Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده فاطمه حسینی در گفت و گو با ایرنا در تشریح مباحث مطرح در این نشست، گفت: یکی از اقداماتی که در این نشست صورت گرفت، بررسی پیش نویس قطعنامه هایی است که قرار است در کمیته دموکراسی و حقوق بشر  از سوی آن کمیته تصویب شود. ما در مجمع زنان موارد متعدد مورد بحث قرار می دهیم  و همچنین پیشنهاد کشورها را بررسی می کنیم و جمع بندی نهایی را به کمیته ای که قطعنامه در آن تصویب می شود ارائه می کنیم تا خروجی های IPU، پاسخگو  به حوزه زنان و همچنین در راستای عدالت جنسیتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای اجرایی ایران در اتحادیه بین المجالس جهانی با اشاره به موضوع سلامت زنان به عنوان یکی از بحث های مطرح در این نشست گفت: زنان در سراسر دنیا با وجود هزینه های زیادی که برای سلامت از جیبشان  پرداخت می کنند، اما در دسترسی آنان به دلیل بالا بودن میزان هزینه سلامت از ریسک  بالایی برخوردار است.
حسینی با اشاره به اینکه در مجمع زنان بر این موضوع تاکید شد که باید تلاش کنیم سیاست ها به نحوی اتخاذ شود که اطمینان داشته باشیم نیازهای زنان و دختران در حوزه سلامت در آن پیش بینی می شود، گفت: بحث پوشش بیمه سلامت و به طور کلی مسائل مربوط به حوزه سلامت برای زنانی که در بخش های غیررسمی شاغل هستند هم ازجمله نکات مطرح در این مجمع بود.
نماینده ایران در صد و چهل و یکمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی همچنین گفت: تحقیقات جهانی نشان می دهد که زنان در مناطق روستایی و حاشیه نشین برای تامین سلامت خود، اغلب دسترسی بسیار کمتر و سخت تری به خدمات سلامت دارند به ویژه در موارد بارداری و زایمان. از این رو  بحث حضور زنان بیشتری در عرصه سلامت و ارائه خدمات سلامت و پرورش نیروهای بیشتری در این حوزه اعم از نیروهای داوطلب و غیرداوطلب ازجمله موارد مورد بحث در نشست اخیر مجمع زنان IPU بوده است.
رئیس شورای اجرایی ایران در IPU تاکید کرد: ضرورت توجه ویژه به کودکان و افراد جوان در کشورهای مختلف جهان که نیازهای متفاوتی دارند اما به دلیل آنکه در عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی نقشی ندارند، صدای آنان شنیده نمی شود، به شدت احساس می شود و این یکی از موضوعاتی است که در مجمع زنان به آن توجه شده و تاکید داریم که این امر نیز باید در سیاستگذاری های کشورهای دنیا مورد توجه قرار گیرد.
به گفته حسینی، موضوعات مربوط به زنان، کودکان، سالمندان، افراد دارای معلولیت و همچنین زنان سالمند که از لحاظ مالی نیاز به حمایت دارند، مهاجرین، پناهجویان و افراد فاقد تابعیت هم ازجمله مواردی است که مجمع زنان IPU در مباحث خود مورد بررسی قرار داد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیده فاطمه حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است

حجت الاسلام مهدی اخوان صباغ در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه این هفته در ۲ حوزه انتخابیه استان خوزستان برگزار می‌شود، باید از سوی مردم این ۲ حوزه انتخابیه جدی گرفته شود و انتخابات باید همانند مرحله اول با مشارکت پرشور مردم همراه باشد.

وی افزود: مردم باید همانگونه که در مرحله اول با شور و نشاط شرکت کنند و انتخاباتی از روی آگاهی و بررسی داشتند در این دوره با همان اهمیت مشارکت کنند و افراد اصلح را راهی خانه ملت کنند.

حجت الاسلام اخوان صباغ تاکید کرد: اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به مراتب اهمیت بیشتری نسبت به مرحله دوم دارد چرا که ۵۰ درصد افراد راه یافته به این مرحله با رأی مردم به مجلس می‌روند و نماینده مردم آن حوزه انتخابیه می‌شوند به همین دلیل هر چه مشارکت آگاهانه و پرشورتر باشد، افراد اصلح‌تری راهی خانه ملت می‌شوند و می‌توانند تأثیر مثبت‌تری بر شرایط قانونگذاری در کشور داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی در روز ۲۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

بر این اساس در استان خوزستان، انتخابات برای انتخاب ۲ نماینده از سه نماینده حوزه انتخابیه آبادان و نماینده حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به دور دوم رفته است.

کد خبر 6099422

دیگر خبرها

  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود