Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: برای اجرای چهار طرح کشاوزی شامل پررورش قارچ صنعتی، پرورش ماهی در قفس، گلخانه ۱۱ هکتاری و شرکت فرآوری و بسته‌بندی ماهی و میگو در مجموع ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

مالک یزدان‌پناه‌ افزود: همچنین یک طرح اشتغال پایدار روستایی برای پرورش شترمرغ پنج میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به ۲ طرح مشاغل خانگی شامل پرورش قارچ و نیز کشت آلوئه‌ورا نیز به ترتیب ۳۰۰ و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات تخصیص یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم تصریح کرد: یک شرکت پودر ماهی نیز برای تعویض تجهیزات خود نیاز به ۲۰ میلیارد ریال اعتبار داشت که با معرفی به بانک، این اعتبار در اختیار آن شرکت قرار گرفت.

واگذاری ۸۰۰ هکتار زمین به طرح های شیلاتی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم  گفت: در نیمه نخست سال جاری ۸۰۰ هکتار زمین در روستاهای دوستکو، سَلَخ و باسعیدو برای اجرای طرح‌های شیلاتی واگذار شد.

وی افزود: ۵۰۰ هکتار از این اراضیبرای پرورش میگو قطعه‌بندی شده و در اختیار ۱۸ نفر قرار گرفته است.

یزدان‌پناه ادامه داد: ۱۶۴ هکتار زمین به شرکت شرکت نگین خلیج فارس اختصاص یافت و ۲ سرمایه گذار نیز به ترتیب ۱۰۰ و ۳۶ هکتار  زمین در اختیار گرفتند.

وی افزود: طرح توسعه صنعت پرورش بُز با ظرفیت سه هزار راس در دستور قرار دارد که سرمایه گذار آن شناسایی شده‌است.

یزدان پناه با اشاره به سهمیه ۶۰ نفری شهرستان قشم برای ثبت نام در سامانه اشتغال رصد،ادامه داد: تا آخر شهریورماه امسال، ۵۵ نفر در سایت مذکور ثبت‌نام کرده‌اند.

کلیه دستگاه‌های اجرایی باید اطلاعات مربوط به پرداخت تسهیلات خوداشتغالی، تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت‌شده به بنگاه‌ها و صدور مجوزهایی که منجر به ایجاد اشتغال می‌شود را در سامانه رصد اشتغال وارد کنند.

مبارزه با ملخ صحرایی در ۶۵۰ هکتار زمین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم  اظهار کرد: تا ابتدای مهرماه سال جاری ۱۹ هزار هکتار از مراتع شهرستان قشم جهت ردیابی ملخ صحرایی مورد رصد قرار گرفت.

وی افزود: در مجموع ۶۵۰ هکتار از مراتع و زمین‌های جزیره قشم برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی سم‌پاشی شد.

یزدان‌پناه خاطرنشان کرد: پیشبینی می‌شود با توجه تخمگذاری‌های قبلی این حشره، در زمستان ۱۳۹۸ موج جدیدی از ملخ‌های صحرایی مشاهده شود که به منظور مبارزه با این موج از ۲ ماه آتی رصد مراتع دوباره آغاز می‌شود.

وی ابراز کرد: با توجه به مشاهده شدن آفت سرخرطومی حنایی خرما در نقاطی از استان هرمزگان، ردیابی و مبارزه با این آفت در ۲۰۰ هکتار از زمین‌های قشم صورت گرفت که موردی مشاهده نشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم با اشاره به تشکیل صندوق اعتبارات خُرد زنان روستایی در روستاهای توریان و دوربِنی،گفت: هم اکنون در هشت روستا این صندوق دایر شده‌است.

وی افزود: تا پایان شهریورماه سال جاری ۵۲ نظارت بر  قیمت کالاها و به‌ویژه کالاهای اساسی صورت گرفته است.

بیش از ۲ هزار هکتار زمین در شهرستان قشم زیر فعالیت‌های کشاورزی، شیلات و امور دامی قرار دارد و هفت هزار بهره‌بردار در این بخش فعال هستند.

۷۵۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پرورش ماهی تسهیلات اشتغال کشاورزی سازمان شیلات ایران قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان زرند طی نامه‌ای به معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: کشاورزان این شهرستان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به دلیل سرمازدگی دچار خسارت زیادی شدند اما به هیچکدام از وعده‌ها درباره پرداخت وام، امهال بدهی و .. عمل نشده است.

علی پوررنجبر خطاب به قاسمی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی نوشته است: «سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته وارد کرد که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیران شهرستان زرند بوده‌اند را تحت تاثیر قرار داده است.

در پی قول‌های داده شده برای پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر هکتار باغ پسته، هیچ تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و امهال هیچ وامی صورت نگرفت.

متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجددا سرمازدگی طی دو نوبت ۴۰۰۰ میلیارد تومان  خسارت وارد کرد و گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد و در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده‌اند در حالی که مصوب بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند د تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند».

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، در بخش دیگری از این نامه آمده است: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌ها را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند و چاه‌موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیرکشت داشته با تعدیل، مقدار زیادی از سطح زیرکشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیرقابل جبران است.

در نامه رئیس اتاق اصناف زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره مشکل خاموشی برای محصول پسته و احتمال کاهش محصول هشدار داده و پیشنهاد شده تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا نسبت به ایجاد پنل‌های خورشیدی به منظور تولید برق اقدام کنند.

عدم پرداخت غرامت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول، لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان برای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی و ... از دیگر موارد مطرح شده در نامه رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان