Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@05:58:35 GMT

اجباری بودن پلاک کوبی و بیمه دام سبک و سنگین

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۹۷۴۰

اجباری بودن پلاک کوبی و بیمه دام سبک و سنگین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: براساس مصوبه ابلاغی معاون اول رئیس‌جمهور تحت عنوان دستورالعمل خرید، فروش، حمل ونگهداری دام زنده در کشور، دامداران استان تا پایان سال‌جاری مهلت دارند نسبت به پلاک کوبی وبیمه دام های خود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا- محمدرضا بندانی افزود: این طرح شامل دامهای سبک (گوسفند و بز) و دامهای سنگین (گاو، گوساله، شتر وگاومیش) می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: پس از اتمام مهلت پلاک کوبی هر گونه خرید، فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است.
این مقام مسئول بیان کرد: بر اساس این ابلاغیه تمامی شرکت‌های حمل و نقل و مباشران حمل دام زنده موظفند پیش از حمل دام زنده اطلاعات ثبت شده در سند حمل مربوطه را با محموله مطابقت دهند و در صورت عدم انطباق از نظر تعداد، نوع دام و مبدا و مقصد و سایر اطلاعات از صدور بارنامه حمل آن خودداری کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با هدف هویت دار کردن دام و اجرای برنامه‌های اصلاح نژادی، طرح پلاک کوبی دام در سیستان وبلوچستان از سال 92 اغاز و تاکنون بیش از ۱۴۰هزار رأس گاو و گوساله و ۴۳هزار نفر شتر پلاک کوبی شده‌اند.
وی از همه دامداران و پرورش دهندگان دام خواست جهت کسب اطلاعات بیشتر و تسریع در امر پلاک کوبی و بیمه دام خود به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس دستور العمل اجرایی هویت دار کردن دام کشور اطلاعات کامل دام  ودامداران در سامانه هویت دام ثبت وبرای دامهای سبک وسنگین یک بارکد ملی ۱۵رقمی داده خواهد شد.

ساخت سه واحد پرورش مرغ گوشتی جدید در چابهار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چابهار گفت: با اعتباری بالغ بر۳۵میلیارد ریال ۳واحدجدید پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت پرورش ۷۰هزار قطعه جوجه در هردوره با۵۰درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت داریم که با به تولید رسیدن این واحد ها ضریب خوداتکایی شهرستان به گوشت مرغ به ۲۱درصد ارتقا خواهد یافت.
به گزارش ایسنا- نورالدین میرلاشاری افزود: در حال حاضر ۷واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت  پرورش ۱۹۰هزار قطعه جوجه در هردوره را داراست.
وی تاکید کرد: نیاز گوشت مرغ شهرستان بالغ بر ۸۴۶۵تن است و فقط ۱۵درصد آن ازمحل تولید شهرستان تأمین شده و بخش عمده نیاز گوشت مرغ چابهار از خارج از شهرستان به این منطقه وارد می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عمده مشکل پرورش دهندگان را مرغ گوشتی نبود واحد تولید جوجه یکروزه در استان ذکر کرد و افزود: برای کاهش هزینه های تولید با توجه به بعد مسافتی شهرستان راه اندازی واحد تولید جوجه یکروزه کمک شایانی به پرورش دهندگان مرغ گوشتی خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۹۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، برگزاری کارگاه خبرنویسی و انتقاد از انتقال آب از پلاکی به پلاک دیگر برای ساخت باغ، برخی از عناوین خبرع=های کوتاه امروز است.    برگزاری اولین کارگاه آموزش خبرنویسی در بردسکن   اولین کارگاه آموزش خبرنویسی با حضور ۴۰ نفر از بسیجیان علاقه‌مند در بردسکن برگزار شد.   به همت دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه و روابط عمومی سپاه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بردسکن اولین کارگاه آموزش خبرنویسی در ناحیه مقاومت بسیج سپاه این شهرستان برگزار شد.    دراین کارگاه آموزشی یک روزه، علی نوری خبرنگار این شهرستان به عنوان مدرس، اصول اولیه خبر نویسی و عناصر شش گانه خبر و نحوه تنظیم یک خبر را آموزش داد.   انتقاد فرماندار بردسکن از انتقال آب از پلاکی به پلاک دیگر در بردسکن   فرماندار بردسکن گفت: ۸۰ درصد چاه موتور‌های کشاورزی شهرستان بردسکن، آب را از پلاکی به پلاک دیگر انتقال می‌دهند.   علی دهقان‌زاده در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان افزود: با توجه به بحران خشکسالی و افت شدید منابع آبی، کشاورزان از احداث توسعه باغات به صورت خودسرانه به جد پرهیز کنند.   این مسئول ادامه داد: از مجموع بیش از ۳۶۰ حلقه چاه کشاورزی در شهرستان بردسکن بیش از ۸۰ درصد آنها برای آبیاری به اراضی و باغات خود از پلاکی به پلاک دیگر آب کشاورزی را انتقال می‌دهند.   وی بر اصلاح و بازنگری این قانون توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: هرگونه زراعت جدید از پلاک دیگر و ساخت هرگونه باغ جدید، ممنوع و اولویت با باغ‌های بارده است.  

معرفی سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ

سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ معرفی شد

طی مراسمی با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه و سرپرست معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی فرمانداری تربت حیدریه و مسئولان جلگه رخ، «رسول بابایی» به عنوان سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ معرفی شد.

 رسول بابایی قبلا در فرمانداری تربت حیدریه دارای سمت‌هایی همچون کارشناس ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات و ارتباطات مردمی در حوزه معاونت برنامه ریزی و توسعه و سرپرست بخشداری کدکن بوده است.

بخش رخ به مرکزیت شهر رباط سنگ در شهرستان تربت حیدریه با جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر دارای دو شهر، ۵۲ روستا و ۴۷ پارچه آبادی است که ۴۸ روستا از این تعداد بالای ۲۰ خانوار هستند و شغل مردم این منطقه اکثرا کشاورزی و دامپروری است.

دیگر خبرها

  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود
  • رفع تداخل ۱۱هزار و ۱۱۷هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • وجود ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر دارای بیمه اجباری در استان
  • رفع تداخل ۵ پلاک از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد