Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مرد استرالیایی که به جرم قتل یک افسر پلیس ۱۹ سال را به اشتباه در زندان سپری کرده بود پس از برائت در دادگاه هفت میلیون دلار استرالیا (معادل ۴.۸ میلیون دلار آمریکا) غرامت دریافت کرد.

به گزارش ایسنا، "دیوید ایستمن" در سال ۱۹۹۵ به جرم قتل کالین وینچستر، یک کمیسر دستیار پلیس فدرال استرالیا به حبس ابد محکوم شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقاضا‌های فرجام خواهی ایستمن چهار بار در سال‌های ۹۹، ۲۰۰۰، ۲۰۰۱، ۲۰۰۵ و ۲۰۰۹ رد شده بود، اما سرانجام در سال ۲۰۱۴ دادگاه عالی استرالیا به لغو حکم، آزادی موقت و برگزاری دوباره دادگاه دستور داد. وی سال گذشته در نهایت از اتهام تبرئه شد.

پرونده قتل مامور پلیس و برگزاری دادگاه دیوید ایستمن یکی از جنجالی‌ترین تحقیقات جنایی تاریخ استرالیا به شمار می‌رود.

دیوید ایستمن ۷۴ ساله پیش‌تر تقاضای پرداخت غرامت توافقی ۳.۸ میلیون دلاری دولت ایالتی استرالیا را رد کرده و بر شکایت ۱۸ میلیون دلاری خود پای فشرده بود.

وکیل مدافع ایستمن استدلال کرده بود که موکلش با حکم طولانی اشتباه زندان، فرصت کار و تشکیل خانواده را در زندگی از دست داده است. به علاوه اینکه مادر و دو خواهر و برادر جوانش نیز در این مدت از دنیا رفته‌اند.

با اینکه ایستمن از این پرونده تبرئه شد، اما معمای قتل کمیسر استرالیایی هنوز لاینحل مانده است. این افسر استرالیایی که با شلیک دو گلوله به سرش در کانبرا، پایتخت استرالیا کشته شده، بلندپایه‌ترین افسر انتظامی کشته شده در استرالیا به شمار می‌رود.

ایستمن که یک کارمند دولتی محسوب می‌شد در آن مقطع به عنوان مظنون دستگیر شد، چرا که بر طبق ادعا‌ها مدتی پیش از واقعه پلیس را به دلیل نحوه برخورد در یک فقره جنایی تهدید کرده بود.

به گزارش یورونیوز، دادگاه علاوه بر موظف کردن دولت ایالتی استرالیا به پرداخت ۷.۰۲ میلیون دلار استرالیا غرامت ذیل فرمان حقوق بشر، این نهاد را همچنین به پرداخت هزینه‌های قضایی شاکی محکوم کرده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استرالیا غرامت زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث‌چاینامورنینگ، تنها چند هفته پس از گفت‌وگوهای رسمی درباره ورود ژاپن به پیمان «آکوس»، «شین وون سیک،» وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد سئول درباره پیوستن به بخشی از این پیمان امنیتی مذاکرات را آغاز کرده است.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

در حالی که اولین مرحله برای ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای استرالیا به سه هسته اصلی محدود می‌شود، سه کشور عضو احتمال پیوستن سایر کشورها به مرحله دوم یا «ستون ۲» را افزایش داده‌اند که هدف آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی از جمله محاسبات کوانتومی و موشک‌های مافوق صوت است.

وزیر دفاع کره جنوبی در نشست مطبوعاتی پس از نشست وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی در ملبورن گفت کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.

وی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز ما همچنین در مورد امکان مشارکت با مرحله آکوس بحث کردیم. ما از فعالیت های مرحله دوم آکوس حمایت می کنیم و از اینکه اعضا کره جنوبی را به عنوان شریک در نظر می گیرند، استقبال می کنیم.

کد خبر 6093972

دیگر خبرها

  • غرامت سنگین بایرن برای همکاری با جانشین توخل
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟