Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به فراهم بودن شرایط برای افزایش تولید پسته، این محصول طی چند سال آینده می‌تواند ۴ تا ۵ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی علی‌اکبر مهرفرد معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم راه‌اندازی معاملات آتی پسته در بورس کالای ایران، امکانات سخت‌افزاری تولید پسته در کشور را مناسب ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر تجارت خارجی پسته حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم بودن شرایط برای افزایش تولید این محصول، پسته طی چند سال آینده می‌تواند ۴ تا ۵ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، خشکسالی را از دلایل کاهش تولید پسته در سال گذشته عنوان کرد و افزود: حدود ۱۳ استان در کشور به صورت تجاری پسته تولید می‌کنند و در سایر استان‌ها نیز تولید این محصول در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود میزان تولید امسال نسبت به سال گذشته با افزایش همراه باشد.

مهرفرد با تأکید بر این موضوع که در صنعت پسته امکان توسعه سطح تولید فراهم است، گفت: سالانه ۱۴ هزار هکتار ظرفیت جدید برای این محصول ایجاد می‌شود و با ارتقای زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری می‌توان جایگاه ایران در این تجارت را در بازارهای جهانی ارتقا داد. همچنین ۳۰ تا ۵۰ هزار هکتار نیز اصلاح و بازسازی باغات در این بخش انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پسته ظرفیت تجاری خوبی وجود دارد که باید از آن استفاده کرد، گفت: در این شرایط اگر بتوانیم مشکلات بازار را شناسایی کنیم و انگیزه‌ها را برای ورود فعالان بازار به بورس افزایش دهیم، خواهیم توانست تولید پسته را با شیب تند بالا ببریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: بورس کالای ایران باید با استارتاپ‌ها وارد همکاری شود که این موضوع سبب ارتقای کیفیت محصولات و استانداردسازی اثرگذار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات پسته استارتاپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد

به گزارش قدس آنلاین، حسین اصغری درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: در حال حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و ... تامین می شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولید کننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولید کننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز سال جاری نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه سال جاری در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی