Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو خبرگان رهبری گفت: عشق و دلدادگی به امام حسین (ع) اجتماع عظیم و جهانی اربعین را رقم‌زده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسگر دیرباز در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به ایام برپایی پیاده‌روی اربعین در کشور عراق اظهار داشت: جلوه و نمایش ویژه پیاده‌روی اربعین وحدت و همدلی ملت‌های مختلف است که به معنای واقعی کلمه نشان داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این وحدت و همدلی نه‌تنها در بین مردم کشورهای اسلامی بلکه در بین مردم ملت‌های دیگر نیز به‌راحتی قابل‌مشاهده است چراکه افرادی از ادیان مختلف نیز در این مراسم عظیم و مردمی شرکت می‌کنند.

دیرباز برپایی پرشور و مردمی این پیاده‌روی را موردتوجه قرارداد و افزود: در سال‌های اخیر این پیاده‌روی در ابعاد بسیار وسیع‌تر و گسترده‌تری برپا می‌شود که نشان‌دهنده عمق معرفت و دین‌داری مردم آزادی‌خواه در دنیا به‌خصوص در کشورهای ایران و عراق است.

وی ادامه داد: در روایاتی که از ائمه و اهل‌بیت (ع) آمده، بارها بر روی این پیاده‌روی تأکید شده و بر اساس نظر علما و بزرگان حضور در این پیاده‌روی از مستجبات مؤکد است.

رئیس دانشگاه قم در خصوص عبارت" حب الحسین یجمعنا " نیز بیان داشت: این عشق و ارادت به امام حسین (ع) است که پیر و جوان، کودک و نوجوان و زن و مرد را به سمت کربلای معلی می‌کشاند.

وی افزود: در کنار این موضوع عشق و ارادت به امام شهیدان است که موجب شده شیعیان عراقی در خدمت به زوار اربعین این‌گونه سر از پا نشناسند و در خدمت‌رسانی به زائرین سنگ تمام بگذارند.

دیرباز تأکید کرد: پیاده‌روی اربعین این روزها با شور و شوق بیشتری نسبت به سال‌های گذشته در حال برگزاری است و قطعاً این حرکت ادامه خواهد داشت.




انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان+ فیلم
  • اجتماع عزاداران امام صادق (ع) در بردسکن
  • اجتماع عظیم صادقیون در مشهد 
  • علم‌الهدی: وقتی نیرو‌های نخبه نظام به دنبال اجرای شرع و قانون بیفتند، باید حمایت مردم نیز پشتیبان آنها باشد/ حجاب متعلق به فرهنگ ایران است؛ در شاهنامه، فردوسی از قول منیژه نقل می‌کند «منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب»
  • آغاز اجتماع صادقیون در مشهد 
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد