Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از برگزاری مراسم رسمی بتن‌ریزی واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر در اوایل آبان ماه خبر داد.

بهروز کمالوندی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: روند پیشرفت کار در واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر طبق زمان‌بندی از پیش تعیین شده و حتی جلوتر از زمان در حال انجام است و به زودی مردم و رسانه‌های گروهی در جریان آخرین اخبار و تحولات در این‌ رابطه قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حدود سه هفته دیگر، اوایل آبان ماه در مراسمی با حضور مقامات دو کشور به طور رسمی و با حضور رسانه‌ها از مرحله بتن‌ریزی واحد ۲ بازدید خواهد شد.

  ---

فونداسیون واحد شماره دو نیروگاه بوشهر

به گزارش ایسنا، قرارداد احداث ۲ واحد جدید در نیروگاه بوشهر در آبان‌ماه سال ۱۳۹۳ بین شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران و شرکت روسی اتم استروی اکسپورت تبادل شد. موضوع قرارداد شامل طراحی، احداث و راه‌اندازی دو واحد راکتور هسته آی از نوع (AES-۹۲ Modified ۲۰۰۸) VVER هر یک به قدرت ۱۰۵۷ مگاوات الکتریکی است. اجرای قرارداد پس از پرداخت پیش پرداخت در پایان سال ۲۰۱۶ (دی ماه ۱۳۹۵) نافذ شد.

عملیات گودبرداری واحد ۲، نهم آبان ۱۳۹۶ با حضور علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و الکسی لیخاچوف، رئیس شرکت روس اتم در بوشهر انجام شد.

---

فونداسیون واحد شماره دو نیروگاه بوشهر
دومین مرحله مهم از مرحله مقدماتی بعد از شروع پروژه، بتن‌ریزی است که از زمان شروع پروژه در دی ماه ۹۵ بر اساس زمان‌بندی باید ۳۳ ماه انجام می‌شد. اما مقامات سازمان انرژی اتمی در زمان خود اعلام کردند که در انجام بتن ریزی تاخیری یک ماهه داریم اما این تاخیر مانعی در روند کار ایجاد نمی‌کند.

در عین حال به نظر می‌آید، کارهای مربوط به بتن‌ریزی در حال انجام است و این پروژه از زمان‌بندی تعیین شده عقب نیست.

بتن‌ریزی واحد ۳ نیروگاه اتمی بوشهر نیز قرار است ۱۸ ما بعد از بتن‌ریزی واحد ۲ (اواخر سال ۱۳۹۹ یا اوایل ۱۴۰۰) انجام شود.

بر اساس این گزارش، تاکنون اقداماتی از جمله آماده‌سازی محدوده احداث واحدهای ۲ و ۳ جهت تحویل به پیمانکار، عملیات تسطیح ساختگاه (خشکی و ساحل)، عملیات گودبرداری محل احداث واحدها، ساخت جاده‌ها برای دسترسی موقت، خاکبرداری حد فاصل بین گودها و تعریض اطراف آنها، مطالعات مهندسی، تجهیز کارگاه (در حال حاضر احداث کارگاه‌های بتن‌سازی و آرماتوربندی، مجموعه ساختمان‌های پیش مونتاژ قطعات مکانیکی و برقی در دست انجام است) انجام شده یا در حال انجام است.

  ---

واحدهای فعال و در دست احداث نیروگاه بوشهر

هم‌چنین عملیات اصلی مربوط به احداث واحدهای ۲ و ۳ که شامل عملیات بهسازی خاک محل ساختمان‌های اصلی واحد ۲، بهسازی خاک در سایت آزمایشی، بهسازی خاک محدوده ساختمان راکتور واحد ۲، بهسازی خاک محدوده ساختمان جانبی راکتور و اتاق کنترل واحد ۲، بهسازی خاک محدوده ساختمان توربین واحد ۲، خاکبرداری حد فاصل بین گودها و تعریق اطراف آنها، بتن *"مگر" ساختمان راکتور واحد ۲ و بتن عایق رطوبت ساختمان راکتور ۲ انجام شده است. علاوه بر این عملیات آرماتوربندی فونداسیون ساختمان راکتور واحد ۲، جایگزینی لایه Cap Rock، احداث کمپ مسکونی "صدف" نیز در حال انجام است.

به گفته علی‌اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی مطابق برنامه‌ریزی انجام شده تا ۶ سال آینده واحد ۲ نیروگاه آماده بهره‌برداری خواهد شد و ۸ سال آینده واحد ۳.

*بتن "مگر" یک بتن با عیار سیمان کم است که به منظور آماده‌سازی بستر خاکبرداری شده برای آرماتوربندی و صفحه‌گذاری اجرا می‌شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی گفت: ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون در راستای کمک به کاهش ناترازی، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری حدود ۹ هزار مگاوات افزایش یافته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هادی مدقق، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اظهار داشت: این اقدام از طریق سنکرون 46 واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت 6 هزار و 584 مگاوات، رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و افزایش توان عملی نیروگاه‌های گازی موجود به ظرفیت دو هزار مگاوات و 380 مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده است.

وی ادامه داد: واحدهای سنکرون شده جدید شامل 32 واحد گاز در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی هنگام، ایران ال ان جی(سه واحد)، قشم پاسارگارد، آریان زنجان(دو واحد)، مهتاب کویر(دو واحد)، شهید باکری(دو واحد)، تربت‌حیدریه، فولاد بوتیا، دوکوهه، فولاد مبارکه(دو واحد)، المینیوم المهدی، فولاد غرب آسیا، سبزوار، گل‌گهر و واحدهای گازی کوچک میانرود، زاهدان(سه واحد)، صبای دهلران(چهار واحد)، پتروشیمی کردستان(سه واحد) و پتروشیمی کرمانشاه مجموعا به ظرفیت چهار هزار و 490 مگاوات بوده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی گفت: همچنین در این مدت 14 واحد بخار در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی جهرم، هریس، ارومیه(دو واحد)، چابهار، بعثت پارس‌جنوبی(دو واحد)، غرب‌کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان(دو واحد) و کربنات سدیم سمنان نیز با ظرفیت دو هزار و 171 مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.

مدقق تاکید کرد: این واحدهای بخار جدید بدون مصرف سوخت اضافی و از طریق حرارت اگزوز واحد گاز قبلی در حال فعالیت هستند و احداث این واحدها منجر به صرفه‌جویی سه میلیارد و 250 میلیون مترمکعبی مصرف سوخت در طول سال شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت سیزدهم بیش از 9 هزار مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد، یادآور شد: در دهه 90 شمسی سالانه به طور متوسط کمتر از دو هزار مگاوات نیروگاه به بهره‌برداری رسیده است که در دولت سیزدهم و در طی دو سال اخیر این عدد سالانه به بیش از چهار هزار مگاوات افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به 75 هزار و 584 مگاوات رسیده است، بیان کرد: در حاضر حاضر 628 واحد تولید برق حرارتی در 145 نیروگاه کشور وظیفه تامین 94 درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند.

مدقق در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ از این رو افزایش قابل توجه ظرفیت این واحدها در دولت سیزدهم موجب تامین انرژی پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور در روزهای اوج مصرف تابستان شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار «اولیانوف» با مدیرکل آژانس اتمی با موضوع ایران
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس در کشور ساخت
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت