Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر اظهار داشت: ۵۳ نفر دانش آموز پسر و ۵۹ نفر دانش آموز دختر دارای آسیب بینایی خفیف تا عمیق در سال تحصیلی جاری از خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان استفاده می کنند.

وی با اشاره به دوران کودکی به عنوان زمان طلایی برای شناسایی و درمان مشکل بینایی، افزود: در برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان سال تحصیلی جاری هزار و ۲۸۶ دانش آموز به مرحله تخصصی بینایی ارجاع داده شدند که از این تعداد ارجاعات ۶۴۱ نفر بدون مشکل و ۶۴۵ نفر نیاز به مداخلات درمانی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان دلیل حدود ۲۰ درصد از نابینایی ها را مادرزادی دانست و ادامه داد: از این تعداد نوآموز که نیاز به مداخلات درمانی داشتند ۴۸۳ نفر نیاز به عینک، ۱۲۶ نفر تحت درمان آمبلیوپی، ۳۰ نفر تحت درمان دارویی و جراحی، پنج نفر معرفی به مدارس عادی با کمک معلم رابط و کتاب درشت خط و یک نفر به مدارس استثنایی معرفی شدند.

رنجبر رشد مهارت های زندگی را یکی از مهمترین برنامه های درسی دانش آموزان دارای محدودیت بینایی عنوان کرد و یادآور شد: اگر فرصت مناسب در اختیار دانش آموزان دارای آسیب بینایی گذاشته شود آنها می توانند به خوبی در کنار هم سالان بینایی خود به یادگیری و تحصیل بپردازند.

وی بیان کرد: سیاست سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برابر با نگاه روز جهانی، فراگیر سازی آموزش و پرورش است و در راستای تحقق این مهم تغییر نگرش افراد جامعه یکی از ملزومات حضور و تحصیل دانش آموزان نابینا وکم بینا در مدارس عادی است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: حضور در اجتماع از جمله مکان‌های عمومی مانند مراکز تجاری، بوستان‌ها، نهادها و سازمان‌ها، ادامه تحصیل در مدارس و دانشگاه‌ها از جمله معضلات این قشر از جامعه است که پاسخ به این نیازها، نظارت مستمر نهادهای اجرایی را می‌طلبد.

رنجبر اظهار داشت: نابینایان انسان های قدرتمندی هستند که شاید از قدرت بینایی ناتوان باشند اما قدرت های بی نظیر دیگری دارند که می تواند جای خالی بینایی را برای آنها پر کند ومحدودیت بینایی برای آنان سببی شده تا هزاران قابلیت دیگر در عرصه وجودشان جلوه کند که شاید انسان های بینا هم در انجام دادن آنها ناتوان باشند.

وی مهمترین مشکل کم بینایان و نابینایان را وضعیت اشتغال عنوان کرد و افزود: اجرای قانون اختصاص سه درصد از جذب ارگان‌های دولتی به افراد معلول بسیاری از مشکلات این قشر از جامعه را برطرف می‌کند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: فردی که یکی از حواس خود را از دست می دهد در واقع علمی را از دست داده و اطلاعاتی را که از این مسیر به دست می آید هم نخواهید داشت به همین دلیل باید تلاش کرد تا کمبود این حس را از طریق حواس دیگر جبران شود و از این رو همراهی خانواده ها برای معلولان بسیار مهم است زیرا آنان با ایجاد حق استفاده از فرصت های برابر و حقوق اجتماعی در محیط خانه می توانند فرد نابینا را کمک کنند تا از همان کودکی دنیای اطرافش را بشناسد.

کد خبر 4749196

منبع: مهر

کلیدواژه: نابینایان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین رادیو اربعین شهرکرد شیراز بیرجند استانداری سمنان موکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌اله موسوی پیش از ظهر شنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: تولیدات دستی و کشاورزی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در قالب یکصد غرفه در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج برپا شد.

وی افزود: در این نمایشگاه دانش‌آموزان محصولات و تولیدات دستی خود را در معرض دید بازدیدکنندگان و علاقمندان قرار داده‌اند.

وی یادآور شد: این نمایشگاه از امروز تا دهم اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج از ساعت ۳ ظهر تا ۱۰ شب در معرض بازید مردم خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های بومی محلی، تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را از اهداف برپایی این نمایشگاه دانست.

موسوی تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه دو غرفه به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان برپا می‌شود تا دانش‌آموزان به سمت رشته‌های هنرستان‌ها سوق پیدا کنند.

وی همچنین از برپایی غرفه هوش مصنوعی و آموزش‌های دیجیتال خبر داد و گفت: این غرفه نیز زمینه توانمندی دانش‌آموزان را در عرصه دیجیتالی به نمایش می‌گذارد.

کد خبر 6089810

دیگر خبرها

  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم