Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمهدی قائم مقامی روز دوشنبه در جلسه کارگروه سرمایه گذاری و اشتغال سمیرم در فرمانداری اظهارداشت: حدود ۲ دهه از مطرح شدن تشکیل چنین تشکل مردمی در قالب تعاونی می‌گذرد اما اقدام خاصی در این رابطه انجام نشده است.

به گفته وی در همین فصل که زمان برداشت و فروش تک محصول عمده سمیرم یعنی سیب درختی است، شاهد تعیین و فروش به نرخ‌هایی هستیم که حتی هزینه‌های جاری و زحمت باغدار را هم تامین نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرماندار سمیرم به این موضوع که بارها جلسه هایی گرفته شده اما اقدام خاصی در این زمینه انجام نشد اشاره کرد و گفت: در همین زمان که سیب‌ها برداشت می‌شوند حتی بسیاری از باغداران بدون دریافت پیش پرداخت، تنها خواستار برداشت محصولشان قبل از بارندگی و سرمای بیشتر هوا هستند.

قائم مقامی ادامه داد: نگرفتن پیش پرداخت یا نرخ های پایین مشخص شده از سوی واسطه ها مشکلات و مسایل دیگری به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: کاربردی ترین راهکار پیشنهادی تشکیل شرکت تعاونی مردمی با حضور خود کشاورزان و باغداران است که نمونه های مشابه آن در برخی شهرستان ها در بخش سنگ یا فرش به خوبی جواب داده و موثر بوده است.

معاون امور عمرانی فرمانداری سمیرم تاکید کرد: کارگروه سرمایه گذاری و اشتغال با محوریت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همکاری و هم افزایی با شوراها، دهیاران، بخشداران و شهرداری ها برای تشکیل این تعاونی فراگیر اقدام کنند.

قائم مقامی با بیان اینکه شرکت تعاونی دهیاری های سمیرم یک نمونه موفق از عملکرد استانی تعاونی ها است، گفت: ۲۰ تا ۲۵ نفر از افراد با تجربه، کاردان و معتمد در مرحله اول باید مشخص شوند و این اقدام بر زمین مانده و ضروری را به سرانجام برسانند.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سمیرم در همین پیوند با ارائه آخرین آمار سامانه رصد اشتغال، بیان کرد: ۴۲۰ نفر در این سامانه در مدت هفت ماهه گذشته ثبت نام کرده اند.

عبدالحسین صابری افزود: مدیریت جهاد کشاورزی با ۱۱۰ نفر،کمیته امداد امام خمینی(ره) ۱۳۸ نفر، اداره های بهزیستی و مرکز آموزش فنی و حرفه ای هر کدام با ۴۷ و ۳۹ نفر بیشترین تعداد ثبت نامی های ثبت شده در سامانه رصد اشتغال را داشته اند.

وی تعداد تسهیلات اشتغال عشایری و روستایی ثبت شده را هم ۴۵۹ طرح برشمرد و افزود: از ابتدای سال جاری تا به امروز تسهیلات ۳۹۴ طرح به مبلغ ۲۴ میلیارد تومان پرداخت شده است.

به گفته رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سمیرم، بانک های کشاورز ی، توسعه تعاون و پست بانک به ترتیب با ۱۱۳ نفر متقاضی به مبلغ ۸ میلیارد و ۴۵۱ میلیون تومان، ۱۰۵ پرونده با اعتبار ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و در نهایت ۱۱۹ نفر به مبلغ ۵ میلیارد و ۸۹۳ میلیون ریال بیشترین سهم و همکاری در این رابطه را داشته اند.

صابری بیان داشت: شهرستان سمیرم بهترین عملکرد در ثبت سامانه رصد و پرداخت تسهیلات اشتغال بعد از شهرستان اصفهان را داشته و در سال های ۹۶ و ۹۷ بالای ۷۶ درصد این بخش را محقق کرده است.

کارورزی و بکارگیری تحصیل کردگان سمیرم در این طرح ارائه شده از سوی دولت موضوع دیگر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری بود که رییس اداره کار این شهرستان آن را ناموفق دانست.

به گفته وی، دلیل اصلی ناکام ماندن اجرای این طرح، نبود مشوق های بیمه ای است چرا که هر کارگاه و موسسه ای باید ۲ یا ۳ نفر و بیشتر را بکارگیری و بیمه کند اما این ظرفیت در سمیرم و بخش های ۴ گانه آن فراهم نیست.

دعوت از مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان برای حضور در کارگروه اشتغال سمیرم، پیگیری ساماندهی و ثبت نام کارگران بویژه کارگران فصلی و موقت و نظارت در دستمزد و حق الزحمه کارگران سیب چین از دیگر مصوبات عنوان شده در این نشست بود.

شهرستان سمیرم با اشتغال ۹۰ درصدی مردم در بخش کشاورزی و باغداری دارای چهار بخش، شش شهر و ۱۵۰ روستا و آبادی است و در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان، ضلع شمالی ارتفاعات دنا و زاگرس میانی واقع شده است.

۷۱۴۷/۶۰۲۶/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی سمیرم کارگروه اشتغال مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود

به گزارش صدای ایران از ایسنا، آرش صیادی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید پرند اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، سهم شهر جدید پرند ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارند. تعداد ۳۰۰۰ واحد مربوط به طرح اقدام ملی بوده که سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. از خرداد ۱۴۰۱ نیز پروژه نهضت ملی مسکن شروع شد.

وی افزود: بخشی از واحد‌های مسکونی در پرند آماده واگذاری است، اما به دلیل عدم تکمیل زیرساخت‌ها از جمله آب و فاضلاب امکان واگذاری آن وجود ندارد. در حال حاضر ۴۰۰۰ واحد برای واگذاری منتظر تامین تاسیسات بوده که تا تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. تعداد ١٧٠٠ واحد از آن مربوط به نهضت ملی مسکن است.



مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به ثبت نام ۲۲۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در پرند گفت: از این تعداد بیش از ۸۰ هزار نفر واوجد شرایط بودند. پس از طی دو نوبت الحاق زمین هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد در حال ساخت است و برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم. یعنی زمینی معادل ١٣٠٠ هکتار باید تامین شود. البته شهرک اعتمادیه با ظرفیت ١١ هزار واحد در حال ساخت است، اما در نهایت برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم.

به گفته صیادی، آورده متقاضیانی که واحد‌های آنها تا تابستان آماده می‌شود حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده که هزینه ساخت واحد‌ها با مشاعات آنها تقریبا ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در توضیح هزینه ساخت واحد‌ها گفت: تلاش وزارت راه و شهرسازی و مجموعه دولت این بوده تا قیمت نهضت ملی مسکن را مدیریت کند و تقریبا یکسان باشد. اما واقعیت این است که تورم با قیمت‌ها همخوانی ندارد. وزارت راه و شهرسازی قیمت زمین را از مسکن حذف کرده تا هزینه ساخت کاهش یابد. البته با توجه به اینکه قرارداد‌ها مشمول تعدیل می‌شود از متقاضیان نهضت ملی مسکن می‌خواهیم به‌موقع نسبت به تامین آورده خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون ۸۰۰ واحد برای هنرمندان و خبرنگاران معرفی شده که وزارت ارشاد در حال ساخت و در مرحله بتن‌ریزی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره واحد‌های خالی این شهر گفت: سال گذشته ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳۰۰۰ واحد خالی از سکنه دیگر در این شهر جدید وجود دارد.

صیادی با بیان اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن غیر قانونی است، بیان کرد: امتیاز هیچ هویت حقوقی ندارد و امکان دارد افراد دارنده امتیاز از آن حذف شوند؛ بنابراین مردم بدانند این قرارداد بسیار پرریسک است و امکان دارد تمام سرمایه خود را از دست بدهند.

دیگر خبرها

  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان