Web Analytics Made Easy - Statcounter

جام جهانی والیبال برای تیم ملی ایران با شکست مقابل لهستان به پایان رسید. ملی‌پوشان والیبال ایران در این دوره از رقابت‌های جام جهانی نتیجه را به تیم‌های روسیه، مصر، برزیل، آمریکا، ژاپن، ایتالیا و لهستان واگذار کردند و تنها در ۴ دیدار که مقابل تیم‌های کانادا، استرالیا، تونس و آرژانتین بود به پیروزی رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه عملکرد ضعیف شاگردان کولاکوویچ در ژاپن و دلایلی که باعث این عملکرد ضعیف شده مورد بررسی قرار گرفته است.

چرا تیم ملی با ترکیب اصلی به ژاپن رفت؟

از پیش از اعزام تیم ملی والیبال به ژاپن این سوال وجود داشت که چرا تیم ملی والیبال با ترکیب اصلی به ژاپن رفت، آن هم در شرایطی که تیم ملی پیش از این رقابت‌ها در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت کرده بود و قبل از آن هم در لیگ ملت‌های والیبال حضور داشت. در همه این رقابت‌ها کولاکوویچ از نفرات محدودی استفاده کرد و اگر تغییراتی هم دیده شد از روی اجبار بوده است که بازی نکردن موسوی در جام جهانی هم یکی از همین موارد بود.

معنوی‌نژاد می‌توانست به ژاپن برود، اگر ...!

پس از اینکه موسوی اعلام کرد تیم ملی والیبال را در ژاپن همراهی نمی‌کند کادرفنی تیم ملی قصد داشت امیرحسین توخته یا مهران فیض را به تیم اضافه کند اما بی‌‌اطلاعی از قوانین فدراسیون جهانی، کار دست کولاکوویچ داد چرا که این 2 بازیکن در سال جاری در تیم‌های نوجوانان و جوانان بازی کرده بودند و با توجه به اینکه هر بازیکن در یک سال تنها می‌تواند در 2 رده ملی بازی کند توخته و فیض اجازه بازی برای تیم ملی را در جام جهانی پیدا نکردند. نقش خوش‌خبر در این گاف بیشتر از سایر مسئولان فدراسیون بود، چرا که او سال‌هاست سرپرستی تیم ملی والیبال را بر عهده دارد و عجیب بود که از چنین قانونی بِی خبر باشد.

نکته بعدی اینکه در لیست اولیه که فدراسیون والیبال برای ژاپنی‌ها ارسال کرده بود نام بازیکنان بیشتری دیده می‌شد، در این لیست بازیکنانی همچون معنوی نژاد، امیرحسین توخته، محمود رسولی، مرتضی شریفی، امیرحسین فلاحت‌خواه و ... حضور داشتند و حتی برای این بازیکنان دعوتنامه هم آمده بود و اخذ ویزای آن‌ها هم به ۴، ۳ روز نمی‌رسید، اما کادر تیم ملی تمایلی به اعزام این بازیکنان نداشت و همین مسئله باعث شد که تیم ملی با ترکیبی ناقص به ژاپن برود.

خروجی جام جهانی والیبال برای تیم ایران چه چیزی بود؟

کولاکوویچ و سعید معروف و همه کسانی که به حضور تیم ملی والیبال با بازیکنان اصلی در ژاپن اصرار می‌کردند باید توضیح دهند که چرا اصرار به چنین کاری داشتند. شکست مقابل تیم‌های مصر و ژاپن و تیم‌های دوم ایتالیا و روسیه غیرقابل توجیه است. چه اتفاقی می‌افتاد اگر تیمی متشکل از بازیکنان نیمک‌نشین تیم ملی و تعدادی از بازیکنانی که در بحرین قهرمان جوانان جهان شده بودند در این رقابت‌ها شرکت می کرد؟ خروجی رقابت‌های جام جهانی چیزی به جز سرخوردگی، خستگی و مصدومیت نداشت.

سعید معروف در خلال رقابت‌های قهرمانی آسیا گفته بود که اگر تیم ملی در جام جهانی نتیجه نگیرد فدای سر بازیکنان. این اظهارنظر نشان می‌دهد که ناکامی تیم ملی تا چه حد برای او و برخی دیگر از بازیکنان اهمیت دارد.

تیم ملی والیبال نیازمند تغییرات ساختاری

در حال حاضر تیم ملی والیبال ایران شبیه لشکر شکست‌خورده‌ای است که دیگر رمقی برایش باقی نمانده و این در حالیست که این تیم باید دی ماه در انتخابی المپیک شرکت کند. آن چیزی که مسلم است تیم ملی نیازمند تغییرات ساختاری در تمام ابعاد است. کولاکوویچ تا پایان المپیک قرارداد دارد، اما قرارداد ۲ دستیار خارجی او به پایان رسیده و فدراسیون والیبال به هیچ عنوان نباید زیر بار تمدید قرارداد این دو مربی برود. ضمن اینکه نقش پیمان اکبری و سعید رضایی به عنوان دستیاران ایرانی کولاکوویچ هم مبهم است و شاید اگر مربیان دیگری جایگزین این دو مربی شوند اتفاقات بهتری در تیم ملی رقم بخورد. همچنین حضور افرادی همچون کامبیز یعقوبی با تیم ملی هم ابهامات زیادی دارد. این فرصت باید در اختیار مربیانی قرار بگیرد که می‌توانند هم برای تیم ملی تاثیر مثبتی داشته باشند و هم اینکه به تجربیات آن‌ها افزوده شود.

نقش فدراسیون بی‌دروپیکر در نتایج تیم ملی والیبال

معروف اولین کسی بود که از عبارت «فدراسیون بی‌دروپیکر» برای فدراسیون والیبال استفاده کرد. عبارتی که با توجه به وضعیت این روزهای فدراسیون بهترین توصیف برای آن است. در حال حاضر بسیاری از کمیته‌های فدراسیون در حالت تعطیل به سر می‌برند. در چنین شرایطی نباید انتظار داشت اتفاقات مثبتی برای تیم ملی رخ دهد. البته وضعیت هرج‌ومرجی که فدراسیون والیبال دچار آن شده از زمان سرپرستی افشین داوری وجود داشته است. همان زمان که برای ناکامی تیم ملی والیبال هم مراسم تقدیر برگزار می‌کردند و اردوهای خارجی تیم ملی با تصمیم برخی بازیکنان لغو می‌شد مشخص بود که فدراسیون در مسیر درست گام برنمی‌دارد.

روزهای خوب والیبال چه زمانی می‌رسند؟

اگر انتخابات فدراسیون والیبال در همان چند ماه پیش برگزار می‌شد حداقل اینکه میزان نابسامانی‌های والیبال تا این حد نبود همان زمان که گفته شد به خاطر مسابقات نوجوانان جهان، ثبت نام از کاندیداها به تعویق افتاد اما در فاصله کم تا مسابقات انتخابی المپیک، فدراسیون تنها با دو سه نفر اداره می‌شود. حتی اگر انتخابات فدراسیون والیبال همین فردا برگزار شود هم تا زمانی که رئیس جدید فدراسیون بر کار مسلط نشود نباید انتظار معجزه داشت. این وضعیت حاصل تصمیم‌گیری کسانی است که انتخابات فدراسیون والیبال را عقب انداختند و در نهایت خودشان هم کاندیدای ریاست این فدراسیون شدند.

251 251

کد خبر 1310914

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: والیبال لیگ ملتهای والیبال لیگ برتر والیبال ترکیه سوریه کردهای سوریه روح الله زم حسن روحانی اربعین پیاده روی اربعین ایالات متحده آمریکا سپاه پاسداران سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن

تورم توکیو از ۲.۶ درصد به ۱.۸ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، اداره آمار ژاپن اعلام کرد شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای منطقه کو_توکیو بسیار کمتر از انتظار بود و در ماه آوریل به میزان ۱.۸ درصد رشد کرد.

این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه ماه قبل کاهش یافته است، زمانی که شاخص محاسبه شده به ۲.۶ درصد رسید.

شاخص بهای مصرف‌کننده بدون احتساب مواد غذایی تازه و انرژی ۱.۸ درصد به‌طور سالانه افزایش یافت که کمترین سرعت افزایش از ماه سپتامبر ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

اکونومیک نوشت، این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۲.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد در حالی که شاخص بدون احتساب مواد غذایی تازه ۱.۶ درصد بر اساس آمار ارائه شده سال گذشته اضافه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • هینن: باید بفهمم چرا والیبال چین در میان بزرگان جهان نیست
  • اردوی یک هفته‌ای والیبال ایران در برزیل و ژاپن
  • کارخانه در فدراسیون جدید والیبال هم پست گرفت
  • شجاعی: علت پشت کردن بازیکنان به تیم ملی والیبال باید روشن شود/ کسب سهمیه المپیک شرط دارد
  • کارخانه مشاور عالی فنی رئیس فدراسیون والیبال و دبیر کمیته فنی شد
  • کارخانه در فدراسیون والیبال پست گرفت
  • کارخانه مشاور عالی رئیس و دبیر کمیته فنی فدراسیون والیبال شد
  • مصطفی کارخانه مشاور عالی و دبیر کمیته فنی شد