Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن روماتولوژی ایران، با اشاره به مطالعه‌ای که در تهران و چهار استان کشور انجام شده است، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۴۳ درصد افراد بالای ۱۵ سال کشور از درد‌های استخوانی شکایت دارند.

به گزارش« تابناک» بهنقل از مهر احمدرضا جمشیدی، در آستانه برگزاری سیزدهمین کنگره سالانه روماتولوژی ایران، به تشدید بیماری‌های روماتیسمی در فصل پاییز اشاره کرد و افزود: بعضی از بیماری‌های روماتیسمی، با تغییر فصل و ایجاد استرس، تشدید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: آغاز فصل مدرسه و نگرانی مادران از رفت و آمد بچه ها، تغییرات در مسیر زندگی، از جمله عللی است که می‌تواند با تشدید بیماری‌های روماتیسمی افراد همراه شود.

جمشیدی گفت: در واقع، بیماری‌های روماتیسمی که خاموش هستند، با استرس‌هایی که ایجاد می‌شود، شعله ور می‌گردند.

رئیس انجمن روماتولوژی ایران، در ادامه با اشاره به اهمیت بیماری‌های التهابی و غیرالتهابی روماتولوژی، افزود: بیماری‌های غیر التهابی روماتولوژی شایع‌تر هستند، اما، چون به تدریج و آرام آرام فرد را درگیر بیماری می‌کند، چندان توجهی به آن‌ها نمی‌شود. به طوری که فردی که آرتروز دارد، تا زمانی که بیماری او منجر به تعویض مفصل نشود، متوجه عارضه‌ای که دارد، نمی‌شود.

جمشیدی با تاکید بر اهمیت بیماری‌های غیر التهابی و کنترل آنها، تصریح کرد: این بیماری‌ها را می‌توان با آموزش‌هایی که داده می‌شود، کنترل کرد. اما، متاسفانه توجهی به آن‌ها نمی‌شود، چون علامتی ندارند. مثل پوکی استخوان که آرام آرام و به تدریج فرد را دچار مشکل می‌کند.

وی با عنوان این مطلب که هر دو نوع بیماری‌های التهابی و غیر التهابی روماتولوژی مهم هستند، افزود: بیماری‌های التهابی، خطر بیشتری دارند، مثل لوپوس که می‌تواند خطرناک باشد، هر چند که تعداد افراد درگیر این نوع بیماری به مراتب کمتر از بیماری‌های التهابی روماتولوژی است. به طوری که میزان شیوع آرتروز زانو در ایران ۱۵.۵ درصد است، اما آرتریت روماتوئید که مفاصل را تخریب و فرد را زمین گیر می‌کند، فقط ۳۵ صدم درصد شیوع دارد.

رئیس انجمن روماتولوژی ایران، در ادامه به نتایج یک مطالعه تحت عنوان «کوپ کورد» اشاره کرد و گفت: این مطالعه تحت نظر سازمان جهانی بهداشت و انجمن آسیایی روماتولوژی، در تهران و چهار استان کشور انجام شده است که نتایج آن نشان می‌دهد، ۴۳ درصد افراد بالای ۱۵ سال کشور از درد‌های استخوانی مفصلی شکایت دارند.

جمشیدی افزود: نتایج این مطالعات، اهمیت بیماری‌های روماتیسمی را مطرح می‌کند و اینکه باید متوجه عوارض این بیماری‌ها باشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پیاده روی اربعین نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی جام جهانی والیبال تابناک درد استخوانی روماتولوژی پیاده روی اربعین نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی جام جهانی والیبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

کد خبر 849437 منبع: ایسنا برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم استان اردبیل سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم