Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آذربایجان روز سه شنبه در جریان برگزاری «نشست کشورهای ترک زبان» در باکو پایتخت این کشور گفت، به خاطر تخریب مساجد از سوی نظامیان ارمنستانی، این کشور نمی‌تواند دوست مسلمانان باشد.

اخبار بین الملل- به نوشته خبرگزاری «ترند» «الهام علی اف» رئیس جمهور آذربایجان در این زمینه گفت، با توجه به تخریب مساجدی که برای همه مسلمانان جهان مقدس است، نمی‌توان ارمنستان را دوست مسلمانان برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمهوری آذربایجان چندی قبل مدعی شد که نیروهای مسلح ارمنستان بناهای تاریخی و مساجد متعددی را در منطقه مورد مناقشه بین دو کشور تخریب کردند.

رئیس کمیته همکاری با سازمان‌های مذهبی جمهوری آذربایجان در سخنانی به مناسبت بیست و ششمین سالگرد اشغال شهر «آغدام» از سوی نیروهای ارمنستانی گفت که ارتش ارمنستان تمام بناهای تاریخی و مساجد شهر  آغدام در منطقه قره باغ آذربایجان را تخریب کرده است.

به نوشته ترند نیوز، الهام علی اف در زمینه روابط با ارمنستان گفت: «همانطور که می‌دانید، هیچگونه پیشرفتی در زمینه منازعه ناگورنو قره باغ بین ما و ارمنستان صورت نگرفته و این به خاطر رویکرد مخرب ارمنستان است.»

رئیس جمهور آذربایجان ادامه داد: «ارمنستان حدود 30 سال با نقض آشکار معیارها و حقوق بین‌الملل، سیاست تهاجمی خود را علیه آذربایجان ادامه داده است. این کشور سیاست پاکسازی قومی در سرزمین‌های اشغالی انجام داده و باعث آوارگی و پناهندگی بیش از یک میلیون از هموطنان ما شده است. در این سرزمین‌ها، میراث تاریخی و فرهنگی متعلق به مردم آذربایجان، بناها و مساجد اسلامی نابود شده اند. »

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان خاطر نشان ساخت: «ارمنستان در حالی در تلاش است همکاری نزدیکی با کشورهای مسلمان داشته باشد که مساجد مقدس مسلمانان سراسر جهان را ویران کرده، بنابر این نمی تواند دوست کشورهای مسلمان باشد. این خرابکاری علیه دین ما ماهیت اسلام هراسی ارمنستان را نشان می‌دهد.»

وی در خاتمه سخنان خود به نادیده گرفتن قطعنامه‌های سازمان ملل از سوی جمهوری ارمنستان اشاره کرد.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان چندی قبل نیز اعلام کرد که نیروهای نظامی ارمنستان طی یک روز ۲۳ بار آتش‌بس را نقض کردند.

نبرد ناگورنو-قره باغ پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1988 آغاز شد. قره‌‌باغ، منطقه‌ای در همسایگی ایران در ناحیه شمالی است و ریشه اختلاف این دو کشور بر سر مسئله  «ارضی» است و به عبارت دیگر جمهوری آذربایجان و ارمنستان هرکدام این منطقه را جزئی از خاک خود می‌دانند. نبرد در این منطقه تاکنون صدها کشته و مجروح برجا گذاشته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ارمنستان جمهوری آذربایجان تخریب مساجد الهام علی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله

آفتاب‌‌نیوز :

عباس آخوندی نوشت: مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت: لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی مردم دارند. شگفت آنکه نهاد‌های دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهاد‌های به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روز‌های سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهاد‌های مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله