Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،کشمش جزو محصولات کشاورزی است که هر ساله بخش قابل توجهی از صادرات محصولات کشاورزی  این شهرستان را به خود اختصاص می‌دهد.   در حال حاضر عمده انگور تولید شده در شهرستان‌های ابهر  وخرم‌دره به صورت تیزآب است که متاسقانه به علت پایین بودن قیمت این محصول کشاورزان منطقه با  مشکلاتی مواجه شده‌اند، کشاورزانی که یک سال چشم به خوشه‌های انگور دوخته‌اند تا حاصل دسترنج خویش را ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  یکی از کشاورزان خرمدره‌ای به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،می گوید: بطور تقریبی روزانه ۳۰ جعبه برداشت انگور داریم، اما از آنجایی که قیمت خرید پایین است برای ما کشاورزان به هیچ وجه به صرفه نیست.
او افزود: علاوه بر هزینه‌های جاری، روزانه ۱۵۰ الی ۱۶۰ هزار تومان هزینه دستمزد کارگران است این مبلغ نسبت به سال‌های گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.
گل محمدی کارشناس جهاد کشاورزی خرمدره به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،با اشاره به سطح زیر کشت ۲۷۰۰ هکتاری این محصول گفت: پیش بینی می‌شود بطور متوسط از هر هکتار ۱۶ تن محصول انگور برداشت شود.
گل محمدی ادامه داد: به جهت حمایت از تاکداران، باید اقدامات لازم برای خرید تضمینی از کشاورزان به عمل آورند.
او افزود:پیش بینی می‌شود امسال در شهرستان خرمدره بیش از ۹ هزار تن محصول کشمش تیزابی فرآوری شود، اما نبود ثبات قیمت در بازار و ارزان بودن این محصول موجب شده تا کشاورزان برای فروش محصولاتشان با مشکلات بسیاری مواجه شوند.
حدود ۷۰ درصد از انگور برداشت شده به کشمش تیزاب تبدیل می‌شود و باقی محصول برای تولید شیره و فروش بصورت تازه خوری روانه بازار میشود. (نریشن) کشمش تیزابی محصول پرطرفداری در بازار‌های داخلی و حتی خارجی است، اما نبود مدیریت صحیح در خرید این محصول از کشاورزان موجب نارضایتی تولیدکنندگان از قیمت پایین این محصول شده است.   انتهای پیام/ن   برداشت انگور از تاکستان های شهرستان خرمدره  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌ از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش افزون بر ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

سید محمدرضا سید حسینی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

سیدحسینی اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • برداشت جو قصیل در قم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند