Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@21:58:20 GMT

چرا محسن‌هاشمی شهردار نشد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۳۱۸۰

محسن‌هاشمی دارای شرایط لازم برای جلوس بر کرسی شهرداری تهران است، اما بسیاری به‌خوبی می‌دانند چه جریاناتی با تمامیت خواهی خود مانع معرفی محسن‌هاشمی به عنوان شهردار تهران شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه آرمان ملی، این جریان‌ها در مسیر نیل به خواسته خود که انتخاب شهرداری جز محسن‌هاشمی بود از هیچ تلاشی فروگذار نبودند و حتی شایعات عجیب و غریبی مانند مخالفت ارکان ارشد کشور با شهردار شدن محسن‌هاشمی را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک روز افرادی مانند موسوی لاری گفتند رئیس دولت اصلاحات مخالف شهردار شدن محسن‌هاشمی است و روز دیگر ادعا کردند شهردار شدن هاشمی مخالف تعهدات اصلاح‌طلبان است.

چرا محسن‌هاشمی شهردار نشد؟
روز گذشته سیدحسین مرعشی به بیان پشت پرده چرایی شهردار نشدن محسن‌هاشمی پرداخت. مرعشی در پاسخ به این سوال ایرنا که بسیاری عقیده دارند شما برای شهردار شدن محسن‌هاشمی به فضا فشار زیادی آوردید. آیا این صحیح است؟ گفت: «این تحلیل غلط است. ما تشخیص کارشناسی داشتیم که محسن‌هاشمی برای شهرداری مناسب‌ترین است. ابتدا در کمیته سیاسی حزب بحث کردیم و گفتیم این لیست با تکرار رئیس دولت اصلاحات رأی آورده و ما باید نظرمان را بگوییم. اگر ایشان قبول کردند، کار را دنبال کنیم. با ایشان صحبت کردیم و در گفتگو چهار استدلال داشتیم: ۱. آقای محسن‌هاشمی بیشتر از بقیه، شهرداری را می‌شناسد و از قبل در شهرداری بوده و مدیر مترو بود و ارتباطاتی دارد. ۲. بدنه شهرداری از این انتصاب استقبال می‌کرد. هنوز هم همین‌طور است و بدنه شهرداری با محسن‌آقا بیشتر می‌توانست هماهنگ باشد. ۳. وقتی می‌خواهیم شهرداری انتخاب کنیم که مورد حمایت نهاد‌های بالادستی نظام باشد، آن‌ها این پیام را داده بودند و موقعیت بسیار خوبی بود که روابط اصلاح‌طلبان را با رأس نظام بازسازی کنیم و یک گام رو به جلو تلقی می‌شد. ۴. اگر اولویت اصلی تهران را روی حمل و نقل عمومی و مترو می‌گذاشتیم، ایشان این مسائل را بسیار خوب می‌شناسد. رئیس دولت اصلاحات به دلایلی که داشتند و به ما هم نگفتند، استقبال نکردند». وی در واکنش به اینکه بعد از آن، آقای نجفی را مطرح کردید، اظهار داشت: «نه از اول». مرعشی در واکنش به اینکه گفته شد رئیس دولت اصلاحات تقریباً با هر کسی موافق است، جز با محسن‌هاشمی، توضیح داد: «نه؛ الزاماً این‌طور نبود و من در این حد قبول ندارم. ایشان در مقطعی استقبال نکردند و همه حتی خود من توافق کردیم آقای نجفی شهردار تهران باشد. من برنامه‌ام را به دفتر شورا دادم. چون صرفاً دوستان به من رأی داده بودند و من باید جزو کاندیدا‌ها باشم، ولی نمی‌خواستم برنامه بدهم. بعد هم باز ما به آقای افشانی رأی دادیم. باز هم دوستان شهردار شدن آقای محسن‌هاشمی را قبول نداشتند» و در نهایت مرعشی تبدیل خودش به منتقد حناچی را رد کرد و گفت: ما منتقد آقای حناچی نشدیم و همچنان حامی ایشان هستیم، ولی انتظار تحرک بیشتری داشتیم و داریم و در کار‌هایی انتظار کار جدی‌تری داشتیم. مثلاً در مسائل مترو هنوز هم فکر می‌کنیم سست عمل می‌شود.

بازخوانی بهانه‌ها برای شهردار نشدن محسن‌هاشمی
۴ خرداد ۹۶ بحث انتخاب شهردار تهران داغ بود و به اذعان همگان محسن‌هاشمی بهترین گزینه برای تصدی این پست بود. در آن روز محسن‌هاشمی با بیان اینکه بحث انتخاب من به عنوان شهردار تهران یکی از مسائلی است که زود بحث شد، گفت: «من از همه شما بزرگواران تقاضا دارم همانطور که در انتخابات متین حرکت کردید و سعی کردید با رعایت اخلاق، انتخاباتی پرشور داشته باشید، از این به بعد نیز این رویه را ادامه دهید و نگذارید که این مباحث ناخواسته به سمتی رود که باعث اختلاف در شورای شهر شود.» در اردیبهشت سال گذشته بحث انتخاب شهردار مطرح شد و محسن‌هاشمی با توجه به سابقه کاری که داشته است می‌توانست برای شهرداری تهران مفید باشد و این در حالی است که به گفته اعضای شورای شهر تهران برای حفظ انسجام و وحدت شورای شهر تهران تصمیم گرفته شده محسن‌هاشمی در شهرداری حضور پیدا نکند! آبان سال گذشته اعضای شورا رای به شهردار شدن محسن‌هاشمی ندادند و محمد علیخانی عضو شورای شهر گفت: «نگرانی عده‌ای خروج محسن‌هاشمی و آمدن مهدی چمران و گزینه دیگری از فهرست رقیب به شورای شهر است. این‌ها به نظر من نگرانی‌های بی‌موردی هستند، ما آنقدر هم جمع خود را ضعیف نمی‌دانیم که بخواهیم با آمدن یک نفر از بیرون احساس ضعف کنیم». محسن‌هاشمی در عمل نشان داد از شهردار نشدن خودش گلایه ندارد و تنها درصدد آبادانی پایتخت است. او چندی قبل گفت: «انتخاب نجفی و حناچی به‌عنوان شهردار با مخالفت‌هایی مواجه شد که با دخالت مستقیم رئیس‌جمهور حل شد».

منبع: تابناک

کلیدواژه: پیاده روی اربعین حسن روحانی آمدنیوز روح الله زم بورس تهران نفتکش SABITI جام جهانی والیبال حسین فریدون محسن هاشمی ریاست شورا شهرداری تهران جریانات سیاسی اصلاح طلبان پیاده روی اربعین حسن روحانی آمدنیوز روح الله زم بورس تهران نفتکش SABITI جام جهانی والیبال حسین فریدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۳۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهردار کرمان با حکم وزیر کشور منصوب شد + متن حکم
  • محسن تویسرکانی، به سمت شهردار کرمان منصوب شد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • خروج علیه شهردار تهران