Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: به منظور ساماندهی و رفع مشکل چادرنشینان حاشیه شهر بندر خمیر طی جلسه ای با حضور دستگاه های متولی مسائل آنها بررسی و پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛رضا مدرس ضمن اعلام این مطلب افزود: جانمایی و تخصیص حداقل چهار هکتار اراضی به منظور ساماندهی چادرنشینان حاشیه شهر بندرخمیر به صورت اسکان موقت و تامین امکانات زیر ساختی در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: باید بتوان امکانات اولیه را برای اسکان موقت چادرنشینان حاشیه شهر خمیر آماده کرد و پس از آن برای جابجایی و اسکان آنها اقدام کرد.

مدرس تاکید کرد: به منظور ساماندهی چادرنشینان حاشیه شهر باید ابتدا از وضعیت آماری آنها مانند تعداد خانوار، افراد با بی سواد، کودکان بازمانده از تحصیل و غیر مطلع بود و پس از آگاهی از وضعیت جامعه هدف می توان برای رفع مشکلات آنها اقدام کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به کوچ نشین بودن افراد چادرنشین مستقر در منطقه، امکان این وجود دارد که آماری از وضعیت آنها در سرشماری استان وجود نداشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه کودکان مشکلات برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • نتیجه بررسی ادامه روند پرداخت طرح فجرانه به زودی اعلام می شود
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری