Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اردبیل ، نیر و نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: در سایه برنامه‌ریزی‌های انجام شده اردبیل به یکی از استان‌های نمونه در تولید محصولات گلخانه‌ای در کشور تبدیل شده‌است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ صدیف بدری روز چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات تشکل‌ها و صنف‌های بخش کشاورزی اردبیل افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد توسعه کشت گلخانه‌ای از مهم‌ترین اولویت ها و برنامه‌هاست تا گامی در راستای رونق تولید و تحقق شعار سال در منطقه برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: تکمیل طرح‌های گلخانه‌ای در استان زمینه ایجاد ۲۰ هزار شغل جدید ،تولید ۷۰۰ هزار تن محصول با ارزش صادراتی ۳۰۰ میلیون دلار در سال و صرفه‌جویی ۴۲۰ میلیون متر مکعب آب در سال را فراهم خواهد کرد.

او گفت: ایجاد زیرساخت‌های اساسی از قبیل برق‌رسانی، گازرسانی و راه‌سازی از اولویت اصلی در بخش کشاورزی بویژه در ایجاد شهرک‌های گلخانه‌ای در استان است‌.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات کشاورزان استان را نبود صادرات توانمند و مستمر سیب‌زمینی به کشورهای همسایه دانست و گفت: این تنگنا ضررهای جبران‌ناپذیری را به قشر تولیدکننده وارد می کند و باید برای صادرات این محصول به کشورهای همسایه بویژه عراق تلاش شود.

بدری همچنین پایین بودن قضیمت خرید تضمینی گندم را از دیگر مشکلات کشاورزان گندم‌کار استان ذکر کرد و اظهار داشت: قیمت تضمینی کیلویی ۲۲ هزار ریال جوابگوی هزینه‌های تولید این محصول نیست و تلاش خواهیم کرد تا قیمت خرید تضمینی این محصول را به صورت معقول و قابل قبول افزایش دهیم تا تولیدکنندگان و بهره‌برداران رغبت بیشتری به تولید این محصول از خود نشان دهند.

بدری افزود: تمام تشکل‌های بخش کشاورزی بویژه تشکل‌های مربوط به صنف مرغداری‌ها مدافع اعضای خود هستند و باید از این تشکل‌ها در صادرات و واردات حمایت شود و انحصار در واردات از بین برود.

وی با قدردانی از تلاش‌های سازمان جهاد کشاورزی استان در بهبود رتبه کشوری اجرای سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار گفت: صعود ۲۰ پله‌ای در اجرای سیستم نوین آبیاری تحت‌فشار به رتبه ۹ کشوری موفقیتی بسیار ارزشمند برای بخش کشاورزی محسوب می‌شود.

او اظهار داشت: اردبیل استعدادها ، قابلیت‌ها و توانمندهای بسیار بالایی در استفاده بهینه از منابع آبی و صرفه‌جویی در آب کشاورزی و اجرای سیستم نوین آبیاری تحت‌فشار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: بخش کشاورزی این استان با سیاست‌های هدایتی و حمایتی وزارت جهاد کشاورزی و تلاش بهره‌برداران و تولیدکنندگان مسیر توسعه را با موفقیت طی می‌کند.

خلیل نیکشاد افزود: در ۲۰ سال گذشته سازمان جهاد کشاورزی استان از لحاظ رتبه‌بندی در اجرای سیستم‌های نوین آبیاری تحت‌فشار رتبه ۲۹ تا ۳۰ کشوری را داشت ولی در سایه اهتمام بهره‌برداران و دست‌اندرکاران بخش کشاورزی استان در حال حاضر با ۲۰ پله ترقی به رتبه ۹ کشوری ارتقا یافته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دلار کشاورزی مجلس شورای اسلامی واردات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه ضمن اعلام اختصاص بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی دیم به کشت علوفه های دیم گفت: بهترین راه برای جبران کسری علوفه و اقتصادی شدن دیم زارها، تبدیل دیم زارهای کم بازده جهت تولید علوفه دام است.

پرویز امجدی ادامه داد: کشت نباتات علوفه ای از جمله خلر، ماشک، شبدر، اسپرس، گاودانه و ... در تناوب با گندم به جای آیش به کشاورزان و بهره برداران توصیه می‌شود که می تواند در افزایش عملکرد محصول آتی و حاصلخیزی خاک بسیار تاثیرگذار باشد و کمکی برای تولید علوفه دامداران محسوب شود.

وی ادامه داد: کشاورزان منطقه به دلیل عدم آشنایی با این محصولات و مزایای آنها چندان راغب به کشت و کار این محصولات نبوده و بایستی اقدامات ترویجی و آموزشی برای بهره برداران صورت گیرد.

امجدی  درخصوص زمان کشت این محصولات گفت: این علوفه های دیم را می توان به صورت بهاره و پاییزه و کشت انتظاری کشت نمود.

از ابتدای سال زراعی جاری به منظور ترغیب کشاورزان و ترویج این محصولات ۳۹۷۵ کیلوگرم بذر رایگان و ۶۰۰۰ کیلوگرم بذر یارانه دار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

 

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار