Web Analytics Made Easy - Statcounter

«برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در یک جلسه استماع در کمیته روابط خارجی مجلس سنا روز چهارشنبه تأکید کرد که واشنگتن به دنبال درگیری با ایران نیست. 

هوک در سخنان آغازین خود در این جلسه گفت: «دولت [آمریکا] در حال اجرای کارزاری بی‌سابقه از فشار حداکثری علیه ایران در راستای دستیابی به دو هدف عمده است: اولاً محروم کردن رژیم ایران از منابع پولی لازم برای حمایت از فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده خود؛ دوم، آوردن ایران پای میز مذاکره جهت رسیدن به توافقی جامع.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

برایان هوک در ادامه همچنین مدعی شد که ترامپ و «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا برای مذاکره بدون پیش‌شرط با ایران اعلام آمادگی کرده‌اند. 

وی گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ و پامپئو به صراحت تمایل ایالات متحده برای مذاکره با ایران را ابراز کرده‌اند و ما تمایل داریم بدون پیش‌شرط با ایرانی‌ها ملاقات کنیم.»

هوک با تکرار ادعاهای اثبات‌نشده ادعا کرد «توافق جامع» که آمریکا به دنبال آن است بایستی چهار حیطه اساسی را پوشش دهد: برنامه هسته‌ای، برنامه موشکی، حمایت از «گروه‌های تروریستی» و بازداشت خودسرانه شهروندان آمریکایی. 

 نماینده ویژه دولت آمریکا در بخش دیگری از سخنانش بار دیگر تأکید کرد که کشورش به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست. او گفت: «این دولت دنبال درگیری نظامی با ایران نیست. ما در عین حال، این را هم برای رژیم مشخص کرده‌ایم که از شهروندان، نیروها و منافعمان دفاع خواهیم کرد.»

برایان هوک در این جلسه از منقضی شدن تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ هم ابراز نگرانی کرد و از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را بار دیگر تمدید کند. 

او گفت: «توافق هسته‌ای، مسیری برای واردات و صادرات سلاح‌های خطرناک در اختیار ایران قرار می‌داد. دو روز دیگر یعنی در روز ۱۸ اکتبر، ما دقیقاً یک سال با منقضی شدن تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران فاصله خواهیم داشت. به خاطر توافق هسته‌ای، کشورهایی مانند روسیه و چین قادر خواهند بود به ایران سلاح‌های متعارف بفروشند. رژیم ایران هم آزاد خواهد بود سلاح‌هایش را به هر طرفی بفروشد. این، آغازگر یک رقابت تسلیحاتی جدید در خاورمیانه خواهد بود.»

وی اضافه کرد: «ایران از همان لحظه‌ای که مجاز به خرید پهپاد، موشک‌، تانک و جنگنده پیشرفته باشد، این کار را انجام خواهد داد. این، برای نائبان ایران در سراسر منطقه پیروزی خواهد بود و آنها از این سلاح‌ها برای حمله به سایر کشورها به نیابت از ایران استفاده خواهند کرد. لازم است شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را قبل از منقضی شدن آن تمدید کند. ما این را به اولویت خود تبدیل کرده‌ایم.»

هوک گفت طبق توافق هسته‌ای، درست در روز منقصی شدن تحریم‌ سلاح‌های متعارف، ممنوعیت‌های مسافرتی ۲۳ مقام ایرانی از جمله سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از بین خواهد رفت. 

برایان هوک خاطرنشان کرد که ۴ سال بعد، ممنوعیت آزمایش‌های موشکی ایران هم از بین خواهند رفت و بعد تا ۶ سال بعد تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت فسخ شده و محدودیت‌های وضع‌شده علیه برنامه هسته‌ای ایران در زمینه‌های غنی‌سازی و بازفرآوری [اورانیوم] نیز برداشته خواهند شد. 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دولت آمریکا سنا واشنگتن ایران وزیر امور خارجه ایالات متحده پوشش دولت شورای امنیت سازمان ملل واردات سازمان ملل روسیه چین رقابت خاورمیانه امنیت سازمان ملل متحد سپاه پاسداران انقلاب شورای امنیت ایران دولت دولت آمریکا سازمان ملل واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعای ضد ایرانی واشنگتن مبنی بر تهدید بودن جمهوری اسلامی ایران برای منطقه مدعی شد که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل حمله اسرائیل متوقف شد.

به گزارش مشرق، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل عملیات رفح متوقف شد و تصمیم نهایی درباره چگونگی سرنوشت این محموله نگرفته‌ایم.

رئیس پنتاگون ادامه داد: آمریکا به صراحت گفته است که اسرائیل باید غیرنظامیان را برای انجام یک عملیات نظامی درنظر بگیرد. آمریکا نمی‌خواهد شاهد یک عملیات نظامی بزرگ در این شهر باشد و تمرکز بر روی حفاظت از غیرنظامی‌ها است.

او مدعی شد: هدف کنونی ما در خاورمیانه محافظت از غیرنظامیان و سربازان ما و آزادی گروگان‌ها است. ما همچنان مخالف یک عملیات نظامی بزرگ در رفح هستیم.

وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است. تعهد ما به اسرائیل قاطع است و از ۷ اکتبر تاکنون ما ده ها میلیارد دلار کمک به آن ارسال کردیم.

لوید آستین اضافه کرد: ما متعهد به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. ارتش اسرائیل نباید عملیاتی را آغاز کند که امنیت و ایمنی غیرنظامیان را درنظر نمی گیرد. ما درحال بازبینی تعدادی کمک امنیتی به اسرائیل در زمینه تحولات کنونی در رفح هستیم.

او همچنین گفت: ما به چندین کشور آفریقایی کمک می کنیم تا توانایی های خود را برای مقابله با تهدیدات تروریستی افزایش دهند و در تلاش هستیم تا توانایی هایی را برای حضور موثر در بسیاری از کشورهای آفریقایی توسعه دهیم.

دیگر خبرها

  • لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • آمریکا محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را نگه داشته است
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها