Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@02:47:40 GMT

۸۰ درصد صادرات فرش کشور از منطقه کاشان است

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۰۹۱۷

۸۰ درصد صادرات فرش کشور از منطقه کاشان است

رئیس اناق بازرگانی کاشان با بیان اینکه کاشان ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ میلیون مترمربع فرش ماشینی را دارد، گفت: ۸۰ درصد صادرات فرش کشور از منطقه کاشان است. ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، محمود تولایی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی اظهار داشت: شرایط کشور شرایط خاصی است و بر همین اساس باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا اقتصاد باثباتی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کاشان از نظر وجود کارگران در رتبه نخست کشور قرار دارد، افزود: فعالان اقتصادی در این منطقه سعی کردند تا آسیب‌ها ناشی از محدودیت‌های اقتصادی به حداقل کاهش پیدا کند و اصحاب رسانه نیز در این زمینه نقش بسزایی دارند.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان ضمن تاکید بر تلاش بی‌وقفه در تامین مواد اولیه واحدهای صنعتی و تولیدی کاشان ابراز داشت: ارتقاء سطح دانش واحدهای کسب و کار یکی از موارد در دستور کار اتاق بازرگانی کاشان بوده است و بر همین اساس از اساتید برتر کشوری بهره‌گیری کردیم.

وی ضمن احیای بخش کشاورزی اتاق بازرگانی کاشان گفت: نخستین انجمن گلاب و عرقیات کاشان به ثبت رسیده و خوشبختانه مجوز نمایشگاه «گل و گلاب و صنایع وابسته آن» مجوز گرفته و تا چند روز آتی در کاشان برپا شده و واحدهای سنتی و صنعتی منظقه کاشان در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند.

فرهنگ رنگین آذربایجان غربی در تاروپود بازارهای جهانی؛ واقعیت فرش ایرانی را به تصویر می‌کشدحال فرش دستباف مشهد خوب نیست؛ هزینه‌های تولید باید کاهش یابدآموزش قالیبافی به زندانیان/ زنی که فرش ایرانی را به بورسیه خارج ترجیح داد
تولایی با بیان اینکه بالغ بر یک هزار و 400 واحد صنعتی وابسته به فرش در کاشان فعالیت دارند، تصریح کرد: ظرفیت تولید منطقه کاشان سالانه بالغ بر 100 میلیون متر مربع است و حدود 20 هزار نفر نیز به صورت مستقیم در صنعت فرش کاشان مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه محل نمایشگاه دائمی بین‌المللی کاشان در وسعت 15 هکتار به بهره‌برداری می‌رسد، تاکید کرد: متاسفانه با وجود بروکراسی اداری و عدم هماهنگی دستگاه‌های مختلف تاکنون به بهره‌برداری نرسیده است اما تمام تلاش خود را در ایجاد و ساخت این نمایشگاه به کار گرفتیم و بر همین اساس سعی می‌شود حداکثر تا در دو الی سه سال آینده به بهره‌برداری برسد.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه «گل و گلاب و صنایع وابسته» در کاشان اذعان داشت: کاشان پیشکوت تولید گل و گلاب و صنایع وابسته است به نحوی که طی چند سال گذشته صنایع تولیدی چندین برابر افزایش داشته است و بر همین اساس این ظرفیت‌ها نمایشگاه «گل و گلاب و صنایع وابسته» در کاشان برپا می‌شود.

وی با بیان اینکه فرش دستباف کاشان نیازمند بافنده است، افزود: یکی از دلایل کاهش رونق تولید فرش دستباف توسعه صنعتی بود اما با تغییر و شرایط و بهبود آن خوشبختانه بافندگان قدیمی مجدد شروع به فعالیت کردند و سازمان‌ها و نهادهای وابسته نیز تمام تلاش خود را به کار گرفتند.

تولایی با بیان اینکه 80 درصد صادرات فرش کشور از منطقه کاشان صورت می‌پذیرد، تاکید کرد: منطقه کاشان یک سوم صادرات استان اصفهان را به خود اختصاص داده است و این مهم نشان‌دهنده حجم بالای تولید و صادرات منطقه کاشان است و خوشبختانه در زمینه‌های مختلف سرمایه گذاری نیز وجود دارد.

انتهای پیام/ز

R7760/P/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد

مدیرکل گمرک استان زنجان گفت: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

زین‌العابدین گنج‌خانلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

وی افزود: ترکیه با سهم ارزشی حدود ۵۶ درصد، عراق با ۲۶ درصد و امارات با حدود پنج درصد از جمله کشورهای مقصد محصولات صادراتی زنجان طی سال گذشته بود.

مدیرکل گمرک استان زنجان گفت: در این مدت حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن کالا به ارزش تقریبی ۳۱ میلیون دلار از گمرک استان صادر شده است که به لحاظ ارزش حدود ۲۶ درصد افزایش و از نظر وزن ۱۴ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

گنج‌خانلو ادامه داد: همچنین ۳۴ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۱۰.۶ میلیون دلار به صورت موقت وارد استان شده است که نسبت به سال گذشته از نظر ارزش ۱۸ درصد و از نظر وزن ۱۹ درصد افزایش دارد.

مدیرکل گمرک استان زنجان با اشاره به افزایش ۲۶ درصدی صادرات از گمرک زنجان گفت: همچنین در رویه ورود موقت نیز شاهد افزایش هستیم که امیدواریم با رونق فعالیت واحدهای صنعتی استان، سطح تجارت خارجی نیز افزایش پیدا کند.

وی افزود: در این مدت همچنین واردات قطعی بیش از ۲۴.۵ میلیون دلار کالا به وزن بیش از ۱۴ هزار تن ثبت شده است که نسبت به سال گذشته از نظر ارزش ۵۹ درصد کاهش و از نظر وزنی ۴۲ درصد کاهش دارد.

کد خبر 748375

دیگر خبرها

  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • نمایشگاهی از صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست