Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل پتروشیمی ارومیه گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی به این شرکت گواهینامه جلوگیری از آلایندگی اعطا کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پترول، کریم دلجوان با اعلام این خبر افزود: گواهینامه یاد شده به دنبال پیاده‌سازی اقدام‌های زیست‌ محیطی از جمله انتخاب و ساخت واحد اسید سولفوریک براساس فرآیند جذب مضاعف با فناوری مدرن و میزان آلایندگی به مراتب کمتر از استاندارد سازمان محیط زیست ایران و همچنین نصب سامانه آنالیزور برخط (آنلاین) اندازه‌گیری گازهای آلاینده زیست محیطی که اطلاعات آن برخط به سازمان حفاظت محیط زیست برای کنترل و پایش ارسال می‌شود، دریافت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: بازیافت و استفاده دوباره از پساب‌های صنعتی در واحدهای شرکت پتروشیمی ارومیه که ضمن کاهش مصرف آب از تولید و انباشت پساب‌های صنعتی جلوگیری به‌عمل می‌آید و استفاده از بویلرهای بازیافت حرارتی در واحد اسید سولفوریک برای تولید بخار که سبب کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی در بویلرهای مجتمع شده است را از دیگر عوامل دریافت گواهینامه آلایندگی از سوی این شرکت عنوان کرد.
مدیرعامل پتروشیمی ارومیه افزود: پتروشیمی ارومیه ترویج فرهنگ ایمنی، بهداشت و محیط زیست را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است و این مهم سبب شده برنامه‌ریزی منسجم و متعددی برای اقدام‌های زیست محیطی را در سرلوحه فعالیت‌های جاری شرکت قرار گیرد.
دلجوان ادامه داد: مدیریت مواد زائد و پسماندها از جمله اقدام‌های دیگری است که انجام شده است، در همین ارتباط می‌توان به توزیع سطل‌های جمع‌آوری کارتن پلاست در سطح شرکت با هدف جداسازی کاغذهای دور ریز از دیگر زباله‌ها و در نتیجه کمک به بهبود و ارتقای محیط زیست اشاره کرد که بازیافت هر تن کاغذ مانع از قطع 17 درخت می‌شود.
وی یادآور شد: بازدهی تولید در پتروشیمی ارومیه با بهبود روش‌های فرآیندی و نوسازی واحدها افزایش یافته و پتروشیمی ارومیه به عنوان یکی از نخستین پتروشیمی‌های شمال‌غرب کشور، موفق به تولید بالاتر از ظرفیت اسمی خود شده است.
پتروشیمی ارومیه یکی از شرکت‌های تابعه گروه پتروشیمی سرمایه‌ ‌گذاری ایرانیان است و از ظرفیت تولید سالانه 94 هزار تن محصولاتی شامل کریستال ملامین، سولفات آمونیوم و اسید سولفوریک برخوردار است که با سرمایه‌گذاری انجام شده در این واحد صنعتی پروژه تولید سولفات پتاسیم با ظرفیت سالیانه 40 هزار تن و واحد اسید کلریدریک با ظرفیت سالانه 50 هزار تن با پیشرفت حدود 95 درصد امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  باقر مهرعلیلو گفت: در این پایش وضعیت زیست محیطی واحدها از جمله نحوه مدیریت پساب تولیدی واحد، استفاده از سیستم آبپاش در فرایند تولید، میزان فضای سبز و  میزان ذرات محیطی واحدها مورد بازدید و بررسی قرار می گیرند.

وی افزود: ۷ واحد شن  و ماسه در شهرستان چایپاره فعال هستند و بر اساس ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده ، در صورت عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی مشمول یک درصد عوارض سبز می شوند.
 

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت