Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم برق و سیم‌کشی ساختمان مشهد گفت: برخی کارخانه‌های تولیدی ما یا تعطیل و یا تولیداتش بسیار ضعیف شده که به سختی مخارج خود را به دست می‌آورند، علت این است که دستگاه‌های آن‌ها قدیمی است.

به گزارش قدس آنلاین، رامین رضامند  در خصوص وضعیت تولیدات استان در زمینه لامپ و لوازم برقی الکتریکی، اظهار کرد: استان خراسان یکی از استان‌هایی است که در رابطه با لوازم روشنایی، کلید و پریز و سیم و کابل جزو برندهای یک قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این زمینه بعد از تهران، استان‌های بزرگی چون اصفهان و تبریز قرار دارند و شاید استان ما دومین یا سومین تولیدکننده در ارتباط با تولید لوازم برقی باشد، در زمینه لامپ ۴، ۵ کارخانه در دست اقدام به تولید داریم و سه، چهار کارخانه نیز از قبل داشتیم که بسیار قدرت دارند، در حوزه کلید و پریز مقام اول و در زمینه سیم و کابل مقام دوم را داریم.

رضامند در خصوص صادرات لوازم برقی الکتریکی، گفت: ما به افغانستان، ترکمنستان، باکو و عشق‌آباد صادرات داشته و داریم. اکنون به عراق و کشورهای عربی مانند قطر و بحرین نیز صادرات به راه افتاده است. در رابطه با لامپ نیز دو تولیدکننده ما به عراق و افغانستان صادرات انجام می‌دهند، در زمینه کلید و پریز نیز صادرات داریم و صادرات لوستر ما نیز بسیار زیاد بوده اما صنعت لامپ در استان ما نوپا است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم برق و سیم‌کشی ساختمان مشهد در خصوص واردات لوازم برقی الکتریکی، عنوان کرد: از کشورهای چین و ترکیه واردات داریم، صنایع لامپ ما بیشتر مونتاژی بوده و بسیاری از قطعات آن در داخل تولید نمی‌شود به همین دلیل لوازم الکتریکی را از چین وارد می‌کنیم. ما کمتر به صورت پک کامل واردات انجام می‌دهیم اما هنوز از ترکیه محصولاتی وارد می‌کنیم که در تبریز، تهران و اصفهان بوده و از آنجا به مشهد انتقال پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی کارخانه‌های تولیدی ما یا تعطیل و یا تولیداتش بسیار ضعیف شده که به سختی مخارج خود را به دست می‌آورند، عنوان کرد: علت این است که دستگاه‌های آن‌ها قدیمی است. مواد اولیه نیز گران شده که این امر در زمینه سیم و کابل بیشتر دیده می‌شود. کالاهای تقلبی به قدری زیاد شده که صنایع سیم و کابل ما که در ایران حرفی برای گفتن دارند، زیر سوال رفتند و برای آنها مشکل ایجاد شده است.

رضامند با اشاره به اینکه لوازم برقی، لامپ یا صنایع وابسته به آن جدا از صنایع دیگر نیست، تصریح کرد: بیشترین مشکل در زمینه گران شدن مواد اولیه برخی کالاهای ما است، لامپ و صنایعی که کالاهایش به صورت غیر مونتاژ وارد می‌شود و مونتاژ می‌کنند، بستگی به ترخیص دارد، به همین دلیل تولید به هم متصل نمی‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم برق و سیم‌کشی ساختمان مشهد بیان کرد: قوانین واردات مواد اولیه سخت شده است، بانک‌ها برای وام و خدمات اعلام آمادگی می‌کنند اما تولیدکنندگان پول ندارند، همچنین بانک سند می‌خواهد که برخی کارخانه‌های ما سند ندارند، دستورات شفاف است اما خود بانک‌ها سختگیرانه عمل می‌کنند. در رابطه با اداره بیمه و دارایی همه مشکل دارند، ارزش افزوده نیز بسیاری از کارخانه‌ها را فلج کرده است.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه‌ای وجود دارد که دستگاهش متعلق به ۲۰ یا ۲۵ سال پیش بوده که هزینه آن زیاد است اما خروجی کمی دارد. این کارخانه دستگاه خود را به روز نمی‌کند زیرا گران است، سرمایه ندارد و به دلیل نداشتن سند از بانک نیز نمی‌تواند وام و تسهیلات بگیرد، سود و بهره‌ای که بانک‌ها می‌گیرند نیز بسیار زیاد بوده و در بخش تولید بهره ۱۸ درصد است. اگر می‌خواهند تولید انجام شود، کارگران سر کار روند و کارخانه تعطیل نباشد، باید به تولیدکنندگان کمک کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/
 

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!

تین نیوز

در پی بارندگی های اخیر در استان کرمان، مشکلاتی برای محصولات خودروسازان شهر بم پیش آمد و تعدادی از این محصولات در آب فرو رفت و همچنین آب بسیاری وارد کارخانه های آن ها شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته، بارندگی های شدیدی در استان کرمان رخ داد؛ این بارندگی های شدید با هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان از حدود ١٠-١٢ روز گذشته آغاز شده بود و استاندار کرمان نیز در این رابطه اظهار کرده بود که بیش از ۶۰ میلی متر (دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته) بارش باران در این استان رخ داده است.

این بارندگی های شدید در شهر بم، کارخانه های خودروسازی مستقر در این استان و به ویژه گروه صنعتی مدیران خودرو را دچار مشکلاتی کرد.

طی روزهای اخیر ویدئوها و تصاویری از سالن مونتاژ برند فونیکس و پارکینگ محصولات مدیران خودرو منتشر شد که نشان می دهد که سیل در کارخانه مدیران خودرو، به بخش سالن مونتاژ خودروهای برند فونیکس آسیب زده و همچنین پارکینگ محصولات MVM  نیز در آب فرو رفته اند. 

آسیب وارده به این مجموعه صنعتی در استان کرمان (شهرستان بم) مشتریان این گروه خودروسازی را از بابت تأخیر در تحویل خودروها و آسیب های احتمالی وارده به محصولاتی که در آب فرو رفته یا آب وارد کارخانه شده است، نگران کرده است.

این موضوع به صورت اختصاصی و ویژه از گروه صنعتی مدیران خودرو مورد پیگیری قرار داده شد. 

شرح ماوقع آنچه که اتفاق افتاده و میزان آسیب سیل به این گروه خودروسازی وارد شده و در اختیار ایسنا قرار گرفت به شرح زیر است:

بارندگی ها و سرازیر شدن سیل در بخش های مختلف استان کرمان و شهرستان بم، منجر به اختلال در زندگی مردم و گرفتگی معابر شهری شده است؛ بخشی از این سیل نیز به یکی از بخش های تولیدی کارخانه مدیران خودرو وارد شده به قسمت هایی از این کارخانه آسیب وارد کرده است.

کدام خودروها توسط سیل در کارخانه آسیب دیده اند؟

تصویر منتشر شده از بم مربوط به محوطه خط تولید خودرو X۲۲ پرو دستی است. همانطور که در تصاویر هم مشخص بود، تنها بدنه خودروها در محوطه یکی از خطوط تولید ام وی ام قرار داشت.

در پی این موضوع، تیم کارخانه مدیران خودرو از همان ساعات اولیه پس از وقوع سیل، آب و گِل را از محوطه خارج کرده و بدنه خودروهای X۲۲ پرو که در محوطه قرار داشته است را به مکانی دیگر منتقل کرده اند.

در خصوص آسیب های کیفی احتمالی به محصولات و استفاده از بدنه خودروهایی که در سیل حضور داشته اند، برای تولید محصولات جدید، این گروه صنعتی، ضمن تاکید براینکه  کیفیت محصولات عرضه شده به بازار خط قرمز واحد کنترل کیفیت ام وی ام است؛  اطمینان خاطر داده که  در صورت وجود مشکل در هر کدام از بدنه ها، آن مورد از خط تولید خارج خواهد شد.  البته بدیهی است تعدادی از این قطعات آسیب جدی ندیده و پس از بررسی مجدد واحد کنترل کیفیت، وارد خط تولید می شوند.

گروه صنعتی مدیران خودرو در رابطه با بررسی بدنه خودروهای آسیب دیده در سیل توسط واحد کنترل کیفیت این شرکت، اعلام کرده که تمامی استانداردهای رعایت شده برای تولید خودروهای جدید در خصوص بدنه خودروهایی که در حادثه سیل قرار داشتند، رعایت خواهد شد؛  اگر این بدنه ها از نظر استحکام، ساختار یا رنگ دچار مشکل شده باشند، قطعا از خط تولید خارج می شوند.

مدیران خودرو در رابطه با احتمال تاخیر در تحویل خودروهای فروخته شده نیز به خریداران اطمینان می دهد که مشکل حادی در خط تولید برند ام وی ام رخ نداده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، تمامی شرایط به حالت عادی بازگشته است؛ فلذا تمام تلاش شرکت بر این است که تاخیری در تحویل خودروی مشتریان ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • سه روش راحت برای تعمیر لامپ LED به سبک مکزیکی (فیلم)
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی