Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@13:26:50 GMT

دولت ترکیه به تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۹۴۶۷

دولت ترکیه به تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد

دهقانی با بیان اینکه دولت ترکیه باید به تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد، گفت: کشورهای دیگر برای حل و فصل مشکل ترکیه و سوریه ورود پیدا کنند.

«کمال دهقانی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به حمله دولت ترکیه به کردهای سوریه گفت: قطعا باید کشورهای دیگر برای حل و فصل این موضوع ورود پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر اتفاق و بحرانی که از مسیر اصلی خودش خارج شود و قوانین بین المللی را زیر پا بگذارد، مرزهای رسمی یک کشور را بدون اجازه آن کشور مورد تاخت و تاز قرار دهد، می تواند تبعات درازمدت امنیتی برای منطقه و جهان داشته باشد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ترکیه باید به تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد و اگر هم مشکلاتی در مرزها با این کشور داشته است، باید با هماهنگی دولت این کشور آن را حل کند و در این زمینه به گفت و گو و مذاکره بپردازد نه اینکه بدون اجازه این کشور وارد خاک آن شود و مردم غیر نظامی را مورد هدف قرار دهد.

 

وی بیان کرد: قطعا برای اینکه نظم و امنیت برقرار شود، باید همه با هم تعامل کنند. این اتفاقاتی که افتاده است ریشه در طول چند سال گذشته دارد که تروریست ها در این منطقه فعالیت می کردند و با همکاری عراق، سوریه و ترکیه آن بحران در این منطقه حل شد. در حال حاضر نیز همکاری همه این کشورها لازم است و برای حل بحران در سوریه وارد شوند.

 

دهقانی تاکید کرد: بهترین راه حل این است که به حاکمیت دولت سوریه احترام گذاشته شود و با تفاهم نامه و همکاری مشکل فعلی حل شود که هم به اصل حاکمیت کشورها و هم به امنیت و آرامش منطقه توجه شود.

 

نماینده تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم از جنگ و اقدامات نظامی وحشت دارند. در جنگ غیر نظامیان زیادی کشته می شوند. مردم این منطقه از داعش و گروه های تروریستی زخم خورده اند، الان نمی توانند این همه مصیبت را تحمل کنند. اگر دولت ترکیه قصد مهار مخالفان در مرزها را دارد این روش، روش مناسبی برای حل این مشکل نیست.

 

وی تاکید کرد: این اقدامات راه حل بهتری دارد و آن این است که در چهارچوب تفاهم بین روسای دولت ها انجام شود. دولت ترکیه نباید بدترین راه را انتخاب کند. تجربه نشان داده است که این راه، راه موفقی نیست./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین کانون های مساجد اربعین ۹۸ مرز بین المللی شلمچه حب الحسین یجمعنا اصفهان سوریه ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان

به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در ۲۵ دسامبر سال ۱۸۷۶ در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال ۱۸۹۵ از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال ۱۸۹۶ به کنگره هند پیوست و در سال ۱۹۱۳ به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال ۱۹۱۶ بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمد علی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال ۱۹۲۹ جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر ۱۴ نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعدها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندوها به شمار می‌رفت.

در مارس ۱۹۲۷ جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کارهای جناح بی‌نتیجه ماند. در سال ۱۹۲۹ محمدعلی جناح طرح معروفی را در ۱۴ ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح ۱۴ ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در ۱۹۴۰ محمد علی جناح بیمار شد و در سال ۱۹۴۷ درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال ۱۹۴۸ دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • احترام به قانون، اصل رقابت انتخاباتی است
  • حروف الفبا و تأثیرش در نمرات دانش‌آموزان
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • کنعانی: آمریکا به مطالبات قانونی دانشجویان احترام بگذارد
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • آیت‌الله گرامی در گفت و گو با جماران: یکی از عوامل مهم لغو رفراندوم اصلاحات ارضی از سوی شاه اعتراض آیت الله بروجردی بود/ مقام ایشان در بُعد معنوی بسیار بالا بود ولی مثل بسیاری از مدعیان امروزی نبود که خود را مطرح کند