Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی کریم پور روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در شهرهای مرکزی و شرقی استان تراکم اتباع خارجی به شدت کاهش یافته و استان مازندران نسبت به استان های دیگر از وضعیت بسیار مطلوبی در زمینه خروج این اتباع برخوردار است.

وی با بیان اینکه اعلام آمار دقیق تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در استان مسئله امنیتی است، گفت : اما این آمار به طور کامل در دست نیروهای امنیتی استان قرار دارد و در سالهای اخیر نیز با عملیات گسترده اطلاعاتی بسیاری از آنها دستگیر و به کشورهایشان بازگردانده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیشترین تعداد اتباع خارجی استان را از اتباع کشور افغانستان عنوان کرد و گفت: بیش از ۹۵ درصد اتباع مجاز و غیر مجاز مازندران افغانی بوده و باقی نیز از کشورهایی همچون عراق و به تعداد انگشت شمار از پاکستان هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی مازندران افزود: اکثر جمعیت اتباع خارجی غیرمجاز استان در مناطق غربی و ییلاقات مازندران زندگی می کنند و عمده فعالیت آنها در زمینه ساخت و ساز است. 

کریم پور با اشاره به اینکه تعداد سه هزار و ۳۶۵ نفر از اتباع خارجی در استان مازندران به صورت قانونی زندگی می کنند، افزود: این افراد از شرایط قانونی همچون داشتن مادر و یا همسر ایرانی و دیگر موارد برخوردار هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مازندران همچنین بر اطلاعات گسترده از فعالیت و زندگی اتباع خارجی غیر مجاز نیز اشاره کرد و  اظهار داشت: عدم دستگیری گسترده آنان دلیل بر بی اطلاعی نیست، بلکه کاری زمان بر و همچنین متداوم است .

کریم پور درباره تداوم این مسئله گفت: متاسفانه با وجود دستگیری و بازگرداندن تعداد بسیاری از اتباع خارجی ساکن در استان ، اما به دلیل گستردگی ورود آنان نمی توان انتظار داشت جمعیت این اتباع به صفر برسد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی مازندران گفت : نزدیکی به تهران یکی از مهم‌ترین عوامل ورود اتباع خارجی غیر مجاز به داخل استان است.

استان مازندران یکی از  ۱۵ استان ممنوع کشور برای حضور اتباع خارجی است که از سال ۱۳۹۱ بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای اقامت اتباع کشورهای افغانستان و عراق ممنوع شد.

/۱۸۹۹/۷۳۳۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتباع خارجی افغانستان مهاجرت مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۲۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان

 

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان در نشست مشترک با رییس سازمان پزشکان بدون مرز سوئیس در ایران، درباره آغاز به کار سازمان پزشکان بدون مرز (MSF) در کرمان به بحث و تبادل نظر پرداخت.

 روح الله خضری پور  افزود: با توجه به حضور اتباع خارجی در استان کرمان و هزینه‌های بالای درمانی این افراد، پیگیری‌های مکرر اداره کل امور اتباع استان برای رفع موانع حضور و فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان با دانشگاه علوم پزشکی و سازمان‌های مرتبط انجام و زمینه فعالیت این سازمان در استان مهیا شد.

خضری‌پور به توافقنامه چهارجانبه بین اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان پزشکان بدون مرز (MSF ) و موسسه کنشگران توسعه فردا اشاره و بیان کرد: مقرر شد سازمان مذکور با فراهم‌سازی امکانات و تجهیزات اقدامات لازم را انجام دهد.

 

دیگر خبرها

  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد
  • جلسه ساماندهی و طرد اتباع غیر مجاز در سمنان
  • طرح طرد اتباع غیر مجاز در شهرستان ملارد
  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • همدان استان ممنوعه در به کارگیری کارگران اتباع خارجی