Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@01:17:00 GMT

واردات نفت کره جنوبی از آمریکا ۲ برابر شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۶۹۲۱

واردات نفت کره جنوبی از آمریکا ۲ برابر شد

واردات نفت خام کره جنوبی از آمریکا در ماه سپتامبر بیش از ۲ برابر شد در حالیکه واردات این کشور از ایران به خاطر تحریم های آمریکا برای پنجمین ماه پیاپی همچنان صفر است. ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، واردات نفت خام کره جنوبی از آمریکا در ماه سپتامبر بیش از 2 برابر شد در حالیکه واردات این کشور از ایران به خاطر تحریم های آمریکا برای پنجمین ماه پیاپی همچنان صفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعات گمرک، واردات نفت خام کره جنوبی از آمریکا در ماه سپتامبر 1.62 میلیون تن معادل 395190 بشکه در روز بود در حالی که واردات از آمریکا در سال گذشته تنها 668704 تن ثبت شده است.

 در ماه سپتامبر، آمریکا سومین عرضه کننده بزرگ نفت خام به کره‌جنوبی پس از عربستان و کویت بود.

 کره جنوبی، یک خریدار بزرگ نفت ایران، واردات نفت از تهران را در ماه می متوقف کرد. دولت آمریکا در این ماه معافیت هایی را که به کره جنوبی و برخی دیگر از خریداران نفت ایران برای واردات نفت از این کشور داده بود لغو کرد. خریداران کره جنوبی طبق این معافیت می توانستند نفت ایران مخصوصاً میعانات گازی یا نفت خام فوق سبک آن را وارد کنند.

 در سپتامبر سال گذشته، کره جنوبی پس از وضع تحریم های آمریکا هیچ نفتی از ایران وارد نکرد.

 این کشور در فاصله ژانویه تا سپتامبر 3.87 میلیون تن معادل 103957 بشکه در روز نفت ایران را خریده بود در حالی که سال قبل از آن 7.15 میلیون تن وارد کرده بود.

 در کل، کره جنوبی در ماه سپتامبر 10.48 میلیون تن نفت خام وارد کرد که 3.3 درصد کمتر از سال قبل بود.

 واردات از عربستان سعودی، برترین عرضه کننده نفت کره جنوبی در ماه سپتامبر نسبت به سال گذشته 16.7 درصد کاهش یافت و به 2.84 میلیون تن معادل 694217 بشکه در روز رسید.

 کاهش واردات از عربستان سعودی پس از حمله به تاسیسات کلیدی نفت این کشور در اواسط سپتامبر صورت گرفت که نیمی از تولید نفت عربستان را از بین برد.

 کره جنوبی در سپتامبر 81011 تن نفت خام هم از کانادا و 77580 تن هم از پاپوا گینه نو وارد کرد.

 واردات نفت خام کره جنوبی در 9 ماه اول سال جاری میلادی 2.6 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت و به 107.63 میلیون تن معادل 2.89 میلیون بشکه در روز رسید.

کره جنوبی؛ کشوری که از تحریم نفتی ایران ضربه خورده است 2 نفتکش در یکی از بنادر کره جنوبی آتش گرفتند

 انتهای پیام/54

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

 وزیر صمت گفت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت است اما در مناطق آزاد قابل اجر است.

به گزارش تسنیم عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت:  ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می توانیم در اختیار چینی ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی ها نیز از توانمندی هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از 2 هزار و 500 بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشورهای دیگر باشد و بتوانیم رکوردهای تازه ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم زیرا آفریقایی ها علاقمندند شرکای تازه ای برای خود انتخاب کنند و ایران می تواند یکی از شرکای تجاری آنها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست های جدید است اما سیاست های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت های داخلی نیازهای جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودروهای کارکرده گفت: در خصوص خودروهای کارکرده دولت لایحه ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت: اما مصوبات خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • قطعی: بارسلونا پایان فصل در کره جنوبی
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟