Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی آقامیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره مشکلات دفع زباله شهرستان ساری اظهار داشت: رها کردن زباله‌های شهرستان‌های این استان در جنگل ها و مناطق روستایی اقدامی غیر بهداشتی بوده که باعث آزار و اذیت و بیماری در بین شهروندان می‌شود.

وی افزود: مشکل دفع زباله‌های شهرستان ساری باید در اولویت کار مسئولان استانی قرار گیرد و مسئولان کشوری باید به برای حل این موضوع نگاهی ملی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقامیری با انتقاد از نمایندگان مجلس این استان ادامه داد: متاسفانه نمایندگان شهرستان‌های استان مازندران در مجلس به طور جد پیگیر موضوع سایت زباله که امروز به مشکلی جدی تبدیل شده است نیستند.

نماینده مازندران در شورای عالی استان‌ها عنوان کرد: همزمان در چندین شهر از جمله تهران، ساری و نوشهر از سوی شرکت تی.تی. اس چینی اقدام به ساخت چندین کارخانه و نیروگاه زباله سوز شد که در تهران و زباله هایی با حجم 200 تن در روز به آنجا منتقل می شود و دو سال است که آغاز به کار کرده و در نوشهر نیز این نیروگاه پیشرفت 95 درصدی داشته ولی متاسفانه هنوز راه اندازی نشده و وضعیت سایت ساری را  هم که مطمئنا خبرهایش را خوانده و شنیده‌اید. .

آقامیری تصریح کرد: امیدوارم هرچه سریع‌تر سایت زباله سوز نوشهر راه اندازی شود که دوباره مشکل زباله در منطقه تشدید نشود. با راه اندازی زباله سوز نوشهر حتی مشکل دفع زباله شهرهای اطراف این شهرستان نیز حل می شود.

وی با اشاره به مشکلات دفع زباله شهرستان ساری نیز  گفت: دستگاه‌های شرکت زباله سوز این شهرستان بیش از 7 سال است که خریداری و بلاتکلیف در منطقه رها شده و زنگ زده‌اند و بخش اول کار که مربوط به شرکت سرمایه گذار خارجی بوده انجام گرفت ولی بخش دوم کار که مربوط به مسئولان استانی است هنوز اقدامی جدی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اعتراضات مردم چهاردانگه به دفع زباله در منطقه محل سکونت‌شان گفت: اگر به موقع اعتبارات از سوی استان برای تزریق محلی برای سایت زباله انجام می شد دیگر شاهد اعتراضات اخیر نبودیم. مردم  چهاردانگه به دلیل مشکلات دفع زباله دچار آسیب شده اند و اعتراض آنها صرفا برای دفاع از حقوقشان بود که متاسفانه ورود  مسئولان شهری به موضوع هم بعد از اعتراض مردم بود که به نظرم پیش از این اتفاقات باید حرف مردم را می شنیدند.

آقامیری ادامه داد: باید قبول کنیم اعتبار استانی برای رفع این مشکل کافی نیست و باید اعتبار ملی از سوی دولت در نظر گرفته شود. این سایت تاکنون نیز فقط 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اگر به طور شبانه روز هم پیمانکار آن کار کنند باز هم به وعده مسئولان که گفته‌ا‌ند تا پایان سال این پروژه تمام شود، نمی رسد.

آقامیری افزود: تاخیر در ساخت نیروگاه زباله و دفع غیر بهداشتی زباله و بوی تعفن شیرابه زباله‌ها در مسیر انتقال آنها به محل سکونت مردم چهاردانگه،  باعث آزار و اذیت مردم می شود که بایستی هر چه زودتر این موضوع تمام شده و به نتیجه مطلوب مردم برسد.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جنگل زباله مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای عالی استان ها چهاردانگه ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد آقامیری در چهارمین جلسه شورای تامین مسکن استان قم اظهار کرد: تخصیص سه هزار واحد مسکونی ویژه محرومان بنابر هماهنگی‌های لازم با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام می‌شود.

استاندار قم بیان کرد: ساخت ۶۳ هزار واحد مسکونی در دستورکار قرار داشت که این آمار به ۷۱ هزار رسیده است.

وی افزود: استان قم سکان‌دار ساخت مسکن در کشور می‌باشد که این رتبه مرهون تلاش دستگاه‌های مربوطه و اداره کل راه و شهرسازی است‌.

آقامیری خاطرنشان کرد: آمار بانک‌هایی که در طرح نهضت مسکن ملی همکاری لازم را ندارند، طی روزهای آتی به ریاست جمهوری و بانک مرکزی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6088417

دیگر خبرها

  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • انجام تعمیرات کامل نیروگاه برق شهرستان ری