Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ مصطفی داننده- حجت‌الاسلام حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون حقوقی مجلس و از مخالفان تدریس زبان انگلیسی در مدارس ایران گفته است:

*معتقد نیستیم انگلیسی زبان علمی دنیا است.

* اکثر جاسوسان انگلیسی زبان هستند، نه ژاپن، چین و روسیه

* امروز اندیشمندان جهان یا ترک‌اند یا عرب‌اند و یا آلمانی

*اصل هنر و ادبیات فرانسه، اصل علم و صنعت آلمان و اصل تفکر الکترونیکی ژاپن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بعد از شنیدن استدلال‌های آقای نماینده، حال عادل فردوسی‌پور را پیدا کردم وقتی بعضی حرف‌ها را می‌‎شنید و قانع نمی‌شد و می‌گفت: میشه از دست شما سرم را به میز بکویم؟

و به قول مولانا:«از قیاسش خنده آمد خلق را»

دانشمندان، ترک، عرب یا آلمانی وقتی می‌خواهند علم خود را به دیگران انتقال دهند تا جهانیان متوجه اختراع آنها شوند از چه زبانی استفاده می‌کنند؟

هنر و ادبیات فرانسه یا صنعت آلمان و یا تفکر الکترونیک ژاپن وقتی می‌خواهد به چهان عرضه شود، با چه زبانی ارائه می‌شود؟

پاسخ همه این سوال‌ها انگلیسی است. جهان به این نتیجه رسیده است که برای رسیدن به نقاط مشترک احتیاج به یک زبان مشترک دارد و به همین خاطر زبان انگلیسی به عنوان زبانی که همه جهان آن را می‌فهمند، انتخاب شد.

اینکه که ما ایرانی‌ها زبان‌های مختلف را یاد بگیریم، امر بسیار خوبی است. آشنا شدن با یک زبان جدید یعنی یادگرفتن و آموزش یک فرهنگ تازه و حتما باید از آموزش آلمانی، اسپانیایی و چینی استفبال کنیم ولی این بدین معنا نیست که باید زبان انگلیسی را در پستو قرار بدهیم و در آن را قفل کنیم.

در بسیاری از دانشگاه‌های معتبر دنیا در مقطع دکتری، تدریس به زبان انگلیسی انجام می‌شود. چه دانشجویان خارجی چه دانشجویان مقیم، باید زبان انگلیسی را بلد باشند. مقالات معتبر و علمی جهان به زبان انگلیسی نوشته می‌شود. این بدین معنا نیست که نویسنده آنهم یک انگلیسی یا آمریکایی است. شاید فرانسوی باشد، شاید عرب باشد و شاید هم ایرانی.

البته باید به آقای نوروزی گفت که جاسوس‌ها معمولا با زبان مادری جاسوسی می‌کنند و اهل کشوری هستند که قرار است از آن جاسوسی شود. جاسوس‌ها در کنار زبان مادری، انگلیسی بلد هستند چون با زبان انگلیسی در همه جای دنیا کارشان راه می‌افتد.

یاد نگرفتن انگلیسی یعنی قطع ارتباط با جهان. اگر جوانان ما چینی یاد بگیرند یا فرانسوی حرف بزنند، تنها می‌توانند با چند کشور در ارتباط باشند اما برای زیست در دهکده جهانی و گفت‌وگو با دیگران احتیاج به یادگیری انگلیسی است.

فیلم‌های سینمایی ایرانی که در جهان دیده شده به زبان فارسی پخش شد اما زیر نویس انگلیسی، باعث دیده شدن جهانی آن شد. اگر نمی‌خواستیم از زبان انگلیسی استفاده کنیم باید این فیلم را به تمام زبان‌های زنده و مرده دنیا ترجمه می‌کردیم تا تمام مردم متوجه حرف آنها شود اما با یک زبان یعنی انگلیسی، حرف زده شده و مردم همه فهمیده‌اند.

 کاش نمایندگان محترم مجلس برای مخالفت خود با زبان انگلیسی، دلایل بهتری می‌آوردند. دلایلی که بشود آن را باور کرد نه به آن خندید.

در پایان باید از آقای نوروزی پرسید واقعا به این حرف‌هایی که زدید باور دارید؟

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مجلس زبان انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود

حسینی در جمع دانشگاهیان کرمان گفت: بسیاری از مسوولان دولت اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها هستند و این موضوع نشان می‌دهد که دانشگاه یک جزیره‌ای جدا از جامعه نیست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو سیدمحمد حسینی معاون امور مجلس رییس جمهور شامگاه چهارشنبه در مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه‌های استان کرمان و سرآمدان آموزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: علم یک معیار است و هر کس دارای علم بیشتر باشد، ارزش وی از دیگران بیشتر است.

وزیر اسبق ارشاد با بیان اینکه شهید مطهری شخصیتی متدین و دانشمند بود که آثار ارزشمند و فاخری را عرضه کرد و تا همیشه نام وی ماندگار خواهد بود، بیان کرد: یکی از کار‌های بزرگ شهید مطهری پاسخ به شبهات بود و بر اساس شرایط روز به شبهات پاسخ می‌داد و همه ما مدیون علما و روحانیون هستیم.

نماینده اسبق مردم رفسنجان در مجلس با اشاره به اینکه عملیات وعده صادق را نباید دست کم بگیریم چرا که آغازی است بر سایر تحولات جهانی، بیان داشت: علم و فناوری دانشمندان ما عامل موفقیت این عملیات بود و در این عملیات فقط ۲۰ درصد ظرفیت موشکی و پهبادی بکار گرفته شد.

حسینی با بیان این مطلب که همه باید برای سرفرازی کشور تلاش کنیم، تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود که مصداق آن اعتراض دانشجویان دانشگاه‌های مطرح دنیا است.

شایان ذکر است مراسم بزرگداشت روز معلم و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه‌های استان کرمان و سرآمدان آموزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه، استاندار کرمان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آشکار شدن ماهیت واقعی دولتمردان آمریکا در برخورد خشن با جنبش اعتراضی دانشجویان
  • نماینده شیراز: طبل رسوایی غرب و غربگرا‌ها با هم به صدا در آمده است
  • برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود