Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@17:37:38 GMT

توهین‌های ترامپ شامل حال وزیر دفاع پیشینش هم شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۲۸۳۴

توهین‌های ترامپ شامل حال وزیر دفاع پیشینش هم شد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در توهین اخیر خود جیمز متیس، وزیر دفاع پیشین این کشور، را «ژنرال بیش از حد بها داده شده جهان» نامید و به دلیل آنچه که آن را «به اندازه کافی سرسخت نبودن» نامید او را سرزنش کرد.

روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع مختلف ضمن افشای این خبر نوشت در جلسه دیدار نمایندگان کنگره با رئیس‌جمهور در کاخ سفید در روز گذشته نیز «آدام اسمیت» رئیس کمیته نیرو‌های مسلح کنگره گفت ترامپ در پاسخ به انتقاد وزیر دفاع پیشین آمریکا در خصوص خط مشی واشنگتن در قبال داعش «به شدت به وزیر دفاع پیشین (متیس) توهین کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسمیت در این خصوص گفت: «او (ترامپ) به پیام‌رسان حمله لفظی کرد. نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم، احترام زیادی برای ژنرال متیس قائلم. رئیس‌جمهور برای او حرمت قائل نمی‌شود. به طور کلی گفت نمی‌داند او (متیس) راجع به چه دارد حرف می‌زند و او ژنرالی بسیار بدی است».

این اظهارات را ترامپ پس از آن بیان کرده است که سناتور چاک شومر روز یکشنبه در مصاحبه با «خبر ان‌بی‌سی» به نقل از متیس گفت اگر آمریکا فشار نظامی خود را در سوریه کاهش دهد، داعش ممکن است دوباره قدرت بگیرد.

در اوایل سال جاری میلادی، ترامپ به روزنامه نیویورک تایمز با گفتن این جمله که «به طور کلی با همه کار‌هایی که متیس انجام می‌داد خوشحال نبود» گفته بود تلاش کرده است متیس را به استعفا از سمت خود در اواخر سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) سوق دهد.

متیس پس از اعلام ترامپ مبنی بر خروج نیرو‌های آمریکا از سوریه در نامه استعفای خود در دسامبر ۲۰۱۸ نوشت، چون رئیس‌جمهور «حق داشتن وزیر امور خارجه‌ای دارد که نظراتش بهتر و بیشتر با او هماهنگ است» به ویژه در مسائل مربوط به تعهد آمریکا به متحدانش و جنگ علیه داعش تصمیم به استعفا گرفته است.

ترامپ در دسامبر ۲۰۱۸ گفت تمام نیرو‌های آمریکا سوریه را ترک می‌کنند و شکست کامل داعش را اعلام می‌کند. رئیس‌جمهور آمریکا پس از آن اعلام کرد کشور‌های منطقه از جمله ترکیه باید مراقب اوضاع باشند و با تهدید‌های تروریستی باقیمانده مقابله کنند.

متیس تصمیم داشت در اواخر فوریه سال جاری میلادی از سمت خود استعفا کند، اما ترامپ او را مجبور ساخت کناره‌گیری خود را به اول ژانویه جلو بیندازد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ترامپ وزیردفاع رئیس جمهور آمریکا واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۲۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کندتحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین