Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:43:09 GMT

مدارس نیازمند بازسازی معرفی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۷۶۸۱

مدارس نیازمند بازسازی معرفی می‌شوند

به گزارش ایرنا محسن حاجی‌میرزایی روز سه‌شنبه در مراسم بهره‌برداری همزمان از بیش از ۲ هزار پروژه آموزشی کشور در محل هنرستان فنی و حرفه‌ای زینبیه شهرستان دماوند افزود:  از سازمان نوسازی خواسته‌ام سامانه ای را طراحی و همه نیازهای مدارسی که نیاز به بازسازی یا ایمن سازی دارند را در آن معرفی کند تا امکان مشارکت برای همه خیران فراهم شود، جامعه مبارک خیران بتواند دایره همراهان و همکاران خود را گسترش دهد و هر کس با هر سهمی حتی کوچک در احداث مدارس مشارکت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اینک ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند بازسازی هستند که باید با کمک دولت و خیران بازسازی شوند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مراسم افتتاح ۱۰ هزار کلاس درس طی امروز یادآورشد: با بهره برداری از این فضاهای آموزشی ۳۰ هزار دانش آموزش در فضاهای ایمن و نو به تحصیل ادامه می‌دهند، سرانه آموزشی کشور بهبود می‌یابد و موقعیت مناسبتری برای دانش آموزان فراهم می‌شود.

حاجی میرزایی اظهارداشت: امروز ۱۴۲ سالن ورزشی با ۱۶۲ هزار مترمربع مساحت و ۱۶ استخر افتتاح شد که گام مهمی برای ایجاد شادی، نشاط، تقویت روحیه ورزشی و ترویج فرهنگ سلامت در میان دانش آموزان است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای مجموعه این فعالیت ها بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار صرف شده که ۷۰ درصد را دولت و ۳۰ درصد را خیران تامین کرده اند.

تلاش دولت برای باسازی مناطق زلزله و سیل زده

وی با تشریح اقدامات انجام شده برای بازسازی مدارس سیل و زلزله زده کشور خاطرنشان کرد: همزمان با زلزله سهمگین کرمانشاه ۷۸ مدرسه آسیب دید که به همت خیران و همدلی همه مردم ۱۹۰ مدرسه تعهد و ۱۴۵ مدرسه یعنی دو برابر مدارس تخریب شده در ابتدای سال تحصیلی ۹۸ تحویل شد و سرانه آموزشی کرمانشاه را به میزان ۷۰ سانتی متر افزایش داد.

حاجی میرزایی ادامه داد: سیل هم موقعیت سختی را برای آموزش و پرورش به خصوص در استان های خوزستان، لرستان و گلستان ایجاد کرد و ۱۰۰ مدرسه آسیب دید که برای ترمیم، بهسازی و نوسازی آنها تلاش شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در این استان ها اقدامات لازم برای حدود ۹۰ درصد مدارس نیازمند تعمیرات جزئی، انجام و مدارس زیر سه کلاسه نیازمند نوسازی نیز، احداث و باقی این فضاها تا پایان سال انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: در استان های خوزستان و لرستان شکوه چشمگیری از مشارکت و همدلی خیران مشاهده کردم و گفتم هرچند این حوادث وقایع سهمگین و سختی محسوب می‌شد اما آنچه که مهمتر است و در خاطره ها باقی ماند سیل همدلی و همراهی مردم بود.

حاجی میرزایی تاکید کرد: برای ما مشارکت خیران فقط کمک مالی نیست و تقویت فرهنگ مشارکت و احساس مسئولیت نسبت به جامعه نیز قلمداد می‌شود.

وی افزود: یکی از اهداف تعلیم و تربیت این است که همه آحاد جامعه را برای مشارکت موثر در زندگی جمعی، همراه و تربیت کند و این کار خیران این فضا و فرهنگ را اشاعه می دهد.

وزیر آموزش و پرورش اظهارداشت: مدرسه قلب زندگی جامعه و کانون تربیت است و آینده جامعه در مدرسه رقم می‌خورد.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: کسانی که در مورد تغییر صحبت می کنند، معتقد هستند که تغییر مهمترین پدیده ای است که همه جوامع از ابتدا تا انتها با آن مواجه بوده اند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز آهنگ تغییرات سرعت گرفته و شتاب آن بیشتر شده است و سرعت تغییرات جوامع را در معرض انفعال، استیصال و درماندگی قرار می دهد و جوامعی که قادر نباشند در برابر تغییرات واکنش مناسب و موثری را از خود نشان دهند، دچار درماندگی و به حاشیه رانده می شوند و قدرت ایفای نقش موثر را از دست می دهند.

وی اضافه کرد: اگر تغییر را به عنوان واقعیت جدی و مورد اعتنا بپذیریم آنچه که تغییرات را ایجاد می کند، نهادهای اجتماعی هستند و آنچه که نهادهای اجتماعی را شکل می دهند، ظرفیت یادگیری یک جامعه است و ظرفیت یک جامعه که آینده آن را می سازد.

حاجی میرزایی تاکید کرد: هر چه جامعه توانمندی بیشتری برای یادگیری بیشتر داشته باشد آینده درخشان تری خواهد داشت و آموزش و پرورش این مسئولیت را دارد که یادگیری را در جامعه گسترش دهد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه فعالیت های انسان متوقف به یادگیری است که از نخستین لحظه حیات آغاز می شود و تا انتهای حیات ادامه داد و تنها چیزی که از ابتدا تا انتهای زندگی انسان استمرار دارد، تنفس است و یادگیری تنفس جامعه است.

وی افزود: همچنان که اگر در جریان تنفس کسی اختلالی ایجاد شود حیاتش به خطر می افتد، حیات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعه ای که در جریان یادگیری آن اختلالی ایجاد شود نیز آسیب می بیند.

به گزارش ایرنا مراسم افتتاح این طرح های آموزشی با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد.

شهرستان دماوند در ۴۵ کیلومتری شمال شرق تهران قرار دارد.

تهرام/۱۰۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور مناطق سیل زده شهرستان دماوند خیران مدرسه ساز وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی زلزله کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در3 زلزله دوسال قبل خوی بیش از 400 باب کلاس درس در مناطق روستایی و شهری خوی دچار آسیب شده بودند که 313 کلاس درس تعمیراتی و 123 کلاس درس نیز تخریبی بودند .

یاسررهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در حاشیه بازدید از روند ساخت مدارس تخریب شده در زلزله های خوی گفت : در زلزله های متعدد 2 سال قبل خوی 35 باب مدرسه با 313 کلاس درس دچار خسارت شده بودند که همه این مدارس و کلاسهای درس مطابق با استاندارد های لازم به همت اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان و خیران بازسازی و تعمیر شدند.

وی افزود : در زلزله های خوی 14 باب مدرسه با 123 کلاس در نیز تخریب شده بودند که با توجه ویژه دولت و استاندار آذربایجان غربی عملیات بازسازی و احیای این مدارس بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و ساخت آنها آغاز شد .

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد : ساخت این مدارس مطابق با استاندارد های لازم هم اکنون بطور میانگین از 50 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

وی تاکید کرد : با تلاش اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان همه این مدارس تا مهرماه و آغاز سالتحصیلی جدید تکمیل و آماده بهره برداری می شوند.

رهبر دین اعتبارات این طرحها را بیش از 180 میلیارد تومان اعلام کرد.

در کنار دولت خیران شهرستان خوی هم از کار نیک مدرسه سازی و کمک به بازسازی مدارس خسارت دیده از زلزله عقب نماندند .

مدرسه 6 کلاسه  خیرساز مرحوم گلوانی هم یکی از این مدارس است که امروز در خوی به بهره برداری رسید .

این  مدرسه شش کلاسه با 750 متر مربع زیر بنا  و با 8 میلیارد تومان اعتبار توسط حاج حسین گلوانی بیاد پسر مرحومش تامین اعتبار و احداث  شده که امکان تحصیل 180 دانش آموز را فراهم ساخت .

علی نژاد  فذرماندارخوی در آئین افتتاح این مدرسه با تقدیر از خیران در بازسارزی و نوسازی مدارس در ایام زلزله در خوی  گفت: خیران از بدو تاسیس مجمع خیران مدرسه ساز تاکنون  136 باب مدرسه را بابیش از 800 کلاس درس ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده اند .

تکاور رئیس مجمع خیران مدرسه ساز در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما گفت : خیران در نوسازی و بازسازی 46 باب مدرسه مشارکت داشتند  که 25 باب از این مدارس تکمیل و تحویل آموزش و پرورش شده است .

وی افزود :12  باب مدرسه خیر ساز نیز آماده بهره برداری است که بزودی افتتاح می شوند.

امام جمعه خوی هم در این آئین گفت : کارهای جهادی مختلف در کشوور انجام می شود که یکی  از آنها عمل نیک  مدرسه سازی است .

حجت الاسلام قاسم خانی افزود: قطعا اگر خیران مدرسه ساز بیش از پیش در این عرصه فعال باشند در جبران کمبود فضاهای آموزشی بسیارنقش موثری خواهند داشت .

 شهرستان خوی در امر مدرسه سازی به همت خیران در جایگاههای برتر کشوری قرار دارد .

با بهره برداری از مدارس دست ساخت در شهرستان خوی برای بیش از 5 هزار دانش اموز فضای تحصیلی و آموزشی مناسب فراهم می شود.

 

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است