Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: امروز آن چیزی که برای ما به عنوان دغدغه مهم محسوب می شود تامین داروی مورد نیاز مردم است چراکه آمریکائی ها از ابتدای تشدید تحریم ها، تحریم دارو را هدف قرار دادند و امروز تامین ارز دارو با مشکلات و موانع زیادی همراه شده ولی با تلاش های همه دستگاه ها اینکار به سختی انجام می شود تا بحرانی به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ عباس علیمردیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی امروز در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا و دارو گفت: روز جهانی غذا و دارو به مناسبت تشکیل سازمان خواربار و کشاورزی است، که هدف اصلی آن مبارزه با سوء و فقر تغذیه بوده که در کشور ما دستگاه های مستقیمی چون سازمان جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت مسئولیت مستقیم در آن دارند.

علیمردیان عنوان کرد: آن چیزی که در این معاونت دنبال می شود اصلاح الگوی تغذیه در افراد است چراکه برخی از رفتارهای تغذیه ای خطرات جدی ای برای سلامت به دنبال دارند. همچنین معاونت غذا و دارو وظیفه مدیریت نظارت بر دارو و مواد مخدر، مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و اداره تجهیزات پزشکی را دارد.

وی با تاکید براینکه یکی از ضعف های موجود در استان کمبود شرکت های توزیعی و پخش دارو است بیان کرد: در استان مرکزی ۱۱۲ داروخانه خصوصی، ۱۲ داروخانه ی دولتی، ۱۲۰ مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر تحت پوشش، ۱۰ شرکت توزیع و پخش دارو ، ۱ شرکت تولید کننده لوازم مصرفی پزشکی، ۳۲۵  کارخانه و کارگاه غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی فعالیت دارند.  

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: یکی از کارهای بر روی زمین مانده در طی سال های اخیر که توسط این معاونت با مشارکت کارگروه استانداری انجام شد، دخالت در کیفیت نان بود که کیفیت غیر قابل قبولی داشت و به دلیل اینکه این یک موضوع زنجیره ای بود نظارت بر آن نیز بسیار دشوار بود اما به هر شکل تمام مراکز را مکلف کردیم که کف استاندارد را رعایت کنند.

وی اضافه کرد: با اقدامات انجام شده توانستیم در کیفیت سبوس نان به استاندارد لازم برسیم ولی هم اکنون در نانوایی های آزاد پز این موضوع رعایت نمی شود چراکه آرد آنها خارج از استان تهیه می شود و در پی آن هستیم که این موضوع را هم حل کنیم.

علیمردیان اظهار کرد: یکی دیگر از کارهای مهم انجام شده آزمایش های کنترل سلامت نمونه های ارسالی بوده است که با تجهیز ۴ آزمایشگاه تخصصی میکروب شناسی، شیمی، آنالیز دستگاهی و آرایشی و بهداشتی توانستیم با عملکردمان در سال ۹۷ رتبه سوم را در کشور کسب کنیم.

وی به برخی از شاخص های عملکرد این معاونت در ۶ ماه اول سال ۹۸ پرداخت و تشریح کرد: بازدید از ۵۱۴ کارخانه تحت پوشش، بازرسی انجام شده از ۵۳۹ واحد و مرکز پخش عمده و عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی، معرفی ۱۶ واحد متخلف پخش عمده و عرضه مواد بهداشتی به مرجع قضایی، صدور ۴۵ گواهی بهداشت برای صادرات مواد غذایی و بهداشتی، صدور ۳۹۵ پروانه بهره برداری،ساخت و مسئول فنی، جلوگیری از فعالیت ۲ واحد تولیدی، صدور ۲۴۵۶ پروانه ی ساخت محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از مجموعه فعالیت های انجام شده در ۶ ماهه نخست امسال بوده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد: کلیه کارهای این معاونت نظارتی است و کار نظارتی اگر همراه با کار فرهنگی نباشد به نتیجه نخواهد رسید که با همکاری سایر دستگاه های فرهنگی و رسانه ها اقدامات خوبی در این خصوص اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: امروز آن چیزی که برای ما به عنوان دغدغه مهم محسوب می شود تامین داروی مورد نیاز مردم است چراکه آمریکائی ها از ابتدای تشدید تحریم ها، تحریم دارو را هدف قرار دادند و امروز تامین ارز دارو با مشکلات و موانع زیادی همراه شده ولی با تلاش های همه دستگاه ها اینکار به سختی انجام می شود تا بحرانی به وجود نیاید.

علیمردیان خاطر نشان کرد: در کشور برای تامین ۲۰ قلم دارو مشکل جدی وجود دارد و استان مرکزی با توجه به جمعیت آن باید سهم بیشتری در خصوص دارو به خصوص داروهای مربوط به شیمی درمانی داشته باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان 2 از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026 روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود