Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@20:09:01 GMT

از رقص با پرچم عربستان تا فحاشی به زبان فارسی

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۶۶۲۵

از رقص با پرچم عربستان تا فحاشی به زبان فارسی

سومین دیدار تیم ملی فوتبال ایران در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و جام ملت‌های آسیا امشب مقابل بحرین در شهر منامه برگزار خواهد شد.

این مسابقه حساس‌ترین بازی تیم ملی از زمان روی‌کارآمدن مارک ویلموتس است، چراکه بحرین بعد از عراق جدی‌ترین رقیب برای صعود به دور بعدی انتخابی است و این تیم فعلا از دو بازی برگزارشده با چهار امتیاز در تلاش است خودش را بالاتر بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی ایران نیز از دو دیدار ابتدایی خود دو پیروزی ۲ بر صفر و ۱۴ بر صفر مقابل هنگ‌کنگ و کامبوج کسب کرده و با شش امتیاز صدرنشین گروه خود است.

رقابت این دو تیم بیش از دو دهه است که تبدیل به موضوعی فرافوتبالی شده و شاید اگر سفیدپوشان ایران ۱۰ برد دیگر هم مقابل این تیم کسب کنند باز هم حساسیت غیرفوتبالی هواداران از بین نخواهد رفت. بحرین که طی سالیان قبل حریف چغری برای ایران محسوب می‌شد، چندسالی است در حسرت برد مقابل ایران مانده؛ آخرین برد بحرین مقابل ایران به آگوست ۲۰۰۹ و یک بازی دوستانه بازمی‌گردد.

پس از آن دیدار، ایران و بحرین چهاربار با هم روبه‌رو شده‌اند که سه برد سهم ایران بوده و یک بازی به تساوی انجامیده است. اما قرمزپوشان منامه یکی از تلخ‌ترین شب‌های تاریخ فوتبال ایران را رقم زدند. این اتفاق تلخ نه به‌خاطر شکست مقابل این تیم، بلکه بابت حرکت عجیب فوتبالیست‌های بحرین که رقصیدن و دور افتخار با پرچم عربستان بود که باعث شد حساسیت تقابل این دو تیم از حالت ورزشی خارج شود.

در آن سال‌ها رسانه‌های عربستانی افشا کردند ولیعهد عربستان به هرکدام از بازیکنان بحرین وعده یک ماشین مدرن مرسدس‌بنز را داده تا تیم ملی ایران را در سال ۲۰۰۱ شکست دهند. در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ تیم دوست‌داشتنی میروسلاو بلاژویچ که با ۱۵ امتیاز در صدر جدول گروه خود قرار داشت، در صورت پیروزی در منامه می‌توانست به‌عنوان تیم نخست و به صورت مستقیم راهی جام جهانی کره و ژاپن شود، اما شکست غیرمنتظره و سنگین ۳ بر یک مقابل بحرین و البته اخراج دو بازیکن ایران؛ یعنی سیروس دین‌محمدی و علیرضا نیکبخت‌واحدی توسط داور باعث شد تا کار به اماواگر بکشد و عربستان و بحرین هم‌زمان در میانه زمین به پایکوبی بپردازند.

تنش و درگیری در رختکن تیم ملی و دودستگی بین ستاره‌های آن سال و البته شب‌بیداری بازیکنان از دلایل شکست باورنکردنی مقابل این تیم بود. شاگردان بلاژ به مرحله پلی‌آف رفتند و بعد از پیروزی در دو دیدار رفت‌وبرگشت مقابل امارات، به مصاف ایرلند جنوبی رفتند که بدون شکست در گروهش جواز صعود مستقیم به جام جهانی را کسب نکرده بود! بااین‌حال ایرلند در دیدار رفت که شاگردان بلاژ چند موقعیت استثنایی را از دست داده بودند توانست ۲ بر صفر در دوبلین به پیروزی برسد و با شکست یک بر صفر در ورزشگاه آزادی، مقابل دیدگان هواداران ایرانی جشن صعود برگزار کرد تا درواقع بحرین حداقل یک صعود به جام جهانی را از ایران گرفته باشد.

آن شکست تلخ گذشت تا تیم ملی ایران این‌بار با هدایت برانکو ایوانکوویچ در جام ملت‌های آسیای ۲۰۰۴ چین در دیدار رده‌بندی مقابل بحرین قرار بگیرد. آن مسابقه شبه‌انتقامی بود بر رفتار بازیکنان بحرین! علی دایی در ۳۲ سالگی و علی کریمی ستاره آن مسابقه بودند که منجر به پیروزی ۴ بر ۲ ایران مقابل این تیم شد. اما پیش از سوت داور، هافبک بحرین با تکلی خشن روی پای علی دایی که فقط به قصد مصدوم‌کردن او این تکل زده شد، بازی را به جنجال کشاند. از معدود دفعاتی که مهدوی‌کیا از زمین مسابقه اخراج شد، همان مسابقه بود که به حمایت از دایی با بازیکنان بحرین درگیر شد.

بعد از این دیدار بود که بازیکنان ایران مدعی شدند بازیکنان بحرین به زبان فارسی از ابتدای مسابقه فحش‌های رکیک می‌دادند تا آن‌ها را عصبانی کنند. تقابل حساس بعدی، اما باز هم با مربیگری برانکو در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۰۶ در ورزشگاه آزادی بود. تقابل این دو تیم در منامه با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود، اما دیدار برگشت در ورزشگاه آزادی مشابه تقابل دو تیم در سال ۲۰۰۱ بود، چراکه ایران در صورت برتری در آن مسابقه می‌توانست یک هفته زودتر جواز صعود به جام جهانی آلمان را کسب کند.

در همان دقایق ابتدایی ضربه سر محمد نصرتی به تیرک دروازه برخورد کرد تا استرس به سکو‌های آزادی منتقل شود که انگار امروز هم روز فوتبالیست‌های ایرانی نیست، اما نصرتی اجازه نداد حسرت ایران به چنددقیقه بکشد و سانتر زیبای فریدون زندی را این‌بار با ضربه سر وارد دروازه دروازه‌بان بحرین کرد تا با همین تک‌گل ایران علاوه‌بر اینکه اجازه نداد بحرین به رتبه دوم نزدیک شود، بلکه صعودی تاریخی را در ورزشگاه آزادی جشن گرفت.

از دیگر دیدار‌های حساس و البته جالب ایران مقابل بحرین، تقابل دو تیم در سال ۱۳۹۰ و انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ بود که بحرین در ثانیه ۴۵ یک بازیکنش را با اخراج داور از دست داد تا شاگردان کی‌روش این تیم را در ورزشگاه آزادی شش‌تایی کنند! دیدار برگشت دو تیم در آن سال، اما در منامه با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود.

آخرین تقابل دو تیم باز هم در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ در دور گروهی برگزار شد که تیم ملی با هدایت کارلوس کی‌روش توانست با دو گل احسان حاج‌صفی و مسعود شجاعی از سد این تیم عبور کند. گفتنی است ایران و بحرین تا به حال ۱۷ بار مقابل هم قرار گرفته‌اند. در این ۱۷ بازی، هشت برد سهم ایران بوده. پنج‌بار دو تیم به تساوی رسیده‌اند و چهاربار تیم ملی مقابل بحرین شکست خورده است.

منبع: روزنامه شرق

منبع: فرارو

کلیدواژه: پرچم عربستان زبان فارسی تیم ملی فوتبال بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سینا قربانی تحلیلگر و کارشناس مسائل رسانه در گفتگو با بخش خبری ساعت ۲۰ صدا و سیمای مازندران، گفت: رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی که ظاهرا به نابینایی مطلق هم دچار شدند، تظاهرات چند صدهزار نفری در آمریکا، لندن و دیگر کشور‌های غربی، علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی را نمی‌بینند، اما اعتراض یک نفره در فلان گوشه ایران که در یک پارک برای دقایقی انجام شده را ضریب می‌دهند.

این کارشناس مسائل رسانه، افزود: برای توصیف وضعیت استیصال گردانندگان رسانه‌های ضد ایرانی باید این مثال معروف را گفت که می‌گویند: فلانی از سر لا علاجی به گربه میگه خانباجی.

او افزود: در همین چند روز گذشته میزان اخبار منفی و گمراه‌کننده رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی افزایش چند برابری داشته و دلیل این افزایش نیز این است که می‌خواهند اهمیت اعتراضات دانشجویی و رفتار‌های خشن نیرو‌های امنیتی آمریکا را سانسور کنند و اهمیت آن را برای مخاطبین کاهش بدهند.

سینا قربانی، گفت: همین رسانه‌های فارسی زبان خارجی که سال‌ها است مدعی اجرای حقوق بشر و احترام به اعتراضات را تبلیغ می‌کنند و مدام با بمباران اطلاعاتی وضعیت ایران را سیاه و وضعیت غرب را سفید جلوه می‌دهند امروز در شرایطی قرار گرفتند که رفتار‌های خشونت آمیز پلیس با اساتید دانشگاه را به طور کامل سانسور می‌کنند و به طور مصداقی از تاکتیک پنهان سازی واقعیت و انتشار اطلاعات بی اهمیت برای گمراه کردن مخاطبان استفاده می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا