Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس با بیان اینکه نظام آموزشی ما دانش آموزان را برای زندگی تربیت نمی‌کند و خروجی آن انسان‌های توانمند برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیست، گفت: یادگیری مهارت‌های فردی و اجتماعی، مهارت‌های زندگی و احترام به محیط‌ زیست ازجمله مهارت‌هایی است که باید در مدارس به دانش آموزان آموزش داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش‌وپرورش فارس، علی عسکر نجفی در جمع فرهنگیان شهرستان بوانات بیان کرد: برای تربیت نیروی انسانی توانمند، مناسب، ماهر و همه‌جانبه، باید به تمام ابعاد وجودی دانش آموزان توجه کنیم که برای این مهم نیازمند مشارکت خانواده‌ها در امر تعلیم و تربیت هستیم.

او با بیان اینکه برای رسیدن به یک آموزش‌وپرورش توسعه‌یافته شناسایی موانع بسیار مهم است، افزود: هم‌اکنون نظام تعلیم و تربیت دچار عوارض و موانع متعددی است و با رفع این موانع است که می‌توانیم به اهداف توسعه‌ای مهم که به دنبال آن هستیم دست‌یابیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس با اشاره به برخی از این موانع، گفت: تمرکزگرایی یکی از عوارض مهم در نظام تعلیم و تربیت توسعه‌یافته است که می‌تواند خلاقیت و ابتکار را از مدیران آن سلب کند.

نجفی همچنین آموزش‌وپرورش را مدار توسعه دانست و عنوان کرد: تربیت نیروی انسانی و انتقال میراث معنوی از یک نسل به نسل بعد  ،مهم‌ترین هدف آموزش‌وپرورش است.

او با تأکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت باید اولویت اول همه مسئولین باشد، گفت: ما در مسیر حرکت به سمت دستیابی به اهداف خود  قرار نداریم، چراکه معلمین اولویت اول ما نیستند  .

مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس با تأکید بر لزوم سوق دادن دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی، اضافه کرد: هرچند که  در بحث توسعه‌ی متوازن  فارس خوب عمل کرده، به‌نحوی‌که هم‌اکنون ۳۸ درصد دانش آموزان استان در رشته‌های مهارتی مشغول به تحصیل هستند؛ اما بر اساس برنامه ششم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان باید به این سمت گرایش داده شوند.

نجفی اصلی‌ترین راه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را آموزش دانست و گفت: باید در سنین پایین مهارت‌های زندگی از جمله احترام به محیط ‌زیست، نظم‌پذیری و ... در ذهن دانش آموزان نهادینه شوند و در این زمینه فاقد فلسفه نظری مدون در بحث‌های تربیتی هستیم .

او خاطرنشان کرد: اعتقاد به تغییر در آموزش‌وپرورش بسیار مهم است و با تدوین سند تحول بنیادین این روند شروع‌شده است.

به گفته مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس، باید این فرهنگ را به‌عنوان یک گفتمان رایج در بین همکاران فرهنگی رواج دهیم و مقدمات این امر با تشکیل کارگروه‌های مختلف در سطح استان آغازشده است.

نجفی خطاب به مدیران مدارس نیز گفت: راه رسیدن به یک آموزش‌وپرورش توسعه‌یافته از طریق اجرای صحیح سند تحول بنیادین است  که باید در دستور کار  همه ما قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نظام آموزشی دانش آموزان تربيت زندگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد