Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:22:40 GMT

برای افزایش نشاط نیازمند نهضت فکری و فرهنگی هستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۵۶۱۵

برای افزایش نشاط نیازمند نهضت فکری و فرهنگی هستیم

استاندار فارس ضمن گلایه از نبود توجه کافی مدیران به موضوع جوانان، تاکید کرد که برای افزایش نشاط جامعه نیازمند نهضت فکری و فرهنگی هستیم.

به گزارش ایسنا، عنایت الله رحیمی، عصر سه شنبه 23 مهر در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان فارس، با ابراز گلایه از آنچه عدم توجه کافی مدیران دستگاه‌های اجرایی به موضوع جوانان عنوان می کرد، افزود: موضوعات اجتماعی با ماهیت مرکب گونه کارکردهایی متفاوت دارد که با تکمیل زنجیره از توجه و برنامه ریزی مسئولان امر به بار می‌نشیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار فارس، با تاکید بر لزوم نظارت بر خروجی فعالیت های این ستاد، خاطر نشان کرد: جامعه در حال گذار و سلیقه نسل امروز با پذیرش مباحث گذشتگان با تغیراتی مواجه است اما این به معنی عدم پایبندی به اصول نیست.

وی غنای اجتماعی را نیازمند کار عمیق فرهنگی دانست و گفت: با اصلاح مبحث ارتباط جوانان با یکدیگر؛ می توان موضوع طلاق را در جامعه مدیریت کرد و در این راستا اشتغال کارکرد مهمی در تحقق آن دارد.

رحیمی در ادامه گسترش شادی و نشاط اجتماعی و فردی را از دیگر وظایف مسئولان امر عنوان و تاکید کرد: به نهضت فرهنگی و فکری برای تحقق این اهداف نیاز داریم و همچنان حل مشکلات اقتصادی گره گشاست.

وی عدم شناخت و ارتباط سالم را از علل گسترش طلاق دانست و افزود: در تسهیل اموری که منجر به کاهش نرخ طلاق شود حمایت می‌کنیم و سمن ها در این میان می‌توانند کارکرد مهم داشته باشند.

استاندار فارس در زمینه  گستره کارکرد های سمن خاطر نشان کرد: ارتباط گیری اسان سمن هابا دستگاه‌های اجرایی باید اجرایی شود و در این امر رسانه ها به کمک سمن ها بیایند.

رحیمی تعین اهداف کمی و کیفی در  فعالیت های این ستاد را ضروری دانست و گفت: حتی زمان برگزاری نشست این جلسلت نیز همخوانی با امور جوانان ندارد و بنده انتظار دارم جلسات امور جوانان از مفرح ترین امور دولتی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی جوانان نشاط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۵۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج

معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: ۳ هزار جوان در این استان برای دریافت تسهیلات ازدواج در صف انتظار هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد عبدالحسینی ظهر امروز در نشست ستاد ساماندهی جوانان شهرستان بویراحمد اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در مجموع پرداختی‌های وام ازدواج رتبه چهار استان مانده به آخر در کشور بوده در صورتی که محرومیت‌های این استان نسبت به دیگر استان‌های کشور بیشتر است.

وی عنوان کرد: واقعیت امر 3 هزار نفر از جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صف پرداخت وام ازدواج هستند و ما باید در استان یک تأمل بهتر و بیشتری روی مسئله حمایتی جوانان داشته باشیم تا بتوانیم خروجی بهتری بگیریم.

عبدالحسینی با اشاره به اهمیت و نقش ستاد ساماندهی امور جوانان در جامعه، ابراز کرد: در سال گذشته در موضوع تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان عملکرد خوبی را در برخی شهرستان‌ها نداشتیم و این موضوع یکی از آسیب‌های ما بوده و امیدواریم با همتی که از فرمانداران و ستادهای ساماندهی امور جوانان دیده می‌شود نسبت به اهمیت موضوع ساماندهی بیشتر دقت کنیم و تصمیم‌های خوب و راهبردی دراین زمینه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه 19 خرداد ماه شروع هفته ازدواج بهانه‌ای برای تمرکز بهتر روی فرآیند ازدواج است، ادامه داد: در حوزه جوانان شش موضوع اصلی(ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن) داریم که آنها را دنبال می‌کنیم که باید در طول سال 6 جلسه تخصصی پیرامون این موضوعات برگزار کنیم و اگر به شکل منظم و هر 45 روز و یا حداقل هر دو ماه یک بار این جلسات برگزار شود که بتوانیم این موضوعات را برنامه ریزی خوبی در سطح استان و شهرستان‌ها داشته باشیم.

عبدالحسینی با بیان اینکه آمار ما در پرداخت وام ازدواج آمار خوبی نیست، بیان کرد: بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است و در جلسه‌ای که با بانک‌های استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار داشتیم برخی بانک‌ها اظهار می داشتند که ما کمبود نیرو داریم یا تعداد وام‌های تکلیفی ما زیاد است.

وی یادآور شد: در بحث گفتمان‌سازی و در بحث فرهنگ‌سازی دستگاه‌ها حرکت هماهنگی را با هم ندارند و نقش دستگاه‌ها یک نقش جزیره‌ای بوده و دستگاه‌ها حرکت هماهنگ‌ شده‌ای را با هم ندارند و برای همین ما در این جلسه و سلسله جلسات دیگر می‌خواهیم نسبت به این موضوعات به توافق نظر برسیم که در بحث ازدواج جوانان در شهرستان چه کارهایی انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است