Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دیانتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان توجه دولت نسبت به توسعه آبیاری های نوین در کشور اظهار داشت: در طی چند سال اخیر سطح اراضی آبیاری تحت فشار این شهرستان به ۲ برابر افزایش یافته است.

وی افزود: علاوه بر این میزان آیاری نوین اجرا شده هم اکنون بیش از چهار هزار هکتار دیگر نیز در سطح این شهرستان در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در کنار توسعه آبیاری تحت فشار، طرح‌های انتقال آب با لوله، پوشش بتنی انهار، مرمت و بازسازی قنوات و تجهیز اراضی کشاورزی به نوار آبیاری تی‌تیپ نیز در سطح شهرستان اجرا شده‌است.
وی همچنین اضافه کرد: در راستای مدیریت بهینه مصرف آب و ایجاد اشتغال، باید تخصیص حق‌آبه به طرح‌هایی که موجب کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی می‌شود، نظیر تولید محصولات گلخانه‌ای و سایر واحدهای تولیدی نیز صورت پذیرد.
«دیانتی» با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی حق‌آبه شهرستان که در راستای اجرای برنامه‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه از سال ۹۳ شروع شده افزود: هر سال هشت درصد از این کاهش اعمال می‌شود ولی تقویت زیرساخت‌های بخش کشاورزی همسو با کاهش حق‌آبه انجام نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه محدودیت منابع آبی بزرگ‌ترین چالش بخش کشاورزی است افزود: با وجود محدودیت‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه به همت کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی و تعامل و تلاش کشاورزان، تولید محصولات کشاورزی در این شهرستان از ۷۵۰ هزار تن به ۹۵۰ هزار تن افزایش یافته و میاندوآب توانسته است مقام دوم استانی را در این خصوص به خود اختصاص دهد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب همچنین اظهار داشت: پایین بودن تعهدات بیمه‌گر با توجه به هزینه بالای تولید و پرداخت نکردن به موقع غرامت به خسارت دیدگان توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی، موجب کاهش سطح بیمه محصولات شده و این امر را به یکی از معضلات عمده بخش کشاورزی تبدیل کرده است.
وی پایین بودن قیمت محصولات کشاورزی نسبت به هزینه بالای تولید و نبود بازار مناسب برای این محصولات را از دیگر مشکلات بخش کشاورزی برشمرد.
میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که ۱۲ هزار و ۶۱۰ هکتار از این میزان باغ‌ات و مابقی را اراضی زراعی تشکیل می‌دهد؛ سیب و انگور عمده‌ترین محصولات باغی و گندم، جو، چغندرقند و یونجه نیز محصولات زراعی عمده این شهرستان را تشکیل می‌دهد.
بیش از ۵۰ نوع محصول کشاورزی در این شهرستان تولید می‌شود.
۹۸۷۱/۶۱۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صرفه جویی کشاورزی میاندوآب آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در کاشان گفت: ۶۰۰ هکتار از اراضی کاشان به کشت گل‌محمدی اختصاص دارد. - اخبار استانها -

حمیدرضا محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به فرا رسیدن ایام گل و گلاب در منطقه کاشان اظهار داشت: با فرا رسیدن این ایام عطر خوش گل محمدی در این منطقه پیچیده است.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 600 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشان تحت کشت گل محمدی است، افزود: حدود 10هزار تن از باغات گل برداشت می‌شود و در این راستا 26 واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی مشغول به گلابگیری هستند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان با بیان اینکه صنعت گل و گلاب 10هزار اشتغال را در سال به خود اختصاص داده است، ابراز داشت: واحدهای صنعتی و سنتی آمادگی برداشت 25 هزار تن گل و تولید 45 هزار تن گلاب را دارند.

وی گفت: از میزان حضور گردشگران در ایام گل و گلاب در اردیبهشت و خرداد باید گفت که بیش از 2 میلیون گردشگر در کاشان ویژه این ایام حضور پیدا می‌کنند و سال‌های گذشته همین میزان گردشگر را کاشان پذیرایی کرد.

وجود 33 هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان راور

محمدی فشارکی ضمن اشاره به برگزاری جلسات خدمات سفر تصریح کرد: دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری آمادگی کامل را برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در ایام گل و گلاب در شهرستان کاشان دارند و از تمامی مردم و گردشگران داخلی و خارجی برای حضور در کاشان دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد