر امروز با حضور استاندار از رئیس شورای اسلامی روستای مهموئی به عنوان روستای نمونه کشور در بازسازی عتبات عالیات تجلیل شد.
استاندار در این دیدار با تجلیل از عشق و ارادت مردم روستای مهمویی برای بازسازی عتبات عالیات گفت: خراسان جنوبی الگویی برای بازسازی عتبات است و این کم‌های علاوه بر بازسازی اعتاب مقدسه، زمینه فرهنگ سازی برای این امر مقدس را هم فراهم می‌کند.
آقای قناعت با اشاره به خشکالی بیش از ۲ دهه در استان گفت: برای حل مشکل خشکسالی دولت سیزدهم طرح انتقال آب از دریای عمان را در دستور کار دارد که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ اولین سهمیه آب از این طریق به استان اختصاص می‌یابد.
در این جلسه مشکلات روستای مهموئی از جمله برق رسانی به بارگاه‌های زرشک، تکمیل سالن ورزشی و الحاق زمین مطرح شد که مقرر شد در جلسه‌ای با حضور استاندار بررسی شود.
همپنین امروز طرح آبرسانی به روستای مهمویی آغاز شد و قرار شد تا هفته دولت امسال به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • برگزاری مراسم سه شنبه های شهدایی و تجلیل از فعالان قرآنی در ایلام
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • اعزام بیش 83 هزار زائر در حج 1403