Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-05@03:06:17 GMT

راهنمای خرید سیمکارت عراقی برای زائران اربعین

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۵۸۵۰۲

راهنمای خرید سیمکارت عراقی برای زائران اربعین

رویداد۲۴ خرید سیمکارت عراقی به صرفه‌تر از خدمات رومینگ اپراتور‌های داخلی است. این مورد را دیگر همه می‌دانند. محاسبه‌های ساده نشان می‌دهند اگرچه ارسال پیامک با استفاده از سیمکارت‌های عراقی گران‌تر تمام می‌شود، اما هر طور حساب کنید مکالمه با سیمکارت‌های عراقی نسبت به سیمکارت‌های ایرانی ارزان‌تر تمام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اختلاف قیمت درباره اینترنت به اوج خود می‌رسد. با این‌حال هزینه‌ها نباید تنها ملاک انتخاب باشد. طبیعتا سیمکارت‌های عراقی در این کشور آنتن‌دهی بهتری دارند.   با این وجود بهتر است سیمکارت‌های داخلی را همراهتان به عراق ببرید. چراکه با این کار می‌توانید از اینترنت روزانه رایگان اپراتور‌های داخلی استفاده کنید و در مواقع ضروری روی آن‌ها حساب باز کنید. حالا که مطمئن شدید چاره‌ای جز خرید سیمکارت‌های عراقی نیست، باید بدانید سه اپراتور اصلی در این کشور فعال هستند.   آسیاسل، زین و کورک هر کدام سیمکارت مخصوص زائر دارند که تنها ۳۰ روز اعتبار دارد و قیمت آن بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان است. در این گزارش تعرفه‌ها و کد‌های دستوری این سه اپراتور عراقی و تعرفه‌های رومینگ اپراتور‌های داخلی را آورده‌ایم تا از بابت ارتباطات در عراق نگرانی نداشته باشید.

خدمات سیم‌کارت عراقی کورک تلکام
اپراتور عراقی سیمکارت کورک تلکام، ارزان‌ترین تعرفه مکالمه با ایران را دارد. طوری که هزینه هر دقیقه تماس از این سیمکارت با ایران ۲۶۰ دینار معادل دو هزار و ۶۰۰ تومان هزینه دارد. همچنین تعرفه ارسال پیامک به ایران ۱۵۰ دینار اعلام شده که معادل هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر پیامک است. اگر همسفران شما هم از سیمکارت کورک تلکام استفاده می‌کنند، هزینه مکالمه با آن‌ها برایتان کمتر خواهد بود. چراکه اپراتور کورک این امکان را فراهم کرده تا با شماره‌گیری *۲۵۴# و پرداخت هزار و ۵۰۰ دینار معادل ۱۵ هزار تومان، شش نفر از همسفرانتان را که شماره کورک دارند معرفی کنید تا تعرفه مکالمه داخل شبکه با آن‌ها نیم‌بها محاسبه شود.   اپراتور کورک تلکام بسته‌های اینترنت را به صورت نامحدود در اختیار مشتریانش می‌گذارد. بسته یک روزه اینترنت نامحدود کورک دو هزار دینار قیمت دارد که می‌شود ۲۰ هزار تومان، قیمت بسته نامحدود هفتگی سه هزار دینار معادل ۳۰ هزار تومان و بسته نامحدود ماهانه کورک هفت هزار دینار معادل ۷۰ هزار تومان قیمت دارد. باید توجه داشته باشید که برای فعالسازی هر یک از بسته‌ها باید کد آن را به شماره ۲۵۰ پیامک کنید. کد بسته‌ها را می‌توانید با استفاده از کد دستوری *۲۵۰# پیدا کنید. اگر سوالی از پشتیبانی اپراتور کورک تلکام داشته باشید، شماره مرکز تماس آن ۴۱۱ است. البته احتمال قوی نمی‌توانند با زبان فارسی با شما صحبت کنند. برای شارژ کردن سیمکارت‌های کورک تلکام باید کد دستوری *۲۲۱*کدشارژ# را شماره‌گیری کنید. برای اطلاع از باقیمانده حساب، *۲۱۱# کمکتان می‌کند و در نهایت اگر می‌خواهید لیست بسته‌های اینترنتی کورک را مشاهده کنید، می‌توانید از کد دستوری *۲۵۰# استفاده کنید.

خدمات سیم‌کارت عراقی زین
اپراتور زین هزینه هر دقیقه مکالمه با ایران را ۲۷۰ دینار معادل دو هزار و ۷۰۰ تومان در نظر گرفته است. هزینه ارسال پیامک طبق معمول ۱۵۰ تومان معادل هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود. بسته‌های ۲۵ روزه اینترنت زین با حجم چهار گیگابایت عرضه می‌شوند و هفت هزار دینار قیمت دارند. با این حساب برای استفاده از آن باید ۷۰ هزار تومان هزینه کنید. گزینه دیگر انتخاب بسته پنج گیگابایت ۶۰ روزه است که ۱۵ هزار دینار معادل ۱۵۰ هزار تومان برایتان هزینه خواهد داشت. طرح نیم‌بها کردن مکالمه در تماس با همسفران، برای سیم‌کارت‌های زین هم وجود دارد. طوری که می‌توانید با ارسال عدد ۲ به شماره ۲۰۳۴، شماره همسفرانتان که از سیمکارت زین استفاده می‌کنند را وارد کنید و با آن‌ها به صورت نیم‌بها مکالمه داشته باشید. هزینه استفاده از این امکان سیمکار زین، پنج هزار دینار معادل ۵۰ هزار تومان است. گفته می‌شود اغلب مدیران کاروان‌ها از سیم‌کارت زین در عراق استفاده می‌کنند. مرکز خدمات و پشتیبانی زین با شماره تماس ۱۰۷ فعال است و اگر به مشکل خوردید می‌توانید با این شماره تماس بگیرید. برای اعلام مانده موجودی حساب، کد دستوری *۱۰۰# به کارتان می‌آید. شارژ سیم‌کارت با کد *۱۰۱* کدش شارژ# انجام می‌شود و با شماره‌گیری *۳۲۱# می‌توانید لیست بسته‌های اینترنتی این اپراتور را مشاهده کنید.

خدمات سیم‌کارت عراقی آسیاسل
هزینه تماس با ایران برای مشترکان سیم‌کارت آسیاسل عراق، ۲۸۰ دینار به ازای هر دقیقه است که به پول ما می‌شود حدود دو هزار و ۸۰۰ تومان. اگر بخواهید پیامک بفرستید، تفاوتی بین اپراتور‌های عراقی وجود ندارد و تعرفه همه آن‌ها ۱۵۰ دینار معادل هزار و ۵۰۰ تومان برای هر پیامک به مقصد شماره‌های ایرانی است. باید توجه داشته باشید که به جای این هزینه‌ها می‌توانید از بسته اینترنت همراه آسیاسل استفاده کنید و از طریق اینترنت با اقوام و دوستانتان در داخل ایران در ارتباط باشید. علاوه بر این، در عراق برای استفاده از سرویس همسفران سیمکارت آسیاسل باید عدد ۲ را به شماره ۲۹۳ پیامک کنید. با این کار شماره‌های همسفرانتان را به آسیاسل معرفی می‌کنید تا هزینه مکالمه داخل شبکه با آن‌ها نیم‌بها محاسبه شود. توجه داشته باشید که هزینه استفاده از این امکان، پنج هزار دینار معادل ۵۰ هزار تومان است. شماره تماس پشتیبانی آسیاسل در عراق ۳۳۳ است و اگر به مشکل خوردید می‌توانید با این شماره تماس بگیرید. کد دستوری برای اعلام مانده حساب سیمکارت‌های آسیاسل *۱۳۳# است و اگر بخواهید سیمکارتتان را شارژ کنید، باید کد دستوری *۱۳۳*کد شارژ# را شماره‌گیری کنید. همچنین برای مشاهده بسته‌های اینترنتی سیمکارت‌های آسیاسل، کد دستوری *۲۹۹# به کارتان خواهد آمد.

تعرفه رومینگ اپراتور‌های داخلی برای زائران اربعین
هرچند استفاده از سیم‌کارت‌های داخلی در کشور عراق زیاد به صرفه به نظر نمی‌رسد، اما در صورتی که نتوانستید سیمکارت عراقی بخرید یا حتی در مواقع ضروری می‌توانید از سیمکارت اپراتور‌های داخلی هم برای مکالمه و پیامک استفاده کنید. ضمن اینکه اپراتور‌های داخلی بسته‌های روزانه اینترنت رایگان با حجم کم برای زائران اربعین در نظر گرفته‌اند. اگر با استفاده از خدمات رومینگ با ایران تماس بگیرید، هزینه مکالمه به ازای هر دقیقه برای اپراتور‌های ایرانسل و همراه اول، سه هزار و ۲۰۰ تومان است. اگر از ایران با شما تماس بگیرند، در هر دو اپراتور ایرانسل، همراه اول معادل دو هزار و ۱۰۰ تومان هزینه خواهد داشت. هزینه تماس از سیمکارت اپراتور‌های داخلی به سه اپراتور خارجی در عراق، به ازای هر دقیقه مکالمه دو هزار و ۱۰۰ تومان در نظر گرفته می‌شود. فرقی نمی‌کند با سیمکارت ایرانی به کدام شبکه پیامک کنید، چه پیامک‌های داخل شبکه به ایران، چه پیامک‌های خارج شبکه به اپراتور‌های عراقی، ۹۰۰ تومان هزینه دارد. توجه داشته باشید که تعرفه ارسال پیامک به ایران برای سیمکارت‌های عراقی هزار و ۵۰۰ تومان است. در هر حالتی دریافت پیامک برایتان هزینه‌ای نخواهد داشت. در صورتی که اشتباهی دستتان بخورد و دیتای گوشی را روشن کنید، هر مگابایت مصرف آزاد اینترنت ایرانسل و همراه اول برایتان ۸۵۰ تومان هزینه خواهد داشت.

همراه اول برای زائران در برخی از موکب‌های اربعین وای فای رایگان ارائه می‌کند که از ۱۵ تا ۳۰ مهر فعال هستند. مشتراکان این اپراتور در عراق می‌توانند با شماره‌گیری کد *۷۲۷۲# از سرویس اعلام وضعیت استفاده کنند. این سرویس رایگان و  استفاده از اینترنت است. با این کد می‌توانید متنی کوتاه با حروف انگلیسی از وضعیت خودتان برای یک نفر ارسال کنید. بسته‌های اینترنت یک روزه همراه اول با حجم ۱۰۰ مگابایت، ۲۵ هزار تومان هزینه دارد. بسته‌های هفت روزه در سه حجم متفاوت عرضه می‌شوند. بسته ۲۵۰ مگابایتی ۶۵ هزار تومان، بسته ۵۰۰ مگابایتی ۱۰۰ هزار تومان و بسته یک گیگابایتی ۱۵۰ هزار تومان برایتان هزینه خواهد داشت که گران‌تر از بسته‌های عراقی نیست.

ایرانسل علاوه بر ۱۰ مگابایت اینترنت روزانه رایگان در خاک عراق، برای زائران اربعین روزانه ۱۰۰ مگابایت اینترنت رایگان در شهر‌های مرزی مهران، خسروی، شلمچه و چذابه در نظر گرفته است. بسته‌های اینترنت ایرانسل برای زائران اربعین، همگی هفت روزه است. بسته ۷۵ مگابایتی اینترنت ۲۰ هزار تومان، بسته ۱۵۰ مگابایتی ۴۰ هزار تومان، بسته ۳۰۰ مگابایتی ۷۵ هزار تومان، بسته یک گیگابایتی، ۱۵۰ هزار تومان هزینه دارد. خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رومینگ زین کورک سیمکارت عراقی زائران اربعین پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، تعداد خطوط شهری و روستایی، تعداد خطوط منصوبه و دایری و ضریب نفوذ تلفن ثابت اعلام شد.

سهم بازار مشترکین تلفن ثابت

شرکت مخابرات ایران (TCI) حدود ۶۶۶/‏۹۸ درصد از سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، شرکتهای دارای پروانه FCP که ارائه دهنده سرویس‌های اینترنتی و ارتباطی ثابت هستند، ۰۱/‏۱ درصد و SERVCO تنها ۰۰۴/‏۰ درصد را در اختیار دارد.

بر اساس این گزارش از پاییز سال ۱۴۰۱ تا پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد اشتراک‌های روستایی ۳۱/‏۰ درصد کاهش داشته است اما تعداد روستاهای دارای ارتباط و تعداد روستاهای دارای تلفن خانگی ۰۱/‏۰ درصد رشد داشته است.

بیشترین آمار شکایت کاربران در حوزه ارتباطات ثابت

در این گزارش، جزئیات شکایت کاربران از خدمات ارتباطی و وضعیت شکایات ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ اعلام شده است به طوری که ۷۵ درصد شکایات مربوط به حوزه ثابت و ۲۵ درصد شکایات مربوط به حوزه سیار است.

همچنین در این گزارش تعداد شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه در ۴ دوره زمانی (سال ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و۱۴۰۲) مورد بررسی قرار گرفته است که بر اساس آن شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه با نوسان زیادی همراه بوده است.

در بخش تلفن ثابت در پاییز سال ۱۳۹۹، ۱۳ هزار و ۳۰۲ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۲۰ هزار و ۷۹۷ شکایت ثبت شده است.

همچنین در بخش تلفن همراه، در پاییز سال ۱۳۹۹، ۸ هزار و ۷۴۶ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ هزار و ۳۶۵ شکایت ثبت شده است.

سرعت اینترنت و قطعی در اپراتورهای مختلف

شاخص‌های کیفیت شبکه سیار از جمله سرعت انتقال داده مشترکین، میزان قطعی سرویس داده و میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده در نسل سوم و چهارم تلفن همراه در اپراتورهای مختلف طی آخرین گزارش به شرح زیر اعلام شده است.

در سرعت انتقال داده مشترکین در نسل سوم، اپراتور اول تلفن همراه عملکرد بهتری داشته است اما در سرعت انتقال داده در نسل چهارم رایتل پیشی گرفته است.

میزان قطعی سرویس داده نسل سوم در اپراتور دوم از همه بیشتر و بیش از ۰.۴ درصد است و پس از آن میزان قطعی سرویس نسل سوم در اپراتور سوم (رایتل) و پس از ان اپراتور اول است.

بررسی میزان قطعی سرویس نسل چهارم در اپراتورها نشان می‌دهد که در نسل چهارم اپراتور اول قطعی بیشتری دارد و کمترین قطعی سرویس داده نسل چهارم به اپراتورسوم (ایرانسل) مربوط می‌شود.

بر این اساس میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 3G در اپراتور اول حدود ۹۹.۵ درصد و از دیگر اپراتورها بیشتر است و همچنین میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 4G، در اپراتور دوم بیش از ۹۹.۵ درصد است که پس از آن اپراتور اول قرار دارد و اپراتور سوم (رایتل) ،۹۹ درصد است.

کد خبر 6093274 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • چلسی رقابت برای خرید مسی کوچک را برد
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف