Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش عزیزی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش‌از ۶ سال است که مسئولیت انتقال تجهیزات و محموله‌های مواکب استان لرستان که در شهر کربلا و نجف مستقر هستند را برعهده دارم، اظهار داشت: ما در سال نخست ورود مواکب به کشور عراق با ۶ خودرو اعزام شدیم و در سال‌های آینده به تعداد خودروها افزوده شد، به‌طوری‌که امسال بیش‌از ۱۲۰ دستگاه خودرو انتقال تجهیزات مواکب لرستان را برعهده داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مراحل اداری باید برای انتقال محموله‌های موکب‌ها به کشور عراق طی شود، ثبت محموله‌ها از طریق سامانه مربوط به ستاد عتبات انجام می‌شود.

مسئول ترابری مجمع مواکب مردمی اربعین لرستان ضمن تشریح فرآیند ثبت و بارگیری محموله ها به سمت عراق گفت: از نیروهای گمرک، کامیون‌داران، رانندگان و نیروهای حمل‌ونقل کمال تقدیر و تشکر را دارم.

عزیزی ادامه داد: از جمله مشکلاتی که ما هنگام انتقال محموله‌های ۲۷موکب لرستان به کشور عراق داریم این است که عراق برخی از کالاها از جمله وسایل صوتی و تصویری را ممنوعه اعلام کرده‌است و باید حتماً نماینده عراق در مرز حضور داشته باشد تا ما بتوانیم مجوز انتقال این وسایل را داشته باشیم.

وی یادآور شد: در سال‌های گذشته کامیون‌های ما به‌صورت کاروانی وارد کشور عراق می‌شدند و هنگام ورود به مرز، محموله‌های مواکب به تفکیک شهر استقرار توزیع می‌شد. امسال نیز به‌مانند سال‌های گذشته کامیون‌ها سه روز زودتر وارد کشور عراق شدند و هیچ تأخیری در انتقال محموله‌ها وجود نداشت.

مسئول ترابری مجمع مواکب مردمی اربعین لرستان با اشاره به اینکه امسال بیش‌از ۱۲۰ دستگاه کامیون و ۷ دستگاه اتوبوس انتقال محموله‌ها و تجهیزات مواکب لرستان به کشور عراق را برعهده داشتند، افزود: کشور عراق به خودورها سهمه گازوئیل اختصاص‌نداده و چون حجم باک‌ خودروها برای سوخت زیاد نیست رانندگان طبعاً در سوخت‌گیری با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

عزیزی خاطرنشان کرد: هر لیتر گازوئیل در کشور عراق ۵ هزار تومان است و سزاوار نیست که کامیون‌داران با کمبود سوخت برای انتقال تجهییزات مواکب روبه‌رو شوند.

کد خبر 4749166

منبع: مهر

کلیدواژه: موکب ستاد اربعین لرستان اربعین 98 اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین رادیو اربعین شهرکرد شیراز بیرجند استانداری سمنان نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراهم شدن تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • توقیف ۳۲ محموله قاچاق در هندیجان
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان