Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : کارآفرینی هایی که مبتنی بر داشته های جوامع محلی باشد مهمترین عامل برای توسعه روستایی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر یونس رنجکش در کارگاه اموزشی نقش آب بندان ها در توسعه اقتصادی گیلان در روستای نوده بخش لش نشا شهرستان رشت افزود : با توجه به ظرفیت های موجود در روستاها و منابع انسانی و طبیعی به خوبی می توان با آموزش جامعه هدف کار افرین های پایداری را ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت : یکی از فرصت های موجود در روستاهای گیلان آب بندان هایی است که هم اکنون برای استفاده در تامین آب شالیزارها انجام می شود که با یک برنامه ریزی اصولی این موقعیت ها می توانند تبدیل به فرصت های سرمایه گذاری در زمینه های مختلف شوند.

وی ادامه داد : احیای فرصت های جدید کارآفرینی در آب بندان ها با ایجاد مشاغلی چون پرورش آبزی و ماکیان، فروش محصولات خانگی، صنایع دستی روستایی، صید تفریحی، قایق سواری، بازی های آبی، برگزاری جشنواره ها و نمایشگاهها و ایجاد محیط های تفرجگاهی نظیر پیست پیاده روی  و دوچرخه سواری در محدوده آب بندان ها نقش مهمی در توسعه روستایی و اشتغال پایدار برای ساکنان منطقه دارد.

به  گفته این مسوول، در سیاست کلی بهره برداری های چند منظوره از آب بندان ها هدف اصلی تامین اب کشاورزی است اما می توان برای حفاظت بیشتر از این سرمایه ها طبیعی و جلوگیری از دست اندازی ها و تصرف آنها به صورت چند منظوره مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی اظهار داشت : اولویت واگذاری این آب بندان ها  با روستاییان منطقه است که می توانند در قالب شرکت های تعاونی  و یا تعاونی دهیاری ها  و یا اشخاص  دارای توانایی های مالی و برنامه های مدون بر اساس در خواست هایی که به  دستگاههای متولی ارایه می دهند انجام گیرد.

وی افزود : در این کارگاه اموزشی تلاش شدن است تا نمونه هایی از فعالیت های اقتصادی مبتنی بر داشته ها و مهارت های روستایی برای جامعه هدف محلی ارایه شود تا از این طریق بتوانند در کنار فعالیت های کشاورزی به اقدامات دیگری نیز بپردازند.

در این کارگاه اموزشی که در پی برگزاری همایش علمی نقش آب بندان ها در توسعه اقتصادی گیلان از سوی اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان برگزار شد، جمع کثیری از اهالی روستا  دهیاران، شرکت های تعاونی روستایی مسوولان فرمانداری و ادارات شهرستان رشت و با مدیریت بخشداری لشت نشاء برگزار شد، ضمن ارائه مطالب آموزشی، نمایشگاهی از دست آورده ها و مشاغل خانگی روستایی نیز برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دوچرخه سواری سرمایه گذاری فرصت های سرمایه گذاری کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • غزه عامل تعیین کننده بر انتخابات محلی انگلیس
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین