Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، سوال از عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی بود. سمیه محمودی از وزیر درخصوص دلایل عدم برنامه ریزی مناسب برای کاهش آسیب های اجتماعی سوال پرسیده بود  و در نهایت به صورت مشروط از پاسخ های وزیر در صحن علنی قانع  شد و از به رأی گذاشتن این سوال منصرف و خواستار برنامه ریزی همه نهادهای مسئول برای کاهش آسیب های اجتماعی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلاق کاهش پیدا کرده است

عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) در پاسخ به سوال سمیه محمودی در خصوص دلایل عدم برنامه‌ریزی مناسب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ارائه‌ توضیحاتی پرداخت.

رحمانی فضلی توضیح داد: درباره آسیب‌های اجتماعی در سال ۹۳ گزارشی به صورت مفصل تهیه شد که خدمت رئیس جمهور و رهبری ارائه شد. این موضوع در هفت جلسه در خدمت رهبر و سران قوه مطرح شد و باعث ریل گذاری برای حل این مشکل شد برای همه دستگاه‌ها به صورت کاملا استراتژیک موضوع آسیب‌های اجتماعی تبیین شد و مشخصا در ۵ محور مواد مخدر، طلاق، حاشیه نشینی، مناطق بحرانی و مفاسد اجتماعی اولویت‌های اصلی مشخص شد.

وی افزود: بعد از تهیه سند ملی تقسیم کاری بین همه دستگاه‌های اجرایی با زمان بندی مناسب، رتبه بندی و اولویت بندی مناطق مختلف شکل گرفت هر دستگاهی به عنوان مسئول و چند دستگاه به عنوان دستگاه معین و همکار مشخص شدند تا موضوعات را مورد بررسی قرار دهند. یکی از نتایج آن جلسات تغییر ساختار بود مسئولیت شورای اجتماعی با ترکیب جدید را به عهده رئیس جمهور گذاشته شد و وزیر کشور به عنوان نایب رئیس شورا مسئولیت اجتماعی را به عهده گرفت. کارها توزیع شد و تغییراتی در شورای انقلاب فرهنگی مطرح و نهایتا با تصویب در شورا وظایف و ماموریت‌های جدید و مسئولیت‌ها با توزیع کارها انجام شد.

به گفته وی مسئله تامین اعتبار هم مورد توجه قرار گرفت که قرار شد اعتبارات در حوزه سرمایه ای و جاری مورد پیگیری قرار گیرد. با اقدامات انجام شده و اولویت‌ها و تاییدات رهبری تلاش مستمری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی آغاز شد چون آسیب هایی همچون سرقت ارتباط مستمر با مواد مخدر و طلاق با مواد مخدر دارد.

رحمانی فضلی گفت که در حوزه درمان و پیشگیری و اجتماعی شدن هم تمرکز کرده‌ایم بدان معنا که مردم وارد صحنه شده که با دو برابر شدن NGOها و توانمند سازی آنها مسیر ادامه پیدا کرده و در حوزه پیشگیری موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم.

وزیر کشور با اشاره به موضوع طلاق گفت: جلسات زیادی درباره موضوع طلاق برگزار شد و برای مقابله با رشد طلاق ۶۰۲ مرکز مشاوره راه اندازی و ۹۳۰ مشاور به کار گرفته شد. ۱۴۲ مرکز ملاقات فرزندان طلاق ایجاد و ۴۹۰۰ کارگروه برای قبل از ازدواج و ۸۰ هزار کارگروه برای حوزه آموزش خانواده و پیش از ازدواج تشکیل شد با این اقدامات توانسته‌ایم رشد فزاینده طلاق درا ر طول چند سال گذشته در دو سال گذشته به مرحله کاهش رسانده و در برخی از استان‌ها و مناطق به مرحله توقف برسانیم.

رحمانی فضلی درباره اقدامات انجام شده در موضوع مواد مخدر اظهار کرد: مراکز بحرانی در تهران همچون شوش و هرندی را کنترل کرده‌ایم ۲۲ هزار نفر در این مناطق با همکاری نیروی انتظامی، ستاد  مبارزه با مواد مخدر و سایر دستگاه‌ها پاکسازی شده است. ۱۸۰ باب منزل و اتاق توزیع کننده پلمپ و بیش از ۱۲ هزار واحد آموزشی پاکسازی شد. یکی از مشکلات در حوزه مواد مخدر نبود اشتغال برای کسانی که به زندگی بازگشته و ترک اعتیاد کرده بودند، است که در رابطه با ایجاد اشتغال برای آنها ۴۲۷ درصد رشد داشته‌ایم.

وی با بیان این که دستگاه‌های متولی اقدامات خوبی در موضوع حاشیه نشینی انجام داده‌اند، تصریح کرد: توانسته‌ایم در ۲۲ استان، ۱۳۵ دفتر تسهیل گری در حواشی تاسیس کنیم که این تعداد در ۲۱۸ محله بوده است این دفاتر به وسیله مردم اداره می‌شوند.

وی افزود: در حوزه آسیب شناسی و تعیین اولویت ها و جذب مشارکت مردم با کمک دستگاه‌های اجرایی همکاری خوبی صورت گرفته، ۸۵۵ جلسه با نهادهای محلی، ۵ هزار جلسه برای پیگیری امور برگزار شد. همچنین در هر استان یک شهرستان به عنوان پایلوت خدمات ارائه می‌دهد.

وزیر کشور در بخش دیگر از سخنانش با تاکید بر این که وظیفه شورای اجتماعی سیاست گذاری، نظارت و هماهنگی است، گفت: مسئولیت وزارت کشور سیاست گذاری است و هماهنگی که گزارش آن را ارائه کرده‌ایم موضوع آسیب‌های اجتماعی بحث بین بخشی است که مقابله با آن زمان بر بوده و تدریجی انجام می‌شود. عوامل مختلفی طی زمان روی این مسئله اثر گذاشتند پس نباید تصور شود که می‌توان در مدت زمان کوتاهی نسبت به حل آن اقدام کرد.

وی با تاکید بر این که دستگاه‌های متولی معین و همکار برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تعیین شده، افزود: در استان‌ها مسئولیت کار با هماهنگی شورای اجتماعی به عهده استاندار بوده و استاندار با فرمانداران برای پیگیری موضوع در شهرستان‌ها هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهند.

رحمانی فضلی افزود: ما در جلسات خود تاکیدات رهبری را مد نظر داریم مثلا در موضوعات مربوط به سرپرست خانوار در برنامه ششم تکالیفی به عهده دستگاه‌ها گذاشته شده در بحث مقابله با خشونت و موضوع عفاف و حجاب در شورای اجتماعی اقدامات لازم را انجام می‌دهیم ولی به طور کلی مسائل زیاد و متنوعی وجود دارد پیشنهاد کرده ام که هر نماینده علاقمند به مباحث اجتماعی می‌تواند در شورای اجتماعی شرکت کند.

2727

کد خبر 1310554

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی آسیب اجتماعی سوال نمایندگان مجلس از وزرا سوریه ترکیه کردهای سوریه اربعین ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ پیاده روی اربعین باشگاه پرسپولیس شهرداری تهران عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند

به گزارش پارس نیوز تسنیم نوشت: حسین نوش‌آبادی با اشاره به موضوع تشکیل استان تهران شرقی گفت: حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا یکی از حوزه‌های پرجمعیت و از لحاظ جغرافیایی وسیع است که از نظر فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و صنعتی نیازمند ساختار جدید و تقسیمات جدید کشوری است.

وی افزود: به دلیل وجود جمعیتی بیش از ۹۰۰ هزار نفر در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا و نیز جمعیت شهرستان پاکدشت، بیش از ۱ میلیون نفر جمعیت در جنوب شرقی استان تهران سکونت دارند که تأسیس استانداری را ضروری کرده است.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: در سفر رئیس‌جمهور به دیار ۱۵ خرداد، بحث استان شدن ورامین قطعی شده، البته استان شدن ورامین از پیش مطرح شده بود و پیگیری این موضوع در این دوره از دولت انجام شده است.

 

نوش‌آبادی تصریح کرد: استان شدن ورامین و موافقت با طرح، اجرا و در دستور کار قرار گرفتن این پروژه در دولت سیزدهم انجام خورده است.

 وی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به ۳ استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورامین و نیز پیشینه تمدنی و تاریخی، این منطقه نسبت به سایر مناطق، ارجحیت دارد و به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است که در نهایت به عنوان لایحه به مجلس آینده ارائه شده و استان شدن ورامین در دستور کار قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • واکنش وزیر کشور به گزارش ادعایی درباره مرگ «نیکا شاکرمی»