Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدعلی انصاری گفت: مراکز فرهنگی و قرآنی به دنبال جذب حداکثری مردم با سلایق و دیدگاه های مختلف باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام «محمدعلی انصاری» روز سه شنبه(23 مهرماه) در بازدید از موسسه قرآنی روستای قهریزجان با اشاره به ضروت همبستگی بین نیروهای قرآنی و دینی اظهارداشت: همبستگی و اتحاد بین مراکز و موسسات قرآنی، فرهنگی و دینی و همچنین ایجاد بستر برای همکاری و تعامل نیروهای ارزشی و قرآنی و سایر افراد جامعه ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: مراکز فرهنگی و قرآنی به دنبال جذب حداکثری مردم با سلایق و دیدگاه های مختلف باشند و ایراد به حضور افراد غیرقرآنی و دینی به چنین تشکل هایی وارد نشود.

 

وی وجود این مرزبندی ها بین افراد فعال قرآنی و دیگران را خسارت برای جامعه بیان کرد و گفت: تصورهای شخصی مانع همبستگی و اتحاد بین مردم شده و همین مسائل به حوزه فرهنگ دینی آسیب وارد کرده است.

 

حجت الاسلام انصاری به نبود برنامه های مدون و جدید در حوزه های فرهنگی اشاره کرد و اذعان داشت: تشکل ها و متولیان حوزه های فرهنگی نسبت به برنامه ریزی برنامه های جدید و مورد نیاز جامعه اقدام کنند چرا که شرایط امروز با گذشته متفاوت است.

 

وی اضافه کرد: به روز نبود برنامه های فرهنگی مانع کارآمدی فعالیت های این حوزه شده و باید تغییر رویکردی در این بخش انجام شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به فعالیت های فرهنگی روستایی اشاره کرد و اظهارداشت: فعالیت در روستاها نیاز است و کسانی که در این مراکز به فعالیت مشغول هستند به نوعی جهاد و ایثار می کنند و باید قدردان فعالیت های آن ها باشیم.

 

وی تمرکزگرایی در استان ها و مرکز کشور را از آسیب های کشور بیان کرد و خاطرنشان کرد: تمام کشور در تهران و یا مراکز استان ها متمرکز نیست و نباید اعتبارات و برنامه ها فقط در این نقاط باشد بلکه باید توزیع منابع و فعالیت ها صورت بگیرد.

 

وی وابستگی مالی تشکل های فرهنگی به اعتبارات دولت را موجب تعطیلی مراکز فرهنگی بیان کرد و گفت: باید استقلال مالی و خودکفایی را در بین نهادهای فرهنگی تقویت کرد.

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین ۹۸ مرز بین المللی شلمچه حب الحسین یجمعنا کانون های مساجد موکب اربعین حجت الاسلام محمدعلی انصاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اصفهان فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • شعر میرنوروز آمیخته با مضامین قرآنی است
  • امام صادق (ع) حافظ آثار رسول الله برای جهان اسلام بوده است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • اجتماع عزاداران امام صادق (ع) در ۳۰۰ بقعه متبرکه استان
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات