Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز سه‌شنبه در جریان  بازدید از شرکت فراسازان آلومینیوم میهن اراک در جمع خبرنگاران، افزود: با حمایت‌های بی‌دریغ مسئولان، بانک‌ها و دستگاه‌های مختلف اجرایی، رونق تولید در استان مرکزی قابل مشاهده است و صنایع این استان در سال جاری نسبت به سال گذشته در شرایط مطلوب‌تری قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شمار قابل توجهی از واحدهای تولیدی تعطیل شده،   از تسهیلات رفع موانع تولید در راستای به روزرسانی تجهیزات و عوامل تولید و یا سرمایه در گردش استفاده کردند و اکنون رنگ و بوی تولید در این واحدهای تولیدی متجلی شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: برخی از واحدهای تولیدی این استان مانند شرکت فراسازان آلومینیوم میهن اراک از سال‌ها پیش عملیات اجرایی خود را آغاز کرده‌اند که تا کنون موفق به تولید و ایجاد اشتغال نشده اند و با وجود اینکه بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال در این واحد تولیدی هزینه شده است، اشتغال چندانی در این واحد ایجاد نشده که بانک‌ها و دستگاه‌های مربوطه باید نسبت به حل مشکلات این واحد و دیگر صنایع مشکل‌دار استان اقدام کنند.

آقازاده اظهار داشت: تیم کارشناسی از سوی دستگاه‌های مسئول فعالیت تمامی صنایع استان را مورد ارزیابی قرار می دهد و در صورت مشاهده مشکل در بخشی از آن‌ها، مراتب به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اعلام و برای حل مشکل آن صنعت برنامه ریزی و تصمیم گیری می شود.

وی افزود: حفظ و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تنها با توسعه هدفمند صنایع محقق می شود و حمایت از صنایع داخلی در استان مرکزی جنبه عملیاتی به خود گرفته و از تمام ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده می شود.

استاندار مرکزی اظهار داشت: بیش از ۵۱۱ میلیون دلار انواع کالاهای غیر نفتی در نیمه نخست امسال از استان مرکزی به بیش از ۷۶ کشور دنیا صادر شده و پیش بینی می شود میزان صادرات این استان تا پایان سال از یک میلیارد دلار نیز تجاوز کند.

آقازاده بیان کرد: با حمایت های همه جانبه از سرمایه گذاران و بخش خصوصی می توان ظرفیت صنایع استان را تا حدود مطلوبی افزایش و در نتیجه میزان صادرات را نیز چشمگیر تر کرد.

وی در خصوص شرایط شرکت هپکو اراک نیز گفت: با پیگیری‌های مدیریت ارشد استان این واحد تولیدی به سازمان خصوصی سازی بازگشته و این سازمان موظف است تا هنگام واگذاری هپکو به یک شخصیت حقیقی یا حقوقی کارآمد و با اهلیت، صنعت ماشین‌آلات راه‌سازی تمامی حقوق و مزایای کارگران این کارخانه را پرداخت کند.

استاندار مرکزی افزود: بازگشت هپکو اراک به سازمان خصوصی‌سازی به معنای دولتی شدن نیست چرا که بر اساس قانون، هنگامی که یک واحد تولیدی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد دیگر نمی تواند به دولت بازگردد، اما سازمان خصوصی سازی و مدیریت ارشد این استان تمام تلاش خود را برای ساماندهی این واحد تولیدی بکار گرفته است.

استاندار مرکزی همچنین از واحدهای تولیدی نیروساز  و قطعه سازی اراک بازدید کرد.

بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.

۳۰۱۷/۶۰۱۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت صنعت استانداری مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفوی ظهر چهارشنبه در حاشیه اولین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران بانک‌های عامل و برخی مدیران بنگاه‌های اقتصادی مربوطه افزود: مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی به صورت ویژه در حوزه صمت و غیره مورد بررسی دقیق و رسیدگی قرار گرفت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: در همین خصوص تعداد ۹ مصوبه در حوزه صمت و غیره جهت مانع زدایی مشکلات آنان تعیین و سپس جهت اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ارسال خواهد شد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بوشهر عنوان کرد: موضوعات دستورکارهای مطرح شده در این جلسه شامل طرح تولید آهک، پرورش میگو، محصولات سلولزی، پرورش ماهی در قفس بود که هریک با توجه به مسائل و موضوعات مربوطه به منظور فعال سازی، تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی، دریافت سند رسمی و رفع اختلاف مالکیتی، ترهین وثایق، مشکل بدهی به شرکت گاز مصوبات لازم تعیین و سپس مقرر شد از طریق دستگاه‌هایی اجرایی نظیر بانک‌های عامل، شرکت گاز، منابع طبیعی، امور اراضی، راه و شهر سازی همکاری و مساعدت لازم را به عمل آورند.

وی اعلام کرد: در راستای تسریع در رفع مشکلات بنگاه‌های تولیدی استان، برنامه ریزی جهت افزایش جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور دستگاه‌های اجرایی به صورت هفتگی و مستمر در دستور کار دبیرخانه کارگروه تسهیل است.

مدیر کل صمت استان تاکید داشت: در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و حمایت بیشتر از تولیدکنندگان، از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط و همچنین بانک‌های عامل استان انتظار می‌رود با تعامل و همکاری بیشتر با دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نسبت به تسریع در اجرای مصوبات کارگروه اقدام کنند.

کد خبر 6087851

دیگر خبرها

  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • مدیریت اجرایی استان زنجان خود را مدیون مردم می‌داند
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان