Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت گفت: سامانه بیمه اجباری سلامت، آبان بهره برداری می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حریرچی افزود: دولت دو ماه قبل آیین نامه بیمه اجباری سلامت راتصویب کرد که بر اساس آن، مردم با حمایت دولت زیر پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند و در آبان ماه از سامانه آن بهره برداری می‌شود.

حریرچی، شامگاه سه شنبه در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری افزود: یکی از بسته‌های اصلی طرح تحول سلامت، افزایش پوشش بیمه‌ای بود و هم اکنون ۹۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد مردم کشورمان بیمه هستند و حتی مهاجران قانونی داخل کشور هم بیمه شده‌اند، اما از طرفی ۸.۵ درصد مردم بیمه درمانی ندارند.

وی ادامه داد: با آغاز طرح بیمه اجباری سلامت، مردم می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و انجام ارزیابی وسع، بیمه شوند.   اگر درآمد آن‌ها کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق بر اساس قانون کار باشد، دولت صد در صد حق بیمه آن‌ها را پرداخت می‌کند. امیدواریم طی ۶ ماه پوشش بیمه‌ای را به حداکثر ممکن برسانیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: در خصوص اینکه برخی بیمه را در کشور ما را ناکارآمد می‌دانند، یکی از دلایل اختلاف تعرفه دولتی و خصوصی است.   وی  در ادامه افزود: وقتی افراد برای درمان به بخش خصوصی می‌روند، باید مابه التفاوت تعرفه دولتی و خصوصی را پرداخت کنند و در نتیجه این‌گونه تلقی می‌شود که بیمه‌ها کارآمد نیستند.   برای حل این مشکل باید بیمه‌های تکمیلی تقویت شود یا به گونه‌ای تعریف شود که تعرفه دولتی و خصوصی به هم نزدیک شود تا پرداختی مردم به حداقل برسد و رابطه مالی بین بیمار و پزشک حذف شود.

حریرچی گفت: ایران در مقایسه با سایر کشور‌های جهان از نظر شاخص پوشش خدمات سلامت با پوشش ۷۱.۷ درصدی در جایگاه بالاتر از متوسط جهانی قرار دارد.   برآورد سازمان جهانی بهداشت از شاخص پوشش خدمات سلامت کشور ایران این است که در سال ۲۰۲۳ جایگاه ایران در منطقه EMRO به ۸۰ خواهد رسید.

وی افزود: با توجه به کاهش سرانه تولید ناخالص ملی، افزایش درصد یا سهم هزینه‌های عمومی سلامت از تولید ناخالص ملی و نیز کاهش درصد پرداختی از جیب از تولید ناخالص ملی بعد از اجرای طرح تحول سلامت به دلیل کاهش مقدار سرانه تولید ناخالص ملی و کاهش سهم پرداختی از جیب از تولید ناخالص ملی، مقدار خالص پرداختی از جیب مردم هم به طور قابل توجه کاهش یافت.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: بر این مبنا، شاخص رخداد هزینه‌های فقرزای سلامت بر اساس روش پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که کاهش خوبی در سال‌های اخیر در نسبت جمعیت مواجه شده با هزینه‌های فقرزای سلامت اتفاق افتاده است.   در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال ۲۰۱۴ در تعداد افراد مواجه شده با هزینه‌های فقرزای سلامت ۳۳.۵ درصد کاهش وجود داشته است.

حریرچی بیان کرد: نسبت جمعیت مواجه شده با هزینه‌های کمرشکن سلامت بر اساس روش توصیه شده اهداف توسعه پایدار یعنی رخداد هزینه‌های کمرشکن سلامت به صورت تجاوز پرداخت‌های مستقیم از جیب از ۲۵ درصد کل هزینه‌های مصرفی خانوار که در سطح کل جمعیت روند کاهشی بسیار کمی داشته است.   معاون کل وزارت بهداشت گفت: ۸۱ درصد عوامل مرگ و میر و سال‌های از دست رفته عمر در ایران به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است.   البته در هر کشوری که به سمت توسعه یافتگی می‌رود، مرگ و میر ناشی از بیماری‌های عفونی کم می‌شود و امید به زندگی افزایش می‌یابد.   بیماری‌های سرطان، دیابت و بیماری‌های دوران کهن سالی افزایش پیدا می‌کند. به خصوص اگر سبک زندگی به سمت زندگی غربی برود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۶۰ درصد مردم چاق هستند و ۸۰ درصد مردم تحرک کمی دارند و مصرف قلیان در حال افزایش است.   متاسفانه در ایران مالیات سیگار کمترین مالیات در منطقه و جهان و قیمت سیگار بسیار ارزان است. در تحربم‌ها همه چیز تحربم شد، اما ورود سیگار خارجی حتی تسهیل هم می‌شود.   وزارت بهداشت نهایت تلاش را می‌کند، اما متاسفانه مالیات بر خرده فروشی سیگار تبدیل به درب کارخانه شد که به ضرر بود.

در دوره جدید، عمده اقدامات وزارت بهداشت در حوزه بهداشتی است

حریرچی گفت: در حوزه عوامل افزایش دهنده بیماری‌های غیر واگیر باید هوشیار باشیم، مثلا رشد سیگار را کنترل کنیم یا میزان نمک را در نان کم کردیم، زیرا نمک عامل فشار خون است.   همچنین در نوشابه‌ها ۱۵ درصد قند را کاهش دادیم، ولی این یک راه بسیار طولانی است که با تغییر سبک زندگی مردم حاصل می‌شود.

وی گفت: با حضور دکتر نمکی در وزارت بهداشت عمده اقدامات ما در حوزه بهداشتی است.   ما فشار خون ۳۱ میلیون نفر را کنترل کردیم و الان طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» مطرح شده و گسترش فعالیت‌های بهورزی در حال انجام است.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک + فیلم
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند