Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه در نشست با برخی اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد بر این نکته تاکید کرد که مقابله با جرم و بزهکاری نیازمند همراهی همگانی است. تاریخ انتشار: 10:46 - 24 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۲۴۳

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه با تعدادی از اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد این استان بر گزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، صادقی داستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه پس ازشنیدن دیدگاه‌ها و نقطه نظرات مدعوین با تشریح زوایایی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی در شهر و استان کرمانشاه به نقش سمن‌ها در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موقعیت‌های پیش از ارتکاب یا مقارن با جرم پرداخت و عنوان کرد: مدیریت اثر بخش و کنترل آسیب‌های اجتماعی و نیز مقابله با جرم و بزهکاری بی شک نیازمند دخالت وهمراهی همگانی بر پایه سیاست جنایی مشارکتی است.

در این نشست صادقی به ظرفیت ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ اشاره کرد گفت: تا زمانی که آیین نامه اجرایی این ماده تصویب شود کلیه سازمان‌های مردم نهاد در استان کرمانشاه می‌توانند بدون واسطه هرگونه پیشنهادات طرح‌ها، تحلیل‌ها و برآورد‌های کارشناسی راهکار‌های اجرایی وعملیاتی و... را به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه ارسال نمایند.

وی ضمن قدردانی از فعالیت‌های سازمان مردم نهاد به عنوان دغدغه‌مندان حوزه اجتماعی ضمن تاکید بر فرهنگ سازی و لزوم برنامه ریزی برای ارتقا فرهنگ عمومی جامعه وکاستن از فراوانی آسیب‌ها، تقویت احساس مسئولیت آحاد جامعه نسبت به محیط پیرامون، ترویج فرهنگ رعایت حقوق دیگران و حتی در موارد تزاحم ترجیح مبتنی بر ایثار حق دیگران بر خود، تلاش برای کاستن از خشونت‌های کلامی در ارتباطات اجتماعی، افزود: انتظار این است که رصد و پایش‌های عمومی که انجام می‌گیرد دقیق باشد و آنچه را که از تریبون‌های مختلف (فضای مجازی یا رسانه ها) در زمینه آسیب‌ها وجرایم در اختیار افکار عمومی قرار می‌گیرد بر اساس داده‌ها و آمار‌های صحیح بدست آمده از مبادی ذیصلاح باشد و از بزرگ نمائی، برداشت سطحی وهر اقدامی که بی جهت سبب التهاب آفرینی و تحریک احساسات عمومی می‌شود اجتناب گردد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوقی و قضایی سازمان های مردم نهاد آسیب های اجتماعی جرم و بزهکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس جمهور بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

شاهد تقابل جریان شرافت و شرارت در غرب هستیم وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیس‌جمهور همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس‌جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو