Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمل‌ونقل عمومی یکی از مهم‌ترین زیربناهای اقتصادی در تمام کشورهای جهان به شمار می‌رود که به واسطه کاهش ترافیک و استفاده از خودروهای شخصی می‌تواند یک جامعه را به سمت توسعه پایدار هدایت کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مترو که این روزها بیش از هر وسیله نقلیه عمومی دیگری در میان مردم محبوبیت یافته است، یکی از مهم‌ترین راهکارها برای کاهش آلودگی هوا و حل مشکل ترافیک توسط معماران در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از این وسیله نقلیه علاوه براین‌که برای کاربران بسیار مقرون‌به‌صرفه و خوشایند است، می‌تواند با کاهش آلودگی هوا جامعه را به سمت توسعه پایدار سوق دهد. در چند دهه اخیر کشورهای بسیاری در سراسر جهان در تلاشند ایستگاه‌ها و امکانات مترو را با دقت تمام طراحی کنند تا افراد بیشتری را به سمت استفاده از این وسیله حمل‌ونقل مفید جذب کنند.

گروهی از معماران آلمانی ایستگاه مترویی عظیم و بی‌نظیر در کلانشهر ریاض، پایتخت کشور عربستان سعودی احداث کرده‌اند که در محل تقاطع خیابان‌های اصلی و معروف شهر واقع شده است.  از ویژگی‌های منحصر به‌فرد این ایستگاه مترو، که آن را در میان سایر ایستگاه‌های متروی کشور متمایز کرده است، می‌توان به وجود مکانی مختص به پیک‌نیک، پوشش وای‌فای رایگان، باغ‌های عمومی تعبیه شده بر پشت‌بام ایستگاه و آبشارهای مواجی که از بالای پشت‌بام به سمت یکی از خیابان‌های اطراف جریان دارد، اشاره کرد.

ایستگاه مترو ریاض، که فضایی حدود ۷۰ هزار متر مربع را دربرگرفته است، با الهام از تپه‌های شنی عظیم عربستان، به شکل تپه‌ای بزرگ و پوشیده از درختان سبز احداث شده است. وجود یک فضای باز و روشن در داخل ایستگاه، که شامل دو خط مترو و چهار طبقه گالری حلقه‌مانند است، زیبایی ایستگاه را دوچندان کرده است. محوطه شیشه‌ای شفاف عابران را از پارک تپه‌ای بالای پشت‌بام ایستگاه به محل اجتماع وسایل حمل‌ونقل شخصی و عمومی، که در مقابل ایستگاه مترو به وسیله یک سایبان حفظ می‌شود، هدایت می‌کند.

در قسمت ورودی ایستگاه جدید متروی ریاض، یک پایانه اتوبوس‌رانی، یک ایستگاه تاکسیرانی و ۷۵۰ جایگاه برای پارک خودور احداث شده است به این امید که مردم بیش از پیش به سمت استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی گرایش پیدا کنند.

کد خبر 393328

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عربستان ایستگاه مترو ترافيک توسعه پایدار حمل و نقل حمل و نقل عمومي آلودگی هوا ریاض کاهش ترافیک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • سلبریتی های مترو سوار؛ هالیوودی هایی که ممکن است آن ها را در مترو ببینید (+عکس)
  • اجرای طرح ایستگاه قانون در استان همدان
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف