Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر بهبود ذهنیت مردم نسبت به دستگاه‌های دولتی و تقویت فضای نشاط و امیدواری در جامعه، تحقق این مهم را در گرو اطلاع‌رسانی شایسته و هنرمندانه از خدمات دولت و نظام دانست. ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با اعضای هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اظهار داشت: روابط عمومی با هر تعریفی که تاکنون از آن شده است، به‌طور کلی نمود بیرونی و آبروی دستگاه‌ها و سازمان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه قاطبه مردم از خدمات بزرگ دولت اطلاع دقیق ندارند، افزود: آن‌ چه در زمینه اطلاع‌رسانی از خدمات دولت و نظام مورد انتظار است تاکنون محقق نشده و لازم است در این زمینه بازنگری شود.

روابط عمومی ها سنگر سازان بی سنگر در عرصه فرهنگ هستندصداقت در کارکرد روابط عمومی ها تقویت شودنشست روابط عمومی های کمیته امداد منطقه 2 کشور برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر آسیب‌شناسی عرصه اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی، افزود: روابط عمومی‌ها بهترین ابزار اطلاع‌رسانی عملکرد دستگاه‌ها هستند و اگر آنها نتوانند واقعیت‌ها را بیان کنند رسانه‌ها و افراد دیگری هستند که روایت خود را بازگو کنند.

پور محمدی با اشاره به کاهش اعتماد نهادی در استان، گفت: باید باور داشته باشیم که بخش عمده موفقیت ما مربوط به بهبود ذهنیت مردم نسبت به دستگاه‌های اجرایی است که این مهم بدون روابط عمومی‌های توانمند قابل دست‌یابی نیست.

وی با بیان اینکه روابط عمومی یک حرفه تخصصی است، افزود: فعالان این حوزه باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند و وظیفه مدیران است که نیروهای خبره را شناسایی و در این عرصه به‌‌کار بگیرند.

پورمحمدی افزود: خود مدیران دستگاه‌ها نیز باید در مورد جایگاه و اهمیت روابط عمومی توجیه شوند و باور داشته باشند که تقویت روابط عمومی، هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر تعامل سازنده روابط عمومی‌ها با رسانه‌ها و خبرنگاران تأکید کرد و گفت: فضای نقد، لازمه پیشرفت است و روابط عمومی‌ها باید در این زمینه به یک چارچوب اساسی برسند.

وی، فضای مجازی را فرصت بزرگی برای نقش‌آفرینی روابط عمومی‌ها دانست و خواستار فعال شدن روابط عمومی‌ها در این عرصه کم‌هزینه و پربازده شد.

پورمحمدی، افکارسنجی از مخاطبان دستگاه‌ها را نیز از مهم‌ترین وظایف روابط عمومی‌ها برشمرد و گفت: تبدیل فضای ناامیدی به فضای نشاط و امیدواری، کاری نیست که با بخشنامه و بودجه قابل تحقق باشد، بلکه این مهم در گرو همت اهل فن و اطلاع‌رسانی شایسته و هنرمندانه از خدمات دولت و نظام است.

استاندار آذربایجان شرقی، شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها را مشاور امین مدیریت استان نامید و گفت: برای تقویت جایگاه روابط عمومی‌ها، در حد امکانات و اختیارات از حمایت‌های مادی و معنوی دریغ نمی‌کنیم.

مدیر روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان از سال 89 تشکیل شده و تاکنون 55 جلسه هیئت رئیسه آن برگزار شده است.

ذوالفقار همتی افزود: ریاست شورا به عهده استاندار است و هیئت رئیسه آن 9 عضو دارد که هر دو سال با برگزاری انتخابات، برگزیده می‌شوند.

وی با بیان اینکه هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان، هم از نظر سازو کار انتخابی و هم از لحاظ سابقه و تجربه، عصاره روابط عمومی‌های استان محسوب می‌شود، افزود: دانش‌افزایی مدیران و کارشناسان روابط عمومی و کارآمدی و تحکیم ارتباط سازمان‌ها با مردم از مهم‌ترین وظایف این شوراست.

گفتنی است در این دیدار نیز اعضای هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان دیدگاه‌های خود را در مورد مسائل مختلف این حوزه بیان کردند.

انتهای پیام/ح

R7887/P/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است