Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@06:42:16 GMT

کج اندیشی به اسم صلح...

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۴۳۰۰

کج اندیشی به اسم صلح...

دگربار صدای سهمگین خشم و خشونت از شمال سوریه به آسمان برخاست.

این بار خشم نفرت انگیز و طوفان جهل و تحجر از سمت جنوب جای خود رابه موج لجاجت، کج اندیشی از سوی شمال داده است.

مردان و زنانی که در دفع حملات داعش و پایداری و مقاومت در برابر هجوم آن اشباح شیطانی حماسه آفرین شدند، اکنون در برابر هجوم نیروهای اردوغانی و شبه نظامیان وابسته به وی قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیم ترکیه در حمله به کردهای سوریه و پیشروی ارتش ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن از جمله غیرقابل دفاع ترین اقدام سیاسی- نظامی دو دهه اخیر در منطقه خاورمیانه است.

اگر به وضعیت پیش آمده نیک بنگریم در می‌یابیم که چرا کردهای سوریه ارزش دفاع و حمایت دارند و نیروهای اردوغانی شایسته نکوهش و محکومیت هستند. زنان و مردان سوریه چندین سال در برابر اشباح شیطانی داعش که در وحشی گری و نفرت انگیزی بی مانند هستند جنگیدند و از خاک سوریه دفاع نمودند.

در هنگامه ای که بسیاری از نیروهای کلاسیک جسارت رویارویی با این اشباح شیطانی را نداشتند، این مردمان ایستادگی نموده و آنان را عقب راندند. آنها نیروهایی را عقب راندند که بزرگترین چالش برای تمدن، فرهنگ، انسانیت و مدنیت قرن بیست و یکم بشمار می آمدند.

آن روزها نیروهای اردوغانی اگرچه مستقیما از اشباح شیطانی دفاع ننمودند ولی در حمایت نامحسوس و گسترده از آنها از هیچ کوششی فروگذار نگردیدند. در این سوی میدان زنان و مردان سوریه با عقب راندن اشباح شیطانی حماسه ماندگاری را خلق کردند.

ایالات متحده در این شرایط با اعزام تعدادی نیروهای نظامی سعی در موج سواری و بهره برداری از موفقیت کردها به نفع خود نمودند. آمریکا که منافع خود را با منافع نیروهای اردوغانی مشترک دیده است، در کمال صراحت و بدون هیچ گونه شرمساری چراغ سبز خود را برای تهاجم نیروهای ترکیه به شمال سوریه روشن نمود.

امروز زنان و مردان سوریه در برابر خشونت عریان و غیر باوری قرار گرفته اند که نیازمند حمایت منطقه ای و جهانی می باشند. اگر چه در برهه ای کردهای سوریه به دنبال تضعیف رابطه خود با مرکز بودند و خوشبختانه به این اشتباه خود پی بردند و در راستای جبران اشتباه خود برآمدند، اما این دلیلی بر چشم پوشی بر فجایع در حال انجام در آن منطقه نمی باشد.

زجه زنان بی دفاع و کودکان بی پناه در برابر آتش نیروهای مهاجم دردآور است و دردآورتر آن است که این روند و تکرار این وضعیت حساسیت و وجدان انسانی مردمان منطقه را در برابر تازش و کوبش انسانیت و مدنیت را تضعیف می کند.

خانه سرباز صلح ایران با توجه به رسالت ذاتی خود که همانا توسعه فرهنگ صلح و انسان دوستی و تکریم منادیان صلح گستر و مدافعان انسانیت می باشد، توجه افکار عمومی و تصمیم سازان و تصمیم گیران را در حمایت از مردان و زنان مظلوم آن منطقه و نفی و نکوهش مهاجمان متجاوز جلب می نماید.

باشد که مردمان این منطقه و جوامع انسانی محیط پیرامونی کشورمان از نیات پلید اهریمنان و آتش افروزان مصون بمانند.

*مدیرعامل خانه سرباز صلح ایران

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟

به گزارش خبرآنلاین، به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

ایسنا در خبری نوشت: طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

به گزارش ان‌بی‌سی، این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

به گزارش ایندیپندنت، تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899530

دیگر خبرها

  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تیم‌های ریکرو مردان و زنان از صعود بازماندند
  • حذف ریکرو مردان و زنان ایران از کاپ جهانی شانگهای
  • کاپ جهانی شانگهای| حذف ریکرو مردان و زنان تیم ملی
  • حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • فیلمی ناب از بازار تهران در حدود ۱۲۰ سال قبل / لباس پوشین مردان و زنان تهرانی جالب است (فیلم)
  • سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان معرفی شدند