Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر ارزیابی کالاهای صادراتی سازمان ملی استاندارد اظهار داشت:تولیداتی که صادرات محور نباشند و نتواند در عرصه جهانی فضایی برای خود فراهم کنند و یا بازیگرانی فعالی در عرصه بین المللی نباشند تولیدی پایداری نخواهند بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، تقی تقی‌پو در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد در یزد اظهار داشت: کشور ایران در میان از 163 کشور دنیا در زمینه تولید استاندارد و ابزارهای آن در رتبه 21 قرار دارد و همچنین در آسیا نیز ایران پس از ژاپن و چین همراه با کره جنوبی در جایگاه سوم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر تولیدات ما همراه و همسو با سرعت تکنولوژی نباشد و خود را همگام با آن نکند؛ تکنولوژی و خواسته مورد نظر مصرف کننده منتظر ما نمی ماند.

مدیر کل دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی سازمان ملی استاندارد ایران افزود: تولیداتی که صادرات محور نباشند و نتواند در عرصه جهانی فضایی برای خود فراهم کنند و یا بازیگرانی فعالی در عرصه بین المللی نباشند تولیدی پایداری نخواهند بود.

تقی‌پور با تاکید بر این که کالاها باید برای عرضه در عرصه بین الملل تولید شوند اظهار داشت: تولیدکنندگان باید توجه داشته باشند که نباید صرفاً به مخاطب و مشتری در شهر، استان و کشور توجه کنند بلکه باید به مخاطب و مشتری جهانی فکر کنند و برای این کار باید همراه و همگام با تغییرات تکنولوژی باشند و این اتفاق نمی افتد مگر این که دنیا و خواسته های مشتریان را رصد و بر مبنای آن بر بستر کیفیت حرکت کنند.

وی با اشاره به پیشرفت و ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی در سطح جهان گفت: تولیدی که نتواند خود را همراه و همگام با تغییرات بازار کند تولید پایداری نخواهد بود چرا که هیچ مصرف کننده ای خودش را متهعد به استفاده از کالایی نمی‌داند و زمانی خود را متعهد می داند که آن کالا پوشش دهنده نیازهایش باشند.

تقی‌پور با بیان این که مسئولین فضاهایی را برای بازیگری تولیدکنندگان در بازارهای بین الملل فراهم کرده‌اند تصریح کرد: در عراق فضای مطلوبی برای صادرات وجود دارد؛ همچنین توافق نامه اخیر اوراسیا اجرا خواهد شد که با پنج کشور حوزه اوراسیا تجارت ترجیحی خواهیم داشت که بعد از سه سال تجارت ازاد می شود به عبارتی تولیدکنندگان و تاجران ما باید در این سه سال تمرین کنند و بعد از آن باید بتوانند به عنوان بازیگران فعال در عرصه تجارت آزاد فعالیت کنند.

وی افزود: در تجارت آزاد با این کشورها ایجاد تعرفه  ها کمرنگ خواهد شد و شاید بتوانیم  فقط ۱۵ تا ۲۰ درصد از تولیداتمان را خارج از این توافق نگه داریم و برای بقیه کالاها در عرصه بین المللی باید رقابت کرد و سهم خود را در بازار بدست بیاوریم.

مدیر دفتر ارزیابی کالاهای صادراتی سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: دولت و مسئولین فقط می توانند فضا را آماده کنند و این تولیدکنندگان و صادرکنندگان هستند که باید از این فضا استفاده مطلوب ببرند.

تقی پور با اشاره به این که ایران به راحتی بازار کشورهای تازه استقلال یافته مشترک المنافع (سی آی اس) را از دست داده است تصریح کرد: امروز عراق بازار تنفس تولیدکنندگان ایرانی است اما باید دقت شود که نباید به سودها و منفعت های کوتاه مدت فکر شود  به طوری که از کیفیت کالاهای ایرانی در طول زمان کاسته شود.

وی با تاکید بر این که سازمان ملی استاندارد، خود را مقید  به رونق تولید می داند و تسهیل کننده و حمایت گر رونق تولید خواهد بود یادآورشد: سال گذشته که سال حمایت از تولید داخلی بود سازمان ملی استاندارد ابزارهایی را به تولیدکنندگان و صنعتگران ارائه کرد تا با بهره گیری از آن حداقل زمان و هزینه  را برای واردات مواد اولیه و تجهیزات خود داشته باشند.

تقی‌پور صادرات پایدار را یکی از ارهکارهای اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و اظهار داشت: بیکاری معضل بزرگ جامعه است و تنها راه مبارزه با آن، تولید کالای صادرات محور است زیرا کالایی که صادرات محور نباشد اشتغال و تولید پایداری نیز نخواهد داشت و در این میان  حلقه واصل بین سه ضلع صادرات، تولید و اشتغال پایدار استاندارد و کیفیت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف

علی ابراهیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • تصویری تازه از گلر جنجالی استقلال؛ تمرین مشترک با دختر در باشگاه
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی