Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@10:03:37 GMT

جوابیه یک خوشنویس به اظهارات رئیس انجمن خوشنویسان

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۸۱۳۹۵

جوابیه یک خوشنویس به اظهارات رئیس انجمن خوشنویسان

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از برگزاری نشست خبری انجمن خوشنویسان ایران و سخنان غلامحسین امیرخانی رئیس این  انجمن درباره غلامرضا راهپیما در این نشست، این هنرمند نسبت به این سخنان واکنش نشان داد.

راهپیما در متن جوابیه خود آورده است:

هر چه تبر زدی مرا، زخم نشد جوانه شد

در پی نشست خبری جناب آقای غلامحسین امیرخانی و اظهارات به دور از واقعیت ایشان که در قسمت‌هایی با ذکر نام اینجانب نیز مطرح کرده‌اند تا بتوانند مدیریت ناکارآمد خویش را که همواره مورد نقد بوده است در پشت آن پنهان کنند، مواردی قابل ذکر است:

الف) در جایی، ایشان گفته‌اند که آقای راهپیما خط خودشان را در کتاب «از الفبا تا هنر» گذاشته‌اند در حالی که ما بیش از پنجاه نفر استاد برتر در دوره معاصر داریم و ایشان‌ فقط به خط خود بسنده کرده‌اند؛ منظور ایشان از آن پنجاه نفر دقیقا، خط خودشان است که البته در کتاب با نظر کارشناسان پژوهشی، بنا به دلایلی از نگاه آنان در حوزه نشر از آن صرف نظر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کتاب «از الفبا تا هنر» تصویر آثار استادان بزرگ معاصر ایران از جمله استادان گرامی حسن میرخانی، حبیب‌الله فضایلی، کیخسرو خروش، عبدالصمد صمدی، ناصر جواهرپور، محمدحسینی موحد، محسن عبادی، جلیل رسولی، محمد احصایی، نصرالله افجه‌ای، رضا مافی، زنده رودی، صادق تبریزی، فرامرز پیل آرام  و دیگر اساتید مقتضی هر فصل کتاب آمده است.

همچنین در بخش‌های مختلف کتاب نام اساتید پیشکسوت فراخور معرفی و توضیح خطوط مختلف ذکر شده است؛ از ان جمله در بخش نستعلیق نویسان معاصر (صفحه ۱۸۸ کتاب) نام ایشان نیز درج شده است و البته موضوع کتاب به هیچ وجه معرفی خوشنویسان معاصر نبوده است و آنچه که از متن روی جلد و مقدمه هویداست: تاریخ خط از آغاز تاکنون است نه معرفی خوشنویسان معاصر ایران.

ب) در ادامه ایشان اظهار داشته‌اند که آقای راهپیما کتاب را آوردند که ‌من تایید کنم؛ در واقع این جملات کاملا کذب و دور از انصاف است. در حقیقت بنده به رسم ادب و قبل از رونمایی، یک جلد کتاب را برای هدیه نزد ایشان برده بودم که  موضوع را بگونه ای دیگر مطرح کرده‌اند. بدیهی است کتاب «از الفبا تا هنر» از طرف معتبرترین مراکز فرهنگی و هنری کشور از جمله کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، فرهنگستان هنر ج.ا.ایران، سازمان‌میراث فرهنگی و گردشگری ایران و کمیته ملی موزه‌های ایران منتشر شده و به دفعات متن و محتوای آن از لحاظ فنی و علمی با نظر مشاورین و کارشناسان مربوطه مرور شده است. 

لازم به ذکر است این کتاب مرجع تاکنون دوبار تجدید چاپ شده است و امیدوارم نسخه جدید آن به زودی منتشر و با  قیمت مناسب در اختیار اهل هنر و علاقه مندان قرار گیرد.

بنده به عنوان کوچکترین عضو خانواده بزرگ خوشنویسی کشور و شاگرد کوچک استادانی بزرگ همچون زنده‌یاد حبیب‌الله فضایلی و استاد عزیزم عبدالصمد حاج‌صمدی همواره برای حوزه فرهنگی و هنری کشور کوشیده‌ام و صادقانه نتیجه زحمات خویش را همچون استادان گرانقدرم در اختیار عزیزان‌ خوشنویس و هنرمندان دیگر رشته‌های مرتبط گذاشته و خود را خادم تک تک آنان می‌دانم. تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.

دلا دلالت خیرت کنم به راه نجات
مکن به فسق مباهات و زهد هم مفروش

کد خبر 4748427

منبع: مهر

کلیدواژه: خوشنویسی غلامحسین امیرخانی انجمن خوشنویسان ایران تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی اربعین 98 کارگردان تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سینمای مستند تئاتر شهر سازمان سینمایی شبکه سه سیما فیلم کوتاه بازیگر تئاتر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در نامه ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ توضیحاتی را در پاسخ به اظهارات قالیباف درباره مدیریت اقتصادی و بازار ارز ارائه داد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

متن نامه معاون پارلمانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران
سلام علیکم؛

پیرو جلسات ارزی برگزار شده در دفتر جنابعالی با حضور تعدادی از نمایندگان محترم مجلس و بیانات جنابعالی پس از برگزاری جلسه و ابراز انتقاداتی در خصوص مدیریت اقتصادی و بازار ارز، موارد ذیل را به استحضار می‌رساند:

۱. دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارز و سیاستهای اقتصادی در چارچوب قوانین دایمی، قانون بودجه و برنامه هفتم لحاظ شده است. بدیهی است این مصوبات به عنوان قوانین بالادستی در اعمال سیاستهای اقتصادی و ارزی دولت مدنظر قرار گرفته است.

۲. سیاستهای اقتصادی و ارزی سال ۱۴۰۳ در چارچوب شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، با همکاری سه دستگاه اصلی اقتصادی (وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه) تهیه شده و در حال نهایی شدن در دولت می‌باشد.

۳. در سال ۱۴۰۲، سیاست‌های اقتصادی و ارزی در چارچوب اسناد بالادستی کشور تهیه و اجرا شد. این سیاستها موفق شدند نرخ رشد نقدینگی را از ۳۳.۱ درصد در فروردین به ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه، تورم تولیدکننده را از ۴۴.۷ درصد به ۲۴.۵ درصد و تورم نقطه به نقطه مصرف کننده را از ۵۵.۵ درصد به ۳۲.۳ درصد کاهش دهند. در سال ۱۴۰۲، بر اساس برآورد بانک مرکزی، تراز تجاری برابر ۲۰.۵ میلیارد دلار مثبت بوده است. تحقق این موفقیت‌ها در کنار تحقق نرخ رشد ۶ درصدی برای سال۱۴۰۲ (رشد ۹ماهه ۱۴۰۲ بالغ بر ۶.۷ درصد) بوده است. طبق گزارشات بین المللی، در سال گذشته میلادی، ایران توانست بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در منطقه داشته باشد و جزو بالاترین نرخ های رشد کشورهای جهان بوده است.

۴. در سال ۱۴۰۲، معادل ۶۹ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات سرمایه‌ای با نرخ مصوب به موقع تامین شده است که ۳۰ درصد بیشتر از متوسط آن طی۴ سال قبل بوده است. بخش عمده این ارزها به کالاهای سرمایه و مواد اولیه کارخانجات تولیدی اختصاص یافت. از طرف دیگر، اختصاص ارز ترجیحی به دارو معادل ۲۶ درصد افزایش یافت و تلاش شد ارز کلیه کالاهای اساسی به سرعت تخصیص و تأمین گردد به گونه ای که هیچ وقفه ای در بارگیری و تخلیه کشتی‌ها صورت نپذیرد.

۵. به منظور بهبود نظام توزیع کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی تأمین می‌شوند از طرح کالابرگ استفاده شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ میلیون نفر (۷ دهک درآمدی) از این طرح استفاده می‌کنند که طبق آن ۱۱ قلم کالای ضروری به قیمت سال ۱۴۰۱ عرضه می شود.

۶. علاوه بر این، بسیاری از نیازهای تأمین نشده در دهه ۹۰ از جمله واردات خودرو، سفر حج عمره، واردات کامیون و تاکسی های برقی در دستور کار دولت در سال ۱۴۰۲ قرار داشت و در سال جاری شاهد نتایج آن خواهیم بود.

۷. قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.

۸. یکی از دلایل اصلی آرامش بازارها پس از اجرای عملیات موفق "وعده صادق" و عدم تحقق برنامه دشمنان برای ایجاد اختلال در بازار ارز و کالا، بسترسازی مناسب ارزی و اقدامات انجام شده در بازار کالا بوده است. دشمنان پس از شکست خوردن در این حوزه با تقویت تحریم ها و اقدامات رسانه ای، به دنبال تشدید
انتظارات تورمی و اختلال در حوزه های اقتصادی بویژه بازارهای ارز و کالا می باشند. امیدواریم مجلس شورای اسلامی با درایت و زمان شناسی مناسب همیشگی، دولت را در تحقق شعار سال یاری نماید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228508 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • اظهارات جنجالی دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد! / پرونده باز است
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • «وعده صادق» از بزرگ‌ترین موفقیت‌های نظامی تاریخ معاصر ایران بود/ ایران چگونه نتانیاهو را کیش‌ومات کرد/ چرا آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد؟
  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • محفل مشق حماسه به مناسبت عملیات «وعده صادق» در رشت برگزار شد
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی