Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در استان هرمزگان، تابستان امسال بیش از ۱۴ درصد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛بر اساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در استان هرمزگان تابستان امسال ۱۴.۲ دهم درصد است در حالیکه نرخ بیکاری هرمزگان تابستان پارسال ۱۲.۶ دهم درصد بود.

همچنین در گزارش مرکز آمار ایران استان‌های زنجان با ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲، همدان ۵.۳ و فارس با ۷.۶ کمترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص دادند.

استاندار هرمزگان ابتدای امسال در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی از ایجاد ۲۹ هزار فرصت شغلی خبر داده بود.

همتی مرداد ماه نیز در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری از پرداخت ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال پایدار روستایی خبر داد.

وی سیزدهم مهرماه امسال در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: بیش از ۳۴۰ هزار نیروی کار بیمه شده در هرمزگان ۵۲ درصد متولد استان هرمزگان هستند که با لحاظ کردن نیرو‌هایی که در استان سابقه زندگی بیش از ۵ سال داشته اند، این آمار به هفتاد ۷۵ درصد می‌رسد.

زیبنده هرمزگان نیست جزء چهار استان فقیر باشد

بحران بیکاری استان هرمزگان در چند سال اخیر آنچنان رشد داشته که در ماه های اخیر امام جمعه بندرعباس در خطبه های نماز جمعه به آن اشاره کرد وگفت:عمده بیکاران را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند که به هیچ وجه مناسب نیست و باید همگی وارد میدان شویم.

عبادی زاده با بیان اینکه ۸۰ هزار دانشجو در هرمزگان تحصیل می‌کنند، افزود: اگر سالی هشت هزار دانشجو فارغ التحصیل شود مدام بر بیکاران استان افزوده می شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اینکه زیبنده نیست که هرمزگان در زمره چهار استان فقیر کشور باشد در حالی که بیشترین درآمد را برای کشور کسب می کند، عنوان کرد: منشأ این فقر بیکاری است و در سال رونق تولید با تلاش مضاعف باید به سمت ایجاد اشتغال برویم.

وی افزود: امیدوارم با اهتمام بیشتر مدیران صنایع در بخش به‌کارگیری نیروهای هرمزگانی شاهد کاهش آمار بیکاری در کشور و استان هرمزگان باشیم.

رشد شغل های کاذب ثمره بیکاری در هرمزگان

هرمزگان به عنوان دروازه صادرات و واردات کشور و وجود صنایع بزرگ وکوچک مثل فولاد، آلمینیوم ، معادن گوناگون همچنین شرایط مناسب برای استفاده از اقتصاد گردشگری و شیلاتی نقش موثری بر اقتصاد کشور ایفا می کند.

حال این سوال پیش می آید چگونه می شود استانی با چنین ظرفیت های اقتصادی و صنعتی باید آماربیکارانش این چنین بالا باشد.

یکی از عوامی که درپدیده بیکاری درهرمزگان بسیار موثر بوده استخدام نیروهای کار غیربومی است که دراستان هرمزگان این معضل زیاد به چشم می خورد.

با توجه به مصاحبه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هرمزگان در سال گذشته  در پی صدور حکم از سوی دیوان عدالت اداری شرایط بومی بودن آزمون های استخدامی در هرمزگان برداشته شده و تفاوتی میان شرکت کنندگان بومی وغیر بومی وجود ندارد.

این موضوع به معنی اینکه شرایط برابر برای یک هرمزگانی در کارخانه شهر خود با یک غیربومی که باعث بیکاری جوانان این استان شده است و در سایه این قانون غیر اصولی و منطقی تعدا غیربومیان درهرمزگان در صنایع و شرکت ها روزبه روز در حال افزایش است.

خرده قاچاق ها سوخت و شغل های کاذب در هرمزگان بخشی از معضلات و آسیب های اجتماعی است که بر اثر بیکاری در استان هرمزگان به وجود آمده است.

اعتیاد و طلاق های ناشی از بیکاری و همچنین بالارفتن سن ازدواج جوانان و تجرد بخش دیگری از این معظلات است که باید مسولان کشور به فکر مدافعان خلیج  فارس باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵

موسسه اقتصادی آلمان اعلام کرد که انتظار می‌رود بیکاری امسال در این کشور به طور متوسط به ۲.۸ میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۵ است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات المان، بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان، پیامدهای بحران اقتصادی در سال جاری آشکار می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: رکود اقتصادی در آلمان به طور فزاینده ای بر بازار کار تأثیر می‌گذارد. بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان (IW) که روز جمعه در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفت، انتظار می‌رود که بیکاری امسال به طور متوسط ​​به 2.8 میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال 2015 است. "هولگر شافر"، کارشناس بازار کار موسسه اقتصادی آلمان در این باره گفت: سال گذشته با وجود رکود، بازار کار کاملاً باثبات بود. اما امسال ما پیامدهای بحران اقتصادی را شدیدتر احساس می‌کنیم.

این موضوع در بازار کار آشکارتر خواهد شد. در این تحلیل آمده است: برنامه‌های اشتغال شرکت‌ها هیچ رشدی را برای بقیه سال نشان نمی‌دهد. برخی از شاخص‌های پیشرو نیز دلیل کمی برای خوش بینی ایجاد می‌کنند. در ماه مارس، تعداد مشاغل خالی گزارش شده به کمترین میزان خود در پنج سال گذشته کاهش یافته است، حتی با وجود وضعیت اقتصادی مطلوب، در بهترین حالت می‌توان انتظار افزایش کمی در اشتغال را در سال جاری داشت. از آنجایی که بچه‌های بومی در حال رسیدن به سن بازنشستگی هستند، نیاز به جایگزینی وجود دارد و شکاف مهارتی به سختی از بین می‌رود.

بر این اساس بی میلی شرکت‌ها به استخدام افراد جدید، شانس جویندگان کار را برای یافتن شغل مناسب بدتر می‌کند، در نتیجه، بیکاری همچنان در حال افزایش است. IW که ارتباط نزدیکی با کارفرما ها دارد توضیح داد: "در سه ماهه چهارم انتظار می رود حتی شرایط از سطح بحران در همه گیری کرونا در سال 2020 نیز فراتر رود." به طور متوسط ​​سالانه تقریباً 2.8 میلیون بیکار و نرخ شش درصد را می‌توان پیش بینی کرد. با این حال، این کمتر از نقطه اوج در سال 2005 است، زمانی که تقریباً 4.9 میلیون نفر بیکار بودند و آلمان به دلیل "بازار کار فشرده" آن مرد بیمار اروپا محسوب می شد.

سایر مؤسسات تحقیقاتی اقتصادی اخیراً در گزارش بهاری خود برای دولت فدرال انتظار داشتند که در سال 2024 کمتر از 2.7 میلیون بیکار وجود داشته باشد. سال گذشته اقتصاد آلمان 0.3 درصد کوچک شد. اگرچه کالاها و خدمات کمتری تولید شد، اما تعداد افراد شاغل حدود 0.7 درصد افزایش یافت.

تعداد ساعات کار نیز 250 میلیون ساعت یا 0.4 درصد افزایش یافته است. کارشناسان IW این را از جمله به این واقعیت نسبت می دهند که شرکت ها تمایل دارند کارگران ماهر را حفظ کنند حتی اگر در حال حاضر نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند. با این حال، شرکت‌ها احتمالاً فقط می‌توانند در طول دوره‌های خشک اقتصادی کوتاه مدت این شرایط را حفظ کنند. با ادامه فاز ضعیف، به طور فزاینده‌ای محتمل است که نیروی کار باید تعدیل شود، زیرا کاهش دائمی بهره‌وری، رقابت‌پذیری شرکت‌ها را تضعیف می‌کند.

IW توضیح داد که ایجاد تعداد قابل توجهی شغل جدید در سال 2023 برای کاهش بیکاری کافی نیست. دلیل آن نیز مهاجرت خالص بالا است. در اوایل سال 2022، مهاجرت خالص 1.5 میلیون نفر از جمله یک میلیون پناهنده از اوکراین به آلمان صورت گرفت. در سال 2023، 650000 نفر دیگر به طور خالص در یازده ماه اول مهاجرت کردند.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتششکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • آخرین آمار توزیع کارت کنکور
  • آخرین آمار توزیع کارت کنکور اعلام شد
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • چه کشور‌هایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • آمار ورزشکاران سازمان یافته استان مرکزی ۱۴ درصد افزایش یافت